Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

7 ÉJ A VARÁZSLATOS DUBAIBAN KÖZVETLEN JÁRATTAL

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai, Dubai
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Dubai talán a világ legdinamikusabban fejlődő városa, ahol mindenki megtalálhatja a számára legkellemesebb időtöltést.

Az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városa Dubai, egy igazi multikulturális színtér, amely egyszerre tükrözi az arab hagyományokat és a XXI. század modern technikai vívmányait. A város gazdasága mára leginkább a turizmusra épül, éppen ezért mindent meg is tesznek, hogy idecsalogassák a látogatókat.A Perzsa-öböl déli partján, az Arab-félszigeten fekvő város legismertebb épülete, egyben a világon jelenleg a legmagasabb felhőkarcoló, a Burdzs Kalifa, amelyet 2010 januárjában adtak át. A Burdzs al-Arab pedig a világ első hétcsillagos szállodája.

Rengeteg bevásárlóközpontot tartogat számunkra a város (például a BurJuman), de a bazár hangulatú piacokat (soukokat) is érdemes felfedezni. A helyi plázák nem is hasonlíthatók európai társaikhoz, hiszen például a Mall of the Emirates mesterséges sípályával áll a kalandvágyó vásárlók rendelkezésére. Hogy a nyaralás alatt mindent megtekinthessünk amit szeretnénk, érdemes autót bérelni, hiszen így akár a sivatagba is eljuthatunk, ha egy kicsit elvágyódnánk a város nyüzsgő forgatagából.

Dubai további különlegességei közé tartoznak a mesterségesen kialakított szigetek, amelyek közül a legismertebb talán a Dzsumeira Pálma. Szállodáikkal elsősorban a turistákat célozzák meg, ezért bármelyiket válasszuk is, a tökéletes luxus kikapcsolódás garantált.

 

Szállás: Cassells Al Barsha Hotel

A szálloda Dubai szívében, a közkedvelt Al Barsha negyedben található. A Mall of the Emirates bevásárlóközpont 10 perc sétára helyezkedik el a hotel épületétől. Dubai fő bevásárló negyedei könnyen megközelíthetők. Szállodától 2 perc sétára található a metróállomás, így könnyedén eljuthatunk a felhőkarcolókkal és jachtokkal teli Marina negyedbe, illetve a világ legnagyobb plázájához a Dubai Mall-hoz vagy a világ legmagasabb épületéhez Burj Khalifa-hoz is.

A légkondicionált szobák elegánsan berendezettek, található bennük, Tv, minibár, széf. A fürdőszobákban kád, fürdőköpeny és papucs található. A szobaszerviz szolgáltatásai a nap 24 órájában igénybe vehetők. A tetőteraszon lévő medence és pezsgőfürdő biztosít kellemes felfrissülést. A közös helyiségekben ingyenes a Wi-fi szolgáltatás. A szálloda ingyenes transzfert biztosít a szállodától a tengerpartra.

Az ár tartalmazza:

Retúr repülőjegy Budapest-Dubai-Budapest útvonalon közvetlen járatával
Reptéri illeték
Személyenként 1 db kisméretű kézipoggyász (40x20x30 cm)
7 éjszaka szállás standard kétágyas szobában
Reggelis ellátás


Az ár nem tartalmazza:

Kérhető, de nem kötelező:
20 kg-os feladandó poggyász: 35.000 ft/db (oda-vissza összesen)
Fix ülőhely a gépen egymás mellett: 5.500 ft-tól/fő/irány
Retúr reptéri transzfer: 14.900 Ft/fő
Utasbiztosítás
1 ágyas felár külön lekérés alapján

 

 

Hasznos információk
A beutazáshoz 1 db negatív PCR teszt szükséges. Leszállás után ingyenesen újra tesztelik az utasokat, melynek az eredményéig a szállodában kell maradni (kb. másnap kora délutánig), addig a szállodai szolgáltatások használhatóak.

2014. március 22-től magyar állampolgárok a beutazás napjától legalább 6 hónapig érvényes magánútlevéllel előzetesen beszerzett vízum nélkül léphetnek be az Egyesült Arab Emírségekbe.

A hivatalos fizetőeszköz a dirham (UAE Dirhams/AED vagy Drs)
1 AED = kb. 70 Ft. A legtöbb hitelkártya (Visa, Mastercard, American Express) széles körben elfogadott, pénz automaták a legtöbb hotelben és bevásárlóközpontban találhatóak. Dollárt érdemes magunkkal vinni, mert annak kötött az árfolyama 1 USD=3,65 AED.

Időeltolódás: a téli időszámítás idején (október végétől március végéig) a magyar időhöz képest: +3 óra a nyári időszámítás idején +2 óra

Repülési idő: kb. 6 óra

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!