Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Szilveszter a Comói tónál

Olaszország, Comói-tó, Como
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Rövid ismertető:
A lélegzetelállító Comói-tó karácsonyi fényei az év búcsúztatásának ünneplésére csábítanak. A festői, hófedte hegyek között megbúvó tó és környéke, a parti sétány pálmafái között rejtőző gyönyörű, fényűző villák mesevilágba repítenek. A fénypompában ragyogó város látványa, római kori templomok, ünnepi árusok forgataga ötvöződik a káprázatos környezet szépségével. Köszöntse velünk az új évet mediterrán hangulatban! 

Utazás: légkondicionált autóbuszszal

Szállás: 3 éjszaka 4*-os szállodában a Lago Maggiore közelében

Ellátás: reggeli, felár ellenében 2 vacsora, szilveszteri gálavacsora korlátozott italfogyasztással

Fel- és leszállási lehetőség:
Ingyenes: Budapest (BOK Sportcsaronk ex. SYMA csarnok és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Időpontok: 4 nap/3 éj
2021.12.30-2022.01.02. (csütörtök-vasárnap)

Program:
1. nap: Budapest - Lago Maggiore/Bergamo

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban, folyamatos utazás rövid megállókkal. Érkezés az esti órákban szálláshelyünkre. 

2. nap: Como - Bellagio 
Az év utolsó napját a semmihez sem hasonlítható hangulatú Como  városában kezdjük, ahonnan elhajózunk a tó három ágának találkozásánál fekvő festői Bellagio-ba. (Ár hajójeggyel: 55 EUR/fő) . Sétálunk az elragadó parti sétányon, felfedezzük a városka nevezetességeit, majd a hangulatos kávézók egyikében pihenjünk meg egy hamisítatlan cappuccino erejéig a helyiekkel együtt. Visszatérünk Comó városába, ahol barangolunk az ünnepi fényben úszó belvárosban, felfedezzük a római kori templomokat, a Santa Maria Assunta katedrálist, és a varázslatos hangulatú Villa Olmo-t, melynek Comói-tóra néző kertjében sétálhatunk. A fotózás szerelmeseinek egyedülálló élmény lehet Brunate és települése. Páratlan panoráma tárul elénk: hihetetlenül gyönyörű látvány a keskeny tó a magas, hófödte hegyek között, ahol a házak csodásan ölelik körül a partot. Szinte megunhatatlan a táj. Délután visszatérünk a szálláshelyünkre, hogy felfrissüljünk és készülődjünk az óév búcsúztató, gálavacsorával egybekötött zenés-táncos mulatságunkra. 

3. nap: Milánó
Kipihenve a szilveszteri élményeket, a késői reggeli után Milánóba, a divat fővárosába indulunk. Szervezett városnézésünk alatt megnézzük többek között a Sforza kastélyt, a Dóm teret a dóm felemelő gótikus remekművével együtt, és a világhírű operaház épületét. A közelben található a Galleria Vittorio Emanuele II. passzázs varázslatos hangulatával, és színvonalas üzletek kavalkádjával vár minket. Napunkat,időnk engedi, egyéni programként, sétával koronázzuk a csatornával szegélyezett, kissé bohém, élettel teli Navigli negyedben. Szabadidő, majd visszautazunk a szállodába az esti órákban. (Ár: 25 EUR/fő)

4. nap: Garda-tó/Peschiera del Garda - Budapest
Hazaindulunk, útközben rövid pihenőt tartunk a Garda-tónál fekvő Peschiera del Garda csatornák által szabdalt festői kisvárosában, kedvükre elfogyaszthatnak egy frissítőt, vagy egy jó olasz kávét. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

SZILVESZTER A COMÓI- TÓNÁL 2021/2022
4 nap/3 éj
Időpont  
2021.12.30- 2022.01.02.  89 900 

Egyágyas felár nélkül foglalható két,-háromágyas szobákban garantált társítással,az indulást megelőzően 20 napig!
Egyágyas felár (társítás nélkül): 29 900 Ft/fő
Vacsora felár (2 vacsora): 14 900 Ft/fő
Szilveszter gálavacsora (szállodában): 19 900 Ft/fő
Audio guide : 2 000 Ft/fő/tartózkodás
Üdülőhelyi díj : 9 EUR /fő/tartózkodás (helyszínen fizetendő)

Kedvezmények: 3.ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból

Fakultatív program (min. létszám 25 fő):
Comói-tó hajókázással: 55 EUR/fő hajójeggyel
Milánó: 25 EUR/fő

Belépők és egyéb fizetendő felárak:
Milánó/ Dóm: kb. 4 EUR/fő
Bellagio/ Villa Melzi kertje (opció): kb. 6 EUR/fő

Minimum létszám: 35 fő

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást (EUB NIVO 1800/Ft/fő), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 éven felül), az esetleges belépőket a helyszínen, valamint feltüntetett felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat, audio guide költségét.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!