Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Nyaralás Cavallinoban az olasz-Adrián

Olaszország, Észak-Adria, Cavallino
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-06-22-tól
2024-06-29-ig
Szobatípus: szoba, Hotel***
Időtartam: 7 éj
Ár:
284500.00 Ft/fő, reggeli, Budapest
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-22-tól
2024-06-29-ig
Szobatípus: szoba, Hotel***
Időtartam: 7 éj
Ár:
284500.00 Ft/fő, reggeli, Székesfehérvár
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-22-tól
2024-06-29-ig
Szobatípus: szoba, Hotel***
Időtartam: 7 éj
Ár:
284500.00 Ft/fő, reggeli, Siófok
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-22-tól
2024-06-29-ig
Szobatípus: szoba, Hotel***
Időtartam: 7 éj
Ár:
284500.00 Ft/fő, reggeli, Nagykanizsa
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-22-tól
2024-06-29-ig
Szobatípus: szoba, Hotel***
Időtartam: 7 éj
Ár:
284500.00 Ft/fő, reggeli, Tata
Ajánlatkérés

Egyes programoknál a pontos elhelyezéssel kapcsolatban irodánk ad tájékoztatást!

Leírás

A program:

Nyaralás Cavallinoban, az olasz-Adrián

1. nap Indulás a kora reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Délután a szállás elfoglalása a népszerű tengerparti településen, Cavallinoban. Szabadprogram, fürdés.

2. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Cavallinoban.

3. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés, ill. kellő számú jelentkező esetén félnapos fakultatív kirándulás  Trevisoba, a vízek városába. Mint minden olasz város, Treviso is lüktet a történelemtől. Itt bizony komoly színfalak vannak - évszázados, kora középkori, reneszánsz és barokk díszletek. Ráadásul Treviso a vizek városa! Itt nem szabad vizet venni! Az itteniekre nézve ez sértés, hiszen itt bármelyik sarkon ingyen ihatunk igazi, hamisítatlan forrásvizet. Velencei hangulatot árasztó város, a házak itt is cölöpökre épültek, s az itteni palazzók is legalább olyan díszesek, cifrák, mint a velenceiek. A nyári nagy melegben üdítő a szűk utcácskák, hangulatos sikátorok hűvös védelme. A középkorban körbevették a várost kőfallal, amely még ma is erődként védi az óvárost. az óvárosban, ahol olyan csodák várnak, mint az a Ferences templom, amelynek a falait még XIII. századi freskók díszítik, s állítólag itt temették el a két olasz költőóriás, Dante és Petrarca gyermekeit is. Treviso híres szülöttje Luciano Benetton, a ruhagyáros.  A város szélén meghúzódó villáját bárki meglesheti. Innen ered a prosecco gyöngyözőbor és itt találták fel a tiramisut is! Délután szabadprogram, fürdés Cavallinoban.

4. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés ill. kellő számú jelentkező esetén félnapos fakultatív kirándulás:  Caorleba, melynek romantikus óvárosát szűk sikátorok és pasztellszínű középkori házak díszítik. Igazi élvezetet jelent a keskeny, kanyargós utcácskáiban csavarogni. A város jelképe a St. Stefano dómhoz tartozó, henger alakú, 48 méter magas harangtorony. Látnivalói még a tengerparton lévő Santuario della Madonna dell'Angelo szentély, a tengerparti faragott kövekből álló hullámtörő. Aki múzeumot szeretne látogatni, annak érdemes megtekintenie a Tengeri Régészeti Múzeumot. Délután szabadprogram, fürdés Cavallinoban.

5. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Cavallinoban.

6. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés, ill. kellő számú jelentkező esetén félnapos fakultatív kirándulás: Szent Antal városába, Padovába. Az utcákon sétálva lépten nyomon csodálatos helyekre érkezünk: Piazza dei Signori tér, a Piazza delle Erbe tér, majd a Prato della Valle téren át az egyetemhez jutunk, melynek padjait Janus Pannonius, Báthory fejedelem, Kopernikusz és Galilei is koptatta. Látogatás a gyermekek védőszentjéről elnevezett Szent Antal bazilikában. Délután szabadprogram, fürdés Cavallinoban.

7. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Cavallinoban.

