Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

ADVENT BÉCS és KLOSTERNEUBURG - Heindl csokigyár

Ausztria, Bécs és környéke, Bécs
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Városlátogatás, Városnéző programok
Szűrés
Indulás: 2024-12-07-tól
2024-12-07-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
14990.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

ADVENT BÉCS és KLOSTERNEUBURG
Heindl csokigyár

Időpont: 2024. december 07

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Először Bécsbe igyekszünk, ahol lehetőség lesz kiszállni a belvárosba, akik az egész napot itt szeretnék tölteni. A többieknek egész napos programot ajánlunk, melynek keretében először a Heindl Csokoládégyárat és Múzeumot keressük fel, mely Bécs belvárosától néhány kilométerre helyezkedik el. Egy film, majd a kiállítás segítségével megismerhetjük a család és a gyár, illetve a kakaó és a csokoládé történetét, a gyártás különböző fázisait is. A csoki gyárban lehetőség van a legfinomabb bonbonok megkóstolására is, majd természetesen vásárlásra. Innen Klosterneuburgba utazunk.  Kolostorának alapítása III. Babenbergi Lipót őrgróf nevéhez fűződik, aki a legenda szerint fogadalmat tett, hogy azon a helyen épít kolostort, ahol feleségének, Ágnesnek a fátylát megtalálja, amelyet az esküvőjük napján a szél elfújt.

A vezetés egyik részében a kolostor egyházi életével ismerkedhetünk meg, melynek legfőbb értéke a Verduni oltár. Másik részben pedig VI. Károly világi lakosztályaival, amelyet a spanyol Escoriál mintájára szeretett volna megépíteni. Az épületegyüttes megtekintése után részt veszünk az  adventi vásáron. Láthatjuk majd a csak adventi időszakban látható ünnepi kivilágítást is, több ezer lámpa, csillogó fénye járul hozzá az ünnepi hangulathoz. Természetesen a gasztronómia sem marad ki az ünnepi kínálatból. 17 órakor indulunk vissza, majd 21-22 óra között visszaérkezés Budapestre. Belépő: kb. 32 €/fő

Részvételi díj: 23.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 14.990,- Ft/fő
BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!