Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Csoportos hajóút - Az ókori Görögország nyomában pünkösdkor

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

MSC Musica – Indulás: 2021.05.22. Budapestről

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt

 

Útvonal: Velence (Olaszország) - Brindisi (Olaszország) – Míkonosz (Görögország) - Piraeus (Görögország) - Korfu (Görögország) - Kotor (Montenegró) - Velence (Olaszország)

1. nap: Budapest-Velence

Indulás a késő esti órákban Budapestről Velencébe. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbuszvezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.

2. nap: Velence, Olaszország

Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón. Indulás 16:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3. nap: Brindisi, Olaszország

Brindisi egy csodaszép kikötőváros a dél-olaszországi Puglia régióban, az olasz csizma sarkában. Puglia régió számos érdekes látnivalót tartogat: a jellegzetes süveges tetővel, hengeres vagy négyszögletes alapra, kizárólag kőből épített trulló házakat vagy a rejtélyes Sassi barlangokat Materában.

Érkezés a kikötőbe 13:30 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 19:55 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

4. nap: Tengeren

Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

5. nap: Mykonos, Görögország

Mykonos, az Égei-tengerben található Kykládok tagja, a kora 11. századig visszanyúló múlttal rendelkezik. Manapság a sziget természeti szépsége és bája vonzza a látogatókat a tengerpartra. Mykonos város különös vonzereje a festői „Kis Velence”.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

6. nap: Pireus, Görögország

Pireuszban, a főváros Athén kikötőjében partra szállva az antik kor világszerte ismert látnivalói, az Akropolisz és a Parthenon várják az utazókat. A történelmi látnivalókon kívül a modern Athén kirakodóvásárai, tavernái és ajándékárusai nyújtanak kellemes szórakozást.

Érkezés a kikötőbe 07:30 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 16:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

7. nap: Corfu, Görögország

A zöld sziget, Korfu, a zene és a dalok szigete, a hagyomány és a modern tökéletes kombinációja. A második legnagyobb Jón-sziget a csodálatos strandok, a buja növényzet és a felejthetetlen emlékek szigete.

Érkezés a kikötőbe 13:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

8. nap: Kotor, Montenegró

A Földközi-tenger öblében található kikötőváros, Kotor és a várost körülvevő fal az Unesco Világörökség része. 1420 és 1797 között velencei fennhatóság alatt lévő város a mai napig őrzi a korabeli építészeti stílusjegyeket..

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 13:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

9. nap:Velence-Budapest

Érkezés 10:00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az esti órákban.



Kabinok és szolgáltatások

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált. Egyes kabinok előtt mentőcsónak található, amely zavarhatja a kilátást.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Bella kategória
​Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált. Egyes kabinoknál a mentőcsónak részben zavarhatja a kilátást.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.
 
Részvételi díj tartalmazza: Utazást busszal Budapestről a kikötőig Velencébe és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a kikötői illetéket (kb. 140 EUR/fő), a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza: Az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!