Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Felvidéki kalandozás

Szlovákia, Felvidék, Kassa
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-06-10-tól
2024-06-12-ig
Szobatípus: szoba, Hotel***
Időtartam: 2 éj
Ár:
69800.00 Ft/fő, reggeli, Miskolc
Ajánlatkérés

Egyes programoknál a pontos elhelyezéssel kapcsolatban irodánk ad tájékoztatást!

Leírás

A program:

Felvidéki kalandozás

1.nap Indulás a kora reggeli órákban. Utazás Betlérre az Andrássy kastélyhoz. Látogatás a pazar berendezésű kastélyban és csodás parkjában, ahol számos szökőkút, szobor, mesterséges tó és több apró romantikus épület található. Majd meglátogatjuk Ótátrafüredet, ahol siklóra ülve csodálhatjuk a vadregényes tájat. Ezt követően utazás a Tar-pataki vízeséshez, mely a Magas-Tátra leghíresebb látványosságai közé tartozik. A több lépcsőből álló vízesések zuhogó vízfüggönyét több kilátópontról és a víz fölött átívelő fahidakról is megcsodálhatjuk. Séta a Csorba-tó partján, majd szállás elfoglalása Poprád környékén.

2.nap Reggeli után egy igen gazdag múltú, érdekes várossal, Eperjessel ismerkedünk, majd két ősi felvidéki városunkat látogatjuk meg: Késmárkot, ahol az Evangélikus Fatemplomot és a Thököly várat tekintjük meg, majd felkeressük Lőcsét, melyről méltán állítják, hogy a legnemesebb ékkő a Szepesség koronáján. Legfontosabb látnivalók a Városháza, a Szégyenketrec, és a Szent Jakab templom. Visszautazás a szálláshelyre.

3.nap Reggeli után indulunk vissza Magyarországra, útban hazafelé városnézés Kassán: Szt. Erzsébet Székesegyház, Rákóczi fejedelem sírja, főtér a zenélő szökőkúttal, végezetül Borsi kastélyát tekintjük meg. Érkezés a kiindulási pontra a késő esti órákban Miskolcra.

Részvételi díj: 69.800 Ft/fő, üdülőhelyi illeték 2.400 Ft/fő, mely tartalmazza az utazás, szállás, reggeli, idegenvezetés díját.
Nem tartalmazza a vacsora, belépők, utasbiztosítás díját.
Vacsora 11.200 Ft/fő/2 alkalom.

BBP biztosítás 540 Ft/fő/nap 
Útlemondási biztosítás: a költségek 2,5%-a/fő

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!