Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Hotel Alhambra**** FP/TP, repülővel

Spanyolország, Costa Brava, Santa Susanna
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!

Leírás

Szolgáltatások

  • Légkondicionált közösségi helyiségek, 24 órás recepció, olvasóterem, hall, lift, bár, büféétterem, snack bár és TV-szalon is megtalálható a népszerű szállodában. A felfrissülést és kikapcsolódást felnőtt és gyermekmedence, játszótér, miniklub, napozóterasz ingyenes napozóágyakkal és pool bárral biztosítja. Esténként a gyermekeket minidisco, míg a felnőtteket élő zene, esti showműsorok és disco hívogatja. A szauna, mosoda, orvosi szolgálat és a WIFI-kapcsolat felár fizetése ellenében vehető igénybe.

Elhelyezés:

  • Standard balkonos, kényelmesen berendezett, légkondicionált, kétágyas, 2 gyermek vagy 2 felnőtt részére pótágyazható, fürdőszobás szobákban, amelyek LCD televízióval felszereltek. Felár fizetése ellenében minibár és széf bérelhető a recepción.


Ellátás:

  • Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben.
  • Felár ellenében teljes panzió is igényelhető.

 

A rendkívül igényesen felújított, több épületből álló, 220 szobás, utasaink körében népszerű szálloda Santa Susanna parti sétányán helyezkedik el, és az aprókavicsos, durvahomokos tengerparttól kb. 100 méterre található. A gyorsvasút megállója 300 méterre van, ahonnan Barcelona könnyedén megközelíthető, a strand pedig egy lépcsős aluljárón keresztül érhető el.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!