Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Isztriai kalandok

Horvátország, Körutazás Horvátországban, Körutazás Horvátországban
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-09-13-tól
2024-09-15-ig
Szobatípus: szoba, Holiday Home
Időtartam: 2 éj
Ár:
69800.00 Ft/fő, önellátás, Gyöngyös
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-09-13-tól
2024-09-15-ig
Szobatípus: szoba, Holiday Home
Időtartam: 2 éj
Ár:
69800.00 Ft/fő, önellátás, Hatvan
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-09-13-tól
2024-09-15-ig
Szobatípus: szoba, Holiday Home
Időtartam: 2 éj
Ár:
69800.00 Ft/fő, önellátás, Mezőkövesd
Ajánlatkérés

Egyes programoknál a pontos elhelyezéssel kapcsolatban irodánk ad tájékoztatást!

Leírás

A program:

Isztriai kalandok

1 nap Indulás a hajnali/kora reggeli órákban. Érkezés a kora délutáni órákban Opatija városába, mely az Osztrák-Magyar Monarchia idején a legjelentősebb fürdőváros volt, varázsát a gyönyörű villák, elegáns szállodák között megbúvó hangulatos parkok, pálmafás sétányok adják. Késő délután tovább indulunk, este a szállások elfoglalása Pula környékén.

2. nap Délelőtt Groznjan-ba utazunk, mely a művészetek városa, telis-tele galériákkal, rengeteg virággal, kacskaringós utcákkal, apró terekkel, felejthetetlen kilátással a dimbes-dombos isztriai tájra! Szabadprogram, majd Motovunba látogatunk, mely az egyik legépebben marad isztriai középkori város. Sétánk során megismerjük az óváros épületeit: Szent István templom; Harangtorony, a Fő városkapu, stb. Városfalát körbejárva élvezhetjük a körpanorámát! Délután visszautazás a szállásra.

3. nap Reggel a szállások elhagyása után a szlovén tengerpart legszebb városát keressük fel: Piranba vezet utunk. Szűk, macskaköves, kis középkori sikátorokban sétálunk fel a Szent György templomhoz és a városfalhoz, ahonnét szép kilátás nyílik a városra és környezetére. Ezután a szlovén fővárosba, Ljubljanába utazunk. Séta az óvárosban, amely során megtekintjük a várat, a székesegyházat, valamint a Tromostovje-hármas kőhidat, a Sárkányhidat és a Ferencesek templomát, majd szabadprogram. Hazaindulunk, hazaérkezés a késő esti órákban

Részvételi díj: 69.800 Ft/fő, mely tartalmazza az utazást autóbusszal, 2 éj szállás, és az idegenvezetés díját. Nem tartalmazza az üdülőhelyi illeték, a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját.
Csatlakozási lehetőség: Miskolc, Mezőkövesd, Gyöngyös, Hatvan, Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa

Üdülőhelyi illeték: 3.900 Ft/fő

 

Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás: 540 Ft/fő/nap

Útlemondási biztosítás:  a részvételi díj 2,5 %-a.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!