8. nap Délelőtt a szállás elhagyása (09. 00 óra), hazaindulás. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Hazaérkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Részvételi díj: 284.500 Ft/fő, mely tartalmazza az autóbusz közlekedés, 7 éj szállás hotel***, 7 reggeli és az idegenvezetés költségeit. Nem tartalmazza az üdülőhelyi illeték, a fakultatív programok, a belépőjegyek és a biztosítás díját.       

Vacsora: 72.900 Ft/fő          
Üdülőhelyi illeték: 7.400 Ft/fő               
1 ágyas felár: 39.600 Ft/fő

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 4.240 Ft/fő                          
Útlemondási biztosítás: 7.300 Ft/fő

Fakultatív kirándulás (min. 25 fő-től):                           

- Treviso, félnapos program       25 Euro                                                 

- Padova, félnapos program       30 Euro                                                

- Caorle, félnapos program         20 Euro                                                

Fakultatív kirándulás (min. 20-24 fő között):

- Treviso, félnapos program             30 Euro

 - Padova, félnapos program             35 Euro

 - Caorle, félnapos program               25 Euro

Csatlakozási lehetőség: Tata-Budapest-Székesfehérvár-Siófok-Nagykanizsa

Fakultatív program:

Treviso, a vízek városa, félnapos program:
Mint minden olasz város, Treviso is lüktet a történelemtől. Itt bizony komoly színfalak vannak - évszázados, kora középkori, reneszánsz és barokk díszletek. Ráadásul Treviso a vizek városa! Itt nem szabad vizet venni! Az itteniekre nézve ez sértés, hiszen itt bármelyik sarkon ingyen ihatunk igazi, hamisítatlan forrásvizet. Velencei hangulatot árasztó város, a házak itt is cölöpökre épültek, s az itteni palazzók is legalább olyan díszesek, cifrák, mint a velenceiek. A nyári nagy melegben üdítő a szűk utcácskák, hangulatos sikátorok hűvös védelme. A középkorban körbevették a várost kőfallal, amely még ma is erődként védi az óvárost. az óvárosban, ahol olyan csodák várnak, mint az a Ferences templom, amelynek a falait még XIII. századi freskók díszítik, s állítólag itt temették el a két olasz költőóriás, Dante és Petrarca gyermekeit is. Treviso híres szülőttje Luciano Benetton, a ruhagyáros.  A város szélén meghúzódó villáját bárki meglesheti. Innen ered a prosecco gyöngyözőbor és itt találták fel a tiramisut is!
 

Padova, félnapos program:
 Padova a művészetek városa. Az utcákon sétálva lépten nyomon csodálatos helyekre érkezünk: a Szent Antal bazilikához aki a város védőszentje, a Scrovegni kápolnához ahol Giotto értékes freskói láthatók. Sokan keresik az 1200-as években alapított egyeteme miatt is, melynek padjait Janus Pannonius, Báthory fejedelem, Kopernikusz és Galilei is koptatta. Érdemes ellátogatni a Piazza dei Signori térre, a Piazza delle Erbe térre, palotához és Európa egyik legtágasabb terére a Prato della Valléra is. A természet kedvelőinek fontos állomás a Botanikus kert, mely 1585-bol való, ritka és régi növények tárháza.
 

Caorle, félnapos program:

Caorle romantikus óvárosát szűk sikátorok és pasztellszínű középkori házak díszítik. Igazi élvezetet jelent a keskeny, kanyargós utcácskáiban csavarogni. A város jelképe a St. Stefano dómhoz tartozó, henger alakú, 48 méter magas harangtorony. Látnivalói még a tengerparton lévő Santuario della Madonna dell'Angelo szentély, a tengerparti faragott kövekből álló hullámtörő. Aki múzeumot szeretne látogatni, annak érdemes megtekintenie a Tengeri Régészeti Múzeumot

Fakultatív kirándulás (min. 25 fő-től):                           

- Treviso, félnapos program       25 Euro                                                 

- Padova, félnapos program       30 Euro                                                

- Caorle, félnapos program         20 Euro                                                

Fakultatív kirándulás (min. 20-24 fő között):

- Treviso, félnapos program             30 Euro

 - Padova, félnapos program             35 Euro

 - Caorle, félnapos program               25 Euro

Szállás leírás:

Hotel vagy Holiday Home

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!