Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Garda-tó gyöngyszemei busszal

Olaszország, Garda-tó, Garda-tó 
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2024-05-09-tól
2024-05-12-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 3 éj
Ár:
130490.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

 

Időpont: 2024. május 09-12.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 4.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 5:00 órakor

Elhelyezés:   4*-os szállodában

Ellátás: reggeli


Program


Garda-tó Olaszország legnagyobb tava, mely méretét tekintve egy kicsivel nagyobb, mint a Balaton fele. Elhelyezkedésének és kellemes klímájának köszönhetően az egyik legnépszerűbb úti cél Észak-olaszországban. A tavat tápláló legfontosabb folyó a Sarca, mely a tó északi csücskében, Nago-Torbole városnál torkollik a tóba. A Garda-tó partjainál kisvárosok sorakoznak, melyek rengeteg látnivalót és programot kínálnak az ide látogató turistáknak.

1. nap: Indulás Budapestről, folyamatos utazás Szlovénián keresztül Veronáig, ismerkedés a várossal. A szállás elfoglalás a Garda-tó környékén (3 éj).

2. nap: Reggeli után látogatás a tóba félszigetszerűen benyúló hangulatos Sirmionéba, ahol a középkori Scaligeri-vár fogadja a látogatót. A kisváros szűk, kanyargós utcácskák hangulatával ragadja magával az ideérkezőt. Fakultatív program keretében lehetőségünk lesz hajókázni a Garda tavon, melynek ára 18,- €/fő, foglaláskor kérjük, jelezzék.) Következő állomásunk Bardolino. Ez a kisváros az egyik legérdekesebb és legkedveltebb célpont a Garda-tó mellett. A települést kedves óvárosa miatt keresik fel leginkább, ahol legfőbb látnivaló a San Severo románkori templom. Itt a Szent János apokalipszisát ábrázoló freskók érdemelnek figyelmet. Bardolino híres a helyben előállított boráról is, amelyek a történelmi pincékben meg is kóstolhatók. Ezután Malcesine vá­ro­sá­ba uta­zunk, mely a vi­dék egyik leg­szebb középkori te­le­pü­lé­se. Két fel­vo­nó­val egymás után per­cek alatt 1752 m ma­gas­ra ju­tunk, ahonnan csodás kilátásban gyönyörködhetünk.

3. nap: Ezen a napon a tó környéki hangulatos kis településekkel ismerkedünk: Arco, ahol Albert főherceg is berendezkedett télire, Canale di Ten no középkori kis település, az „Itália legszebb helyei” listán is szerepel, utána egy rö­vid lá­to­ga­tást te­szünk a rend­kí­vül lát­vá­nyos Varone-vízesésnél. Innen Valeggio sul Mincioba utazunk, ahol a Sigurta kert szépségeiben gyönyörködhetünk. Az itt tett látogatás nem csak a kikapcsolódást jelenti, hanem annál sokkal többet. Tavasztól őszig megcsodálhatjuk a bámulatos virágágyásokat. Tulipán, nőszirom, dália, őszirózsa, rózsák és más virágok, továbbá szép tavak lótuszvirágokkal és tavirózsákkal és gondosan karbantartott élő labirintusok várják a vendégeket.

 4. nap: Reggeli után indulás Budapestre, utazásunk során rövid városnézést tartunk Padova városában. Érkezés várhatóan 22-23 óra között. Belépők: kb. 65 Euro.

Részvételi díj: 165.490,- Ft/fő 
 Akciós ár: 130.490,- Ft/fő

Egyágyas felár: 38.200,-Ft/fő/3 éjszaka

Vacsora felár: 34.800,-Ft/fő/3 vacsora

Biztosítás: 5760,-Ft/fő

Fix ülőhely: 5.000,- Ft/fő

Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!