Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Müncheni sörfesztivál Innsbruck csodáival, busszal - 1 éjszaka szállással

Németország, Bajorország, München
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Fesztiválok, Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2024-09-20-tól
2024-09-22-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 1 éj
Ár:
95990.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

 

Időpont: 2024. szeptember 20-22.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 4.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 5.00 órakor

Elhelyezés: 3*-os szállodában, 2 ágyas szobában

Ellátás: reggeli

 

Program

A világhírű müncheni sörfesztivált minden évben szeptember közepétől október első hétvégéjéig rendezik meg. A sörfesztivál története 1810. október 17-én egy lóversennyel kezdődött, amely egy hercegi esküvő fényét volt hivatott emelni, és ötlete egy polgári származású tiszttől jött. Az ötletkedvező fogadtatásra talált a királynál, így megrendezésre került a Theresienwiese-n (Terézréten), amely akkor még München egy külső kerülete volt, az Oktoberfest elődje.

1 nap: elutazás reggel 5.00 órakor a Népligetből. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel, majd megérkezés a délutáni órákban Innsbuckba. Innsbruck Tirol tartomány székhelye. Az Alpok hegyláncai között, az Inn folyó partján fekszik. Nevét is innen kapta, az „Inn hídja". Sétánk során a következő látnivalókat keressük fel: Aranytető, Hofkirche, császári rezidencia, Szent Jakab székesegyház, diadalkapu, Anna-oszlop. A városnézés után elfoglaljuk a szállásunkat.

 2 nap: reggeli után elindulunk a híres Müncheni sörfesztivál helyszínéhez közeli parkolóba, ahonnét könnyen és egyszerűen meg lehet közelíteni a belváros nevezetességeit is. Gyalogosan idegenvezetőnkkel teszünk közösen egy sétát és megtekintjük a belvárost és a közelben lévő látnivalókat, majd szabadprogram, részvétel a sörfesztivál színes forgatagában. A közös városnézés során megtekintjük a főteret, (Marienplatz), itt található az új városháza, a csodálatos neogótikus épület, nagyszerű kilátásáról és a híres harangjátékról is ismert, 11 és 12 órakor megtekinthető. 43 harangjával Európa ötödik legnagyobbja. A katedrális igazán szokatlan látvány két hagymakupolájával. Ezután a Királyi palotát nézzük meg, ami Európa egyik leggazdagabb palotamúzeuma. A müncheni rezidencia szobáinak értékes berendezési tárgyai, bútorok és festmények, faliszőnyegek, szobrok, művészeti kincsek és vallási kegytárgyak, nagy része még mindig azon a helyen található, ahová eredetileg készítették. A müncheni rezidencia világhírű ékszer- ötvös-, zománc-, kristály- és elefántcsont-gyűjteménye a kincstárban található. Itt található még a Cuvilliés Színház, Európa egyik legszebb és legjelentősebb rokokó színháza. Megtekintjük még a piacot, lehet itt nagyjából bármit kapni, amire egy háztartásban szükség lehet. A program után mindenkinek lesz lehetősége néhány órát eltölteni a fesztiváli forgatagban. A sörfesztivál ma már évente több mint 6 millió látogatót vonz. A sörsátrakon kívül ma már számos más szórakozási lehetőség, például óriáskerék, ember nagyságú bábszínház vagy zsákbamacska is várja a látogatókat. A nagy sátrakban népviseleti ruhákba öltözött fellépők szórakoztatják a vendégeket, majd felcsendül a sramli, és percek alatt hatalmas mulatság keretében osztoznak a felhőtlen jókedvben a résztvevők. A fesztivál hangulatának élményével buszra szállunk és hazaindulunk. Visszaindulás 22.00 órakor, éjszaka az autóbuszon. Visszaérkezés Budapestre a reggeli órákban. Belépők: kb.30 €/fő.

 

Részvételi díj: 132.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 95.990,- Ft/fő


Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Egyágyas felár: 28.500,-Ft

BBP+storno biztosítás: 4.320,-Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!