Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

ISZTAMBUL - GASZTRONÓMIAI UTAZÁS ***

Törökország, Isztambul, Isztambul
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram
Szűrés
Indulás: 2024-05-30-tól
2024-06-02-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 3 éj
Ár:
497000.00 Ft/fő, Kétágyas szoba, Félpanzió, 2 felnőtt
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-10-10-tól
2024-10-13-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 3 éj
Ár:
497000.00 Ft/fő, Kétágyas szoba, Félpanzió, 2 felnőtt
Ajánlatkérés

 

Leírás

Leírás:

Csoportos városlátogatás magyar idegenvezetéssel

Tartson velünk egy csábító utazásra Isztambul vibráló utcáin, ahol a kultúra gazdag szövevénye összefonódik egy kitűnő kulináris kalanddal. Fedezze fel ennek az ősi városnak a szívét és lelkét gasztronómiai ínyencségeinkeresztül, ahol minden falat egy történelmet és hagyományt mesél el. A sistergő kebaboktól a nyüzsgő piacokon át az aromás fűszerekig, merüljön el Isztambul ízeiben, ahol minden étkezés ünnep, és minden étel a sokszínű és élvezetes kulináris örökség bizonyítéka. A török konyha elképesztően változatos és gazdag alapanyagokkal bír, melyeket ételkóstolókon és különleges főzőkurzus keretein belül ismerhetünk meg.

1. nap

Elutazás Budapestről Isztambulba menetrend szerinti közvetlen repülőjárattal. Transzfer a szállodába, bejelentkezés. Látogatás a közel 4000 üzletből álló Fedett Bazárban, ahol fűszer és teakóstoló. Vacsora egy helyi étteremben, kóstoló a hely specialitásaiból.

2. nap

Reggeli után egész napos látogatás Isztambul legikonikusabb negyedében, Perában. A gyalogtúra alatt több ételkóstoló, melyek során lehetősége van utasainknak megismerkedni néhány egyedi török étellel: cig, kokorec, icli köfte, adana kebab, pide, stb. Délután látogatás egy tradicionális török fürdőben (Hamam), majd vacsora egy díjazott étteremben, borkóstolóval.

3. nap

Reggeli után látogatás az Alaturka főzőiskolában. Az ebéd elkészítése és elfogyasztása után gyalogos túra a Bazilika Ciszterna múzeumban, a Szent István templomban, majd kóstolókkal egybekötött látogatás a Fűszerbazárban. Este vacsora egy díjazott étteremben.

4. nap

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, majd látogatás a Kadikoy városrészben található szabadtéri piacon, ahol fűszer és gyümölcskostoló, vásárlási lehetőséggel. Délután transzfer a repülőtérre, majd utazás Budapestre.

Minimum létszám 12 fő.

Szállás:

3 éjszakai szállás helyi háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban

 


Az ár tartalmazza:


  • utazás repülőjáratokkal Budapest - Isztambul - Budapest útvonalon, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal

  • illetékek

  • 3 éjszakai szállás helyi háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban

  • félpanziós ellátás

  • repülőtéri transzferek autóbusszal

  • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

  • borravalók

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!