Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Advent Egerben

Magyarország, Észak-Magyarország, Eger
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időpont: 2020. december 12.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 10.45 órától a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál

Indulás: 11.00 órakor

Ki ne ismerné Egert, az Egri csillagok és Dobó kapitány városát? De bizonyára sokan vannak, akik a város téli, adventi arcát még nem ismerik. Itt a lehetőség!

Program:

Indulás Budapestről 11 órakor. Találkozó 10:45 órakor a Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).
A déli órákban érkezünk meg a városba, ahol először egy rendhagyó földalatti történelmi városnézésen vehetünk részt. Város a város alatt – egy kb. másfél órás kaland, ahol egy időgép segítségével repülünk a múltba, majd különböző korszakok között utazva szemtanúi lehetünk Eger egészen meghökkentő történelmi eseményeinek, titkainak, amiről még az Egriek se hallottak. A program második részében a város elfeledett, gigantikus pincerendszerének titkait fedi fel a túravezető.
A nagy kaland után a felszín feletti várost is megismerhetjük egy informatív városnézés keretében.
Ha már kellőképpen elfáradtunk, irány az adventi vásár. A csodás barokk belváros méltó díszletei közt hamisítatlan adventi hangulat, káprázatos díszkivilágítás, különleges látványelemek, a forralt borok és a kürtőskalács fahéj illata vár.
A legendás Dobó tér, a Gárdonyi tér és a Végvári vitézek tere impozáns ünnepi fényruhába öltözik, amit a vár díszkivilágítása tesz utánozhatatlanná. A színpadon különleges adventi koncertek szórakoztatják az érdeklődőket. A karácsonyi vásár forgataga igazi egri gasztro örömökkel, erre az alkalomra készült kínálattal, ünnepi menüajánlatokkal, kiváló borokkal és forralt bor különlegességekkel csábítják az idelátogatókat.
Visszaindulás Egerből 19:00 órakor, érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően 21 óra körül.

 

Részvételi díj: 8.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 6.990,- Ft/fő

Adminisztrációs díj: 1.500,- Ft/fő (irodánkban kötelezően fizetendő)
Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő
Belépő a földalatti túrára: 2 700 Ft/fő, 18 év alatt és 62 év felett: 1 400 Ft/fő.


 Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!