Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Lubickolás Rovinjban

Horvátország, Isztriai-félsziget, Rovinj
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városnéző programok, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

 

Időpont: 2023. július 15-16., augusztus 12-13.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 00:15 órától, a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, a Planetárium mellett)

Indulás: 00.30 órakor

 

Program

Indulás a Népligetből a Planetárium elől. Folyamatos utazás pihenőkkel az Isztriai-félsziget egyik gyöngyszemének nevezett kisvárosig, Rovinjig. Éjszaka az autóbuszon.

Érkezés a délelőtti órákban Rovinjba. A kiálló szirtfokra épült festői városkát különleges romantikája, festői környezete, jó fürdőzési lehetőségei teszik kedveltté. Bárhonnan is érkezzék a látogató, rögtön megragadja tekintetét a Monte Rosso-dombra felkúszó házak fölött trónoló dóm égbemeredő harangtornya. Rovinjnak nincsenek országos hírű műemlékei, mégis sokan keresik fel a Szent Eufémia templom körül kacskaringózó szűk utcákból, közökből, sikátorokból álló óvárost. A városban tett séta után remek kikapcsolódást nyújtanak a romantikus, sziklás öblök, melyek fürdőzésre adnak alkalmat. A benzinkútnál lévő körforgalomnál van lehetőség az autóbuszból kiszállni, majd a hosszú, kiépített tengerparton (a Brace Brajkovic megnevezésű partszakaszon) találhatnak ideális helyet a vízpart mentén. Itt a tengerpart jellemzője, hogy aprókavicsos, sziklás, illetve betonaljzatú. A közelben található a Porton Biondi kemping, étteremmel. Innen nem messze érhető el a rovinji Aquapark, amely elsősorban kisgyermekesek részére ajánlott. 

Kellemes pihenési és fürdési lehetőséget találnak Rovinj óvárosának a csücskén; ez sziklás partot jelent, a fürdőzésre alkalmas területet pedig jelzőbójákkal vették körbe. 

Visszaindulás Budapestre 22 órakor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.

Érkezés a reggeli órákban Budapestre.

Fakultatív program lehetőség: hajókázás a Lim fjordon: kb. 25 €/fő (2022-es ár), a délelőtt folyamán, valamint délutáni hajókázás delfin túra, hajójegy: kb. 20 €/fő (2022-es ár) a program kb. 2 óra. Kérjük, a részvételi szándékot irodánkban előre szíveskedjenek jelezni!

Beutazási feltételek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?horvatorszag

 

Részvételi díj: 26.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 19.990,- Ft/fő

 

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő

Az utazás minimum 40 fő jelentkező esetén indul!
 
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!