Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

1 HETES NYARALÁS A GÖRÖG TURISTAPARADICSOMBAN, ZAKYNTHOSON

Görögország, Zakynthos, Zakintos
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

A sziget messze földön híres pompázatos strandjairól, varázslatos tengeröbleiről. Kelettől nyugatig, északtól délig haladva a sziget belsejében mindenütt üde zöld kertek, szépen gondozott szőlő- és olajfaligetek között barangolhatunk. Az üdülőhelyek a sziget lankásabb, keleti oldalán a nagyrészt homokos tengerpart mellett helyezkednek el. Partja északon és nyugaton lenyűgöző hatalmas szikláival, víz alatti barlangjaival, mint pl. a híres Kék Barlangok. Keleten és délen szélcsendes kis öblök tarkítják partvidékét, mindamellett az úthálózata kiválóan alkalmas a sziget bebarangolására. Zakynthos szigetén a lakók érzékenysége környezetük iránt nagy kiterjedésű területeket mentett meg természetes mivoltukban. A természet egyensúlyának fenntartásával ritka tengeri állatok fennmaradását biztosították. A sziget érdekessége, hogy a veszélyeztetett fajként nyilvántartott tengeri teknős a Caretta-caretta minden évben áprilistól júniusig itt rakja le tojásait, mintegy 100 darabot, s ezekből kb. 50 nap múlva bújnak ki a kicsinyek. Szintén itt, a sziget délnyugati részén talált menedéket egy különleges fókafaj, a Monachus-monachus.

Zakynthos városa a sziget délkeleti oldalán épült impozáns épületeivel, nevezetes templomaival és szépséges tereivel. A város a Várdomb lábánál fekszik. A múltból fennmaradt épületek és polgárházak jellegzetes okker színükkel, loggáikkal és velencei árkádjaikkal, a Strada Marina a tengerparton, a híres Rouga, a festői boltíveiről nevezetes üzleti negyed, a kővel borított főtér, a Szt. Márk tér, mind-mind sétára invitál.

Szállás:

A Bochali-hegy zöldellő növényzete között megbújó szálloda mindössze 1,2 km-re található Zákinthosz városközpontjától. A Hotel Varres úszómedencével, napozóterasszal és csodálatos kilátással várja vendégeit. A szálláshely egész területén díjmentes a Wi-Fi-hozzáférés.

Minden szoba és lakosztály erkéllyel, légkondicionálással és síkképernyős műholdas TV-vel rendelkezik, valamint kilátást nyújt a medencére vagy a környékre. A szállásokon széf, hűtőszekrény, valamint hajszárítóval és ingyenes piperecikkekkel ellátott saját fürdőszoba is rendelkezésre áll.

A szálloda elegáns étkezőjében svédasztalos reggelit, ebédre pedig görög és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. A komplexumban medenceparti büfé, étterem és játszótér is szolgálja a vendégek kényelmét.

Zákinthosz repülőtere 4 km-re, Zákinthosz városa pedig 15 perces sétára található a szállodától. A helyszíni magánparkolót a vendégek díjmentesen használhatják.

Az ár tartalmazza:

-Szállás 7 éjszakára, 1 fő részére standard szobában
-Félpanzió (reggeli + vacsora)
-(Igény esetén félpanziós helyett reggelivel is foglalható.)
-Repülőjegy Budapest – Zakynthos - Budapest útvonalon
-Személyenként 1 db kézipoggyász (40x20x25 cm)

Az ár nem tartalmazza:

Igényelhető:
-Feladott poggyász
-Elsőbbségi beszállás: 15.000 Ft/fő, mellyel a 2db kézipoggyász garantáltan az utastérbe vihető
-Fix ülőhely a repülőn, hogy az együtt utazók garantáltan egymás mellett üljenek: 5500 Ft-tól/fő/irány
-Retúr transzfer reptér-hotel-reptér között Zakynthoson: 9.990 Ft/fő
-Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
-Sztornó biztosítás

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!