Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

CSOBBANÁS KRK-VÁROSÁBAN

Horvátország, Krk sziget, Krk
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-08-03-tól
2024-08-03-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
25990.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-09-07-tól
2024-09-08-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
25990.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

CSOBBANÁS KRK-VÁROSÁBAN


Időpontok: 2024. augusztus 3-4. - 2024. szeptember 7-8.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 0.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 0.30 órakor

Program


Találkozás szombaton 00:15 órakor a Népligetben. Indulás 00:30 órakor. Folyamatos utazás Horvátországba. Érkezés a reggeli órákban Krk-sziget fővárosába. Hangulatos utcácskáival, templomaival és éttermeivel Krk-város garantáltan elvarázsolja az ide utazó turistákat.

Krk még ma is egy erődítmény, amelyet teljesen körbevesznek a város falai. A történelmi maradványok, mint a római hőforrás maradványaira épült 5-dik századi katedrális, a ferences és a bencés kolostor és templomaik (12 -13. század), a városi főtér alatt feltárt Volsonis régészeti lelőhely, a sikátoros elrendezés Krk-et még bájosabb várossá teszi. Az óváros sikátoraiban autentikus házak várnak bennünket. Számtalan kis üzlet, a legkülönfélébb portékáit kínálja, a kis utcácskákban. A kikötőből akár üvegfenekű hajóval kirándulást is tehetünk a víz alatti világba. A városi strandok valamelyikén fürödhetünk. A városban aprókavicsos strandok találhatók, a tenger minőségéről és a strandok kínálatairól a kitűzött kék zászlók is tanúskodnak. A városi strand a legkedveltebb, ahol árnyékos és napos területek közül választhatunk. Napozóágyak, napernyők bérlehetők, de saját törölközőnket is letehetjük a kiválasztott helyre. Több étterem, büfé, bár, ajándékbolt, öltözőkabin, édes vizű zuhany, toalett teszi komfortossá az itt tartózkodást.

Így aki egész nap csak strandolna vagy napozna, az Adriai-tenger partján remek környezetben teheti ezt. Az időjárás egész nyáron, sőt még szeptemberben is kellemes. A türkizkék tenger szeptember végéig remek alkalmat nyújt a strandolásra, így érdemes még ebben az időben is ellátogatni a szigetre.  Visszaindulás Budapestre 21 órakor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon. Érkezés a hajnali, kora reggeli órákban Budapestre.

Részvételi díj: 34.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 25.990,- Ft/fő

  BBP + stornó biztosítás: 1.980, - Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!