Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Hotel CNIC Gemini****-FP, busszal

Görögország, Korfu, Moraitika
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-06-12-tól
2024-06-20-ig
Szobatípus: 2 ágyas pótágyazható standard szoba
Időtartam: 7 éj
Ár:
159900.00 Ft/fő, Félpanzió
Ajánlatkérés

A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!

Leírás

 Szolgáltatások:

  • Felújított, modern közösségi terek várják a vendégeket. Recepció, étterem, társalgó, édesvizű felnőtt medence elkerített gyerek résszel, ingyenes napágyakkal a medence körül, pool bár, nagy kert, gyermekjátszótér, babaágy (külön kérésre), ingyenes WIFI lehetőség a közösségi terekben, parkoló várják a pihenni vágyókat. A hotel meghatározott időpontokban animációt is szervez.
  • Felár ellenében széf, biliárd, asztalitenisz, szobaszervíz, minigolf vehető igénybe.

Elhelyezés:

  • 2 ágyas pótágyazható, modern bútorokkal berendezett szobáiban egyénileg szabályozható légkondicionáló, telefon, sat-tévé, mini hűtő, vízforraló szolgálja a vendégek kényelmét. WIFI felár ellenében kérhető.


Ellátás:

  • Félpanzió (reggeli és vacsora büfé rendszerben) / All inclusive (Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben, az étkezésekhez üdítőket, valamint helyi italokat biztosítanak. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok, kávé tea fogyasztása a bárokban 10:00 és 23:00 között. Az ásványvíz nem része az All inclusive ellátásnak. Napközben snackek, szendvicsek, fagylalt a medence bárban 11:00 - 18:00 között, sütemények 17:00 - 18:00 között. A vacsora ideje az étteremben a férfiaknak hosszú nadrág viselete kötelező.)

Messonghi településen, a homokos, aprókavicsos tengerparttól kb. 80 méterre elhelyezkedő, két épülettömbből álló szálloda, mely teljes felújításon esett át 2019-ben. Új megjelenésében a modern és letisztult stílus jellemzi mind a belső tereket, mind a szobákat. A közelben kb. 200-800 méterre, kávézók, bárok, vendéglők találhatók, amelyek késő estig üzemelnek.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!