Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Hotel Prassino Nisi** - RE, busszal

Görögország, Korfu, Moraitika
  • Szálláskategória: Hotel **
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-06-12-tól
2024-06-20-ig
Szobatípus: 2 ágyas pótágyazható superior szoba
Időtartam: 7 éj
Ár:
149900.00 Ft/fő, Reggeli
Ajánlatkérés

A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!

Leírás

Szolgáltatások

  • Recepció, étterem, édesvizű medence ingyenes napágyakkal, medence bár, kis kert, gyermekjátszótér, parkoló várja a pihenni vágyókat.
  • Térítés ellenében internetsarok, WIFI elérhetőség, széf, valamint ruhatisztítás helyben igényelhető.

Elhelyezés

  • 2 ágyas pótágyazható superior szobák, melyek kisméretűek, de teljesen felújítottak. A pótágy kinyitható fotelágy, mely jelentősen kisebbíti a helyiség alapterületét.
  • A szobák felszereltségéhez légkondicionáló (felár a helyszínen fizetendő, 56 EUR/készülék/hét), sat-tévé, telefon, minihűtő, valamint balkon tartozik.

Ellátás

  • Reggeli.

Moraitika településen, a homokos, aprókavicsos tengerparttól kb. 70 méterre elhelyezkedő, egyszerű, 32 szobás, háromszintes, hangulatos családias szálloda. A szálloda közelében, kb. 200-800 méterre, kávézók, bárok, vendéglők találhatók, amelyek késő estig nyitva tartanak.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!