Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Keleti Part és Kanada

Kanada, Körutazás Kanadában, Körutazás Kanadában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Autóbuszos vagy Fly & Drive útjainkhoz - bármelyik időponthoz – kérje irodánk repülőjegy  ill.  bérautó ajánlatát.

Leírás

9 nap / 8 éj
Utazás típus:
AUTÓBUSZOS KÖRUTAK ANGOL NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

Utazás: légkondícionált autóbusszal Ellátás: nincs

1.nap Boston

Érkezés Bostonba, transzfer egyénileg a szállodába, majd találkozás a partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével. Éjszaka Bostonban. Szállás: Courtyard by Marriott Boston Brookline

2.nap Boston - New England - Québec City

07:30-kor indulás Kanada felé New Hapshire és Vermont államokon keresztül. Képet kapunk New England bájos kis falvairól és átutazunk a festői White Mountains-on is, ahol az utat erdőségek szegélyezik. Késő délután átlépüjük az USA/Kanada határt és belépünk Québec tartományba. Este szabadprogram, a jobbnál jobb éttermekben lehetőségünk nyílik kipróbálni a Francia konyha remekeit is. Szállás: Hotel Universel

3.nap Québec City - Montréal

Quebec City városnézéssel indul a nap. Quebec tartomány fővárosa 1985-ben az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. A túra során érintjük a Parlament épületét és a Citadellát. Egy kellemes séta során megtekintjük a fallal körülvett óvárost, benne a 19. században épült Chateau de Frontenac várat, mely ma luxusszállodaként üzemel. Az óvárosból páratlan kilátás nyílik a Szent Lőrinc-folyóra. Ezután rövid szabadprogram, majd indulás Montrealba. Érkezés után rövid túra az óvárosban: Notre Dame de Montreal Basilica, Place Jacques Cartier. Este szabadprogram. Szállás: Des Gouveneurs Place Dupuis Montreal

4.nap Montréal - Ottawa - Toronto

Indulás Kanada fővárosa, Ottawa felé. A parkjairól is nevezetes város Parlamentjének az épülete lenyűgöző látványt nyújt, a világ legszebbjei közt tartják számon. Utunkat a Thousand Islands Parkway-en folytatva továbbutazunk Ontario tartomány fővárosa, Toronto felé, mely egyben Kanada legnagyobb angol nyelvű városa is. Este szabadprogram, vásárlási lehetőség a jól ismert Eaton Center-ben. Szállás: Bond Place Hotel Toronto

5.nap Toronto - Niagara Falls

Reggel rövid városnézés, benne az üzleti negyed felhőkarcolói és az 553 méter magas CN Tower. Utunkat az Ontario-tó mellet folytatva áthaladunk a Welland csatornán mielőtt megérkezünk a világ egyik természeti csodájához, a Niagara vízeséshez. Rövid séta a Table Rock kilátópontra, ahonnan megcsodálhatjuk a mennydörgő Horshoe-vízesést. Fakultatív program: Maid of the Mist - hajózás a vízesés lábához ! Szállás: Best Western Cairn Croft Inn.

6.nap Niagara Falls - Gettysburg - Amish Country

Utazás A Finger Lakes régión keresztül Gettysburg felé. Látogatás az Amerikai Polgárháború egyik legnagyobb csatájának helyszínén emelt történelmi emlékhelyen. Majd továbbutazás Dél Pennsylvaniaba. Szállás: Wyndham Garden York

7.nap Amish Country - Washington D.C.

Az Amish-ok a 18. században vándoroltak ki az USA-ba. Kultúrájuk és szokásaik azóta nem változtak: nem használnak elektromos áramot, modern eszközöket. Látogatás az Amish Múzeumban. Délután továbbutazás az USA fővárosába Washington D.C-be. Fakultatív program: Washington by Night. Szállás: Washington Hilton.

8.nap Washington D.C.

Egésznapos washingtoni városnézés a nevezetességek megtekintése: Capitolium, Fehér Ház, Kongresszusi Könyvtár, Washington Emlékmű, Lincoln Emlékmű, Arlington Temető. Délután lehetőség nyílik Smithsonian Múzeum kiállításaiba is belepillantani. Szállás: Washington Hilton.

9.nap Washington D.C. - New York

Indulás New Yorkba Philadelphian keresztül, ahol egy rövid városnézés keretében megtekintjük a Függetlenségi Csarnokot és a Szabadság Harangot. Érkezés New Yorkba  17:00 körül, a  program vége. (a késői érkezés miatt ajánlott ezt az éjszakát is New Yorkban tölteni)

Az elő illetve túrát követő éjszakára szállások kérhetők !

A túrák indulása előtti éjszakára javasolt szállásajánlatunk: Courtyard by Marriott Boston Brookline
A visszaérkezést követő szállásajánlatunk:  The Dylan Hotel New York

A részvételi díj tartalmazza:

  • 8 éjszaka szállás középkategóriájú szállodákban

  • a 4 fős szobában 2 db francia ágy található

  • autóbuszos körutazást

  • a jelzett programokat a szükséges belépőkkel

  • adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrőnd/fő)

  • angol nyelvű idegenvezetést

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőjegyet és repülőtéri illetéket

  • fakultatív programok- és a programcsomagban nem szereplő külön programok árait, belépőket

  • étkezést

  • útlemondási biztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

  • ESTA (USA) és Kanadai ETA vízumot

 

Repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát ! A túra átlépi az USA/Kanada határt. Az átkeléshez rendelkezni kell Kanadai belépési engedéllyel:ETA (ETA irodánkban igényelhető).

 A programok nem tartalmaznak étkezést. Reggeli lehetőség a szálláshelyeken, főétkezés az idegenvezető javaslata alapján.

 A MEGADOTT ÁRAK 1USD=310 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!