Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Csoportos hajóút - Keleti kincsek nyomában húsvétkor

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

11 napos hajóút - Keleti kincsek nyomában húsvétkor

Hajó: MSC Fantasia

Indulás: 2021.03.27. Budapestről 

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

Útvonal: Trieszt (Olaszország) – Katakolon (Görögország) – Kusadasi (Törökország) – Isztambul (Törökország) – Piraeusz (Görögország) – Korfu (Görögország) – Bari (Olaszország) – Trieszt (Olaszország)

1. nap: Budapest-Trieszt

Indulás a késő esti órákban Budapestről Triesztbe. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbuszvezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.

2. nap: Trieszt, Olaszország

Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón. Indulás 20.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3. nap: Katakolon, Görögország

Katakolon Görögország nyugati részén található kis kikötőváros, amelyet Olümpia kapujának is neveznek. A híres játékok szülőhelye, az ókori Olümpia a várostól csak néhány kilométer távolságra található, keleti irányban. Kirándulásaink minden utazót hozzásegítenek az ókori hellén civilizáció mélyebb megértéséhez.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 13:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

4. nap: Kusadasi, Törökország

Kusadasi a Török Riviéra gyöngyszeme. Izmirtől délre, kb. 80 km-re található. A gyönyörű környezetben fekvő város rendkívül nyüzsgő és számos tengerparti szakasza van.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 14:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

5. nap: Isztambul, Törökország

Isztambul Törökország kapuja és esszenciája egyben, népszerű turista célpont. A három uralkodó világbirodalom – a Római a Bizánci és az Oszmán – korábbi központja a jelen és a múlt, a modern és a hagyományos lenyűgöző egyvelegét nyújtja. Építészeti remekei, a Kék mecset vagy a Topkapi palota megtekintése éppúgy kötelező program, mint a híres Nagy Bazár felkeresése.

Érkezés a kikötőbe 10:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 22:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

6. nap: Tengeren

Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

7. nap: Pireus, Görögország

Pireuszban, a főváros Athén kikötőjében partra szállva az antik kor világszerte ismert látnivalói, az Akropolisz és a Parthenon várják az utazókat. A történelmi látnivalókon kívül a modern Athén kirakodóvásárai, tavernái és ajándékárusai nyújtanak kellemes szórakozást.

Érkezés a kikötőbe 07:30 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 16:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

8. nap: Corfu, Görögország

A zöld sziget, Korfu, a zene és a dalok szigete, a hagyomány és a modern tökéletes kombinációja. A második legnagyobb Jón-sziget a csodálatos strandok, a buja növényzet és a felejthetetlen emlékek szigete.

Érkezés a kikötőbe 13:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

9. nap: Bari, Olaszország

Az olasz csizma sarkán fekvő bájos régi város, Bari, tengerparti strandjairól, óvárosáról és ízletes ételeiről ismert. Puglia régió számos érdekes látnivalót tartogat: a jellegzetes süveges tetővel, hengeres vagy négyszögletes alapra, kizárólag kőből épített trulló házakat vagy a rejtélyes Sassi barlangokat Materában.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 14:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

10. nap: Trieszt-Budapest

Érkezés 09:00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az esti órákban.

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Kabinok és szolgáltatások

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Bella kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Részvételi díj tartalmazza

Utazást busszal Budapestről a kikötőig Triesztbe és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 9 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a kikötői illetéket (kb. 160 EUR/fő), a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza

Az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR (kb. 3.499 Ft)/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR (kb. 1.750 Ft)/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást

Gyerekkedvezmény

Gyerekár (2-11 ; 11-17) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!