Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Dimitra Apartments

Görögország, Kréta, Gouves
  • Szálláskategória: Apartman
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Az ár a szobatípusban megjelölt utasszám esetén érvényes!
Rövidítések jelentése: F=felnőtt  Gy=gyermek

Leírás

Hasznos információk

A szálláshely medencéje körül a napágyak és napernyők díjtalanul használhatóak. Snack bár a medence mellett, és szép kis kert is tartozik az apartmanhoz. Díjmentes WiFi az egész komplexumban. A parkolás a szállás előtt díjtalan.

}

Klímaadó

2024.01.01-től klímaadót vezetett be, mely az Utazó által előre a helyszínen fizetendő. Mértéke szálláskategóriától függ.

Apartman kategória esetén kb. 1,5 EUR/szoba/éj.

}

Szobák

Az apartmanházban 8 apartman és 1 stúdió található, mely alkalmassá teszi a szálláshelyet akár nagyobb baráti társaságok vagy családok elhelyezésére is. 2-3 fős stúdiók, és 2-4 fős apartmanok (egy hálószobás) állnak rendelkezésre. A hálószobában 2 ágy található, és a nappaliban két pótágy került elhelyezésre. A stúdió és az apartmanok mindegyike rendelkezik terasszal/erkéllyel, hűtőszekrénnyel, TV-vel, kis konyhasarokkal, mely alapszintű felszereléseket is tartalmaz, valamint asztal székekkel. A légkondicionáló külön díj ellenében használható (helyszínen fizetendő). A fürdőszobák zuhanyzóval vagy káddal vannak felszerelve. Gyermekágy díjmentesen igényelhető a helyszínen, a szabad helyek függvényében.

}

Szállás leírása

A családi kézben lévő apartman kb. 16 km-re fekszik Heraklion repülőterétől, Gouves üdülőhelyen, kb. 20 km-re Herakliontól. Közelében bárok, tavernák, éttermek és boltok találhatók. Nagyon jó helyen található, és akár nagyobb családok, vagy baráti társaságok befogadására is alkalmas.

}

Tengerpart

Körülbelül 250-300 méterre található a homokos tengerpart.

}

Tipp

Szuper értékelésű, medencés apartman közel a tengerparthoz. Ajánljuk nagyobb baráti társaságoknak, családoknak, akár 16 főig. 

}

Utazási információk, tervezett menetrend

Kréta - Smartwings

7O-5020 Budapest 17:40  h - Heraklion 20:55  h Check in: 15:30 h

7O-5021 Heraklion  21:45   h - Budapest 23:10  h    Check in: 19:30 h

Smartwings (2024.09.26-i indulásig) poggyász információk: a felvihető poggyász maximum súlyhatára 23 kg/utas + kézipoggyász (maximum 55x45x25 cm; 8 kg/utas). Fedélzeti ellátás nincs.

A légi személyszállításra a SMARTWINGS HUNGARY Kft. Üzletszabályzatában meghatározott feltételek az irányadóak. A menetrendek tájékoztató jellegűek, a légitársaság fenntartja a jogot a változtatásra. 
https://az irodánk.hu/user_dok/ld_0_35284_smartwings_uzletszabalyzat-2021-06-17.pdf

Charterjáratos csomagáraink tartalmazzák a célterület repülőtere és a szálláshely közötti autóbuszos transzfert.

 

Kréta-Heraklion

2024.10.03-i indulás menetrendszerinti járattal történik. Az ár tartalmazza a repülőjegyet, egy kisméretű fedélzetre vihető kézipoggyászt (40x20x25), valamint egy 20 kg-os feladott poggyászt.

A repülőtérről a szálláshelyig és vissza ezeken az indulásokon egyéni transzfert kínálunk. A részletes árakért kérjük, keresse irodánkat.

}

Étkezési rend

Ellátás nélkül. Térítés ellenében reggeli és vacsora kérhető a helyszínen.  

}

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!