Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Seprűnyélen Londonban, Harry Potter stúdió látogatással **

Nagy-Britannia, London, London
  • Szálláskategória: Hotel **
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2024-07-26-tól
2024-07-28-ig
Szobatípus: Háromágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
169900.00 Ft/fő, 3F
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-07-26-tól
2024-07-28-ig
Szobatípus: Kétágyas standard szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
169900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Leírás

Programleírás

1. NAP: ISMERKEDÉS A WESTMINSTER-NEGYEDDEL

A budapesti Liszt Ferenc reptérről  indulunk  Londonba a hajnali órákban, London Luton repterére reggel érkezünk meg. National Express busszal megyünk be Londonba, ahol a Viktoria állomástól kezdjük meg programunkat. Ezután séta a Westminster negyedben: Buckingham Palace, St. James Park, Piccadilly Circus. Utunk során átmegyünk a Brodway városrészen, ahol a színházak találhatóak, s melyek egyikében játszák a Harry Potter és az elátkozott gyermek című darabot, majd szabadidő és ebédelési lehetőség a Leicester és Covent Garden környékén. Majd utunkat együtt folytatjuk tovább Trafalgar Square, Great Scotland Yard (mely a filmben ismert Mágiaügyi minisztérium külső felvételi helyszínéül szolgált.), White Hall (a királynő lovasgárdája), Downing Street, Houses of Parliament, Big Ben. Majd délutáni programként felszállunk a London Eye-ra (F), ahonnan az egész város belátható, szép idő esetén a 40 kilométerre fekvő Windsorig is el lehet látni! Innen a szállásra indulunk. (A napi program a menetrend módosulásának függvényében változhat.)

2. NAP: A TOWER ÉS HARRY POTTER 

Reggeli után saját Kóbor Grimbusszal megyünk ki a Warner Bros Stúdióba ahol ismerkedünk a Harry Potterrel film forgatásának minden mozzanatával, felidézhetjük az olvasottakat, a filmen látottakat, interaktív kiállításon részesei lehetünk a film készítésének egy - egy jelenetének. Ebédelési lehetőség a studióban. (A stúdióban van étkezési lehetőség (kb. 10-15 GBP/fő - hamburger-menü, vajsör). Majd délután transzferbuszunk elvisz minket a Tower of Londonba, ahol megcsodáljuk az ezeréves épületegyüttes emlékeit, a Beefeatereket és az itt őrzött királyi koronázási ékszereket.  Majd visszaindulunk a szállásra.

3. NAP: KULTÚRA ÉS SZÓRAKOZÁS 

Reggel elhagyjuk a szállásunkat és napunkat a St Paul's katedrálisnál kezdünk és megnézzük a Millennium hídon (mely ismert helyszíne a Harry Potter és a főnix rendje kezdő jeleneteiből). Majd metróval átmegyünk a King's Cross-on kezdjük, ahol a fényképet készíthetünk a filmben híres 9 és 3/4 -ik vágánnyal. A pályaudvar mellett megtekinthetjük a St. Pancras International állomás épületét, melynél a muglik láthatták Harry és Ron kocsiját repülni. Innen együtt elmegyünk az Oxford Street-re ahol lehetőség lesz vásárolni. Majd a Baker Streetről megyünk ki a reptérre 16:15-ös busszal. A nap végén a reptérre utazunk és hazarepülünk Budapestre az esti órákban. (23:25-kor érkezés)

Vagy

Másik lehetőség, aki szeretne egyénileg menni Madam Tussauds-ba (fizetős), vagy National Historyba vagy a British múzeumba menni, itt lesz rá lehetőség, kb délután 3-ig!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk

ibis budget London Hounslow tökéletes helyen fekszik ahhoz, hogy az utazók elérjék a repülőteret, valamint a rendszeres közlekedési kapcsolatokat London központjába.

Ingyenes Wi-Fi az egész épületben elérhető. Az ibis budget London Hounslow minden szobája saját, zuhanyzós fürdőszobával, síkképernyős TV-vel és modern, kényelmes ágyakkal rendelkezik.

A szállodától 10 perces sétára számos üzlet, szupermarket és étterem sorakozik. A Twickenham Stadion kevesebb mint 3,2 km-re található a szálláshelytől, a Kew Gardens, valamint Richmond zöldterületei pedig 15 perc alatt elérhetők autóval. A szálloda kevesebb mint 5 perces sétára található a Hounslow központi metróállomástól, ahonnan a Heathrow repülőtér 10 perc alatt, a Piccadilly Circus pedig 35 perc alatt elérhető.

Rövid leírás

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Warner Bros + közlekedés (kötelező programköltség) Turnusok:
2024-07-26 - 2024-07-28
195

Az ár nem tartalmazza

További költségek:

  • Utasbiztosítás 3 napra 18 éven aluliaknak: 1.380 Ft, 18 éves kor felettieknek: 2.760 Ft
  • Standard útlemondási (storno) biztosítás (teljes részvételi díj 2%-a)

Kötelezően fizetendő programköltség: 195 GBP

  • Tartalmazza: Warner Bros Stúdió belépő és transzfer költsége a studióba, a reptérről való bejutás és a helyi tömegközlekedés költsége

Fakultatív programköltség:

  • London Eye: 40 GBP
  • Tower of London: 18 alatt: 20 GBP / 18 felett: 40 GBP

Az ár tartalmazza

  • repülőjegy Budapest-London retúr,
  • 1 db kis kézipoggyásszal (40*20*25),
  • 2 éjszaka szállás szállodai elhelyezéssel,
  • kétágyas szobákban,
  • reggelivel,
  • az idegenvezetés költségeit.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!