Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Jordánia izraeli kitérővel Pünkösdkor pihenéssel Aqaba tengerpartján

Jordánia, Körutazás Jordániában, Körutazás Jordániában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

 

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

 

Jelentkezés lezárva.

 

Jordánia és a Szentföld számtalan látnivalóval kápráztatja el látogatóