Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Varázslatos vízesések világa - Plitvice

Horvátország, Plitvicei-tavak, Plitvice
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
Varázslatos vízesések világa - Plitvice


 
Festőien szép környezet, 16 kristálytiszta tó, látványos vízesések – ez Plitvice, Horvátország egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja.
 
Felszállási lehetőség: Siófok – Balatonföldvár – Balatonszárszó – Balatonszemes – Balatonlelle – Balatonboglár – Fonyód – Balatonfenyves – Balatonkeresztúr útvonalon

Indulás a hajnali órákban Siófokról. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkhoz a késő délelőtt.
Plitvicei-tavak Nemzeti Park Horvátország legnagyobb nemzeti parkja, 1979 óta UNESCO Világörökség részét képezi. Izgalmas kirándulás, felejthetetlen élmény végigsétálni a tórendszer legszebb részein. A nemzeti parkot 16 tó alkotja, melyek füzérszerűen kapcsolódnak egymáshoz, az azokat összekötő vízeséseit pedig beválasztották a világ legszebbjei közé. A kék, a smaragd és a türkiz színek ezer árnyalatában pompázó víztükör, a páratlan természeti környezet egy színpompás mesevilágba repíti a látogatót. Szinte minden méteren találhatunk egy-egy fantasztikus fotótémát. Gyalogosan, hajóval és panorámabusszal fedezhetjük fel a nemzeti park szépségeit. Igazi kikapcsolódást és feltöltődést kínálunk ebben a fantasztikus környezetben, melyet a világszerte ismert nemzeti park tartogat számunkra.
Késő délután visszaindulás Magyarországra, érkezés az esti órákban.
Részvételi díj: 11.900,- Ft / fő

 

A részvételi díj tartalmazza: utazás komfortos autóbusszal, idegenvezetést
 
A részvételi díj nem tartalmazza: belépőjegy a Nemzeti Parkba (kb. 180 kuna/fő), biztosítás: 500 Ft/fő

A program minimum 35 fő jelentkezése esetén indul. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!