Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Bécs - Práter - Madame Tussaud Panoptikum

Ausztria, Bécs és környéke, Bécs
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

 

Időpont: 2024. április 27.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 6.30 órakor

 

Program

Elutazás reggel 6.30 órakor, folyamatos utazás Bécs belvárosába. Egész nap szabadidő, vagy látogatás a Práterben, ahol Bécs egyik különlegessége, a világhírű Madame Tussaud Panoptikum várja a látogatókat (belépő: kb. 25,-€/fő, 10 fő felett, az ár tájékoztató jelegű, változhat). Az érdeklődők több mit 80 viaszfigurával találkoznak. Ferenc József és Sisi, Wolfgang Amadeus Mozart, Mária Terézia vagy Gustav Klimt – hogy csak néhány nevet említsünk az osztrák nagy történelmi személyiségek közül. Nemzetközi téren is találkozunk ismerősökkel: pl. Johnny Depp, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Angelina Jolie vagy Michael Jackson képviselik a sztárokat; a világpolitika színpadáról pedig Mahatma Gandi és Nelson Mandela jelennek meg. Az interaktív kulisszák mögött versenyre kelhetünk egy intelligencia-teszt keretében Albert Einsteinnel vagy vezényelhetjük Johann Strauss Kék Duna keringőjét. Néhány érdekesség: egy viaszfigurának az előállítása 3-6 hónapot vesz igénybe. Több mint 500 pontos mérés és kb. 200 fotó szükséges ahhoz, hogy a részleteket teljesen élethűen tudják visszaadni. Az itt látható figurákhoz megközelítően 800 munkaórára volt szükség és kb. 200 ezer euróba kerültek. A látogatás után, körülbelül 14 órakor, Bécs belvárosába megyünk és szabadidő áll rendelkezésre. Megtekintésre ajánljuk Bécs belvárosának nevezetességeit: Stephansdom, Votivkirche, Kärtnerstrasse, Városháza vagy vásárlási lehetőség.

Visszaindulás 17 órakor a Szépművészeti Múzeumtól. Visszaérkezés Budapestre várhatóan 21 óra körül

Részvételi díj: 17.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 14.490,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP+stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

 

 
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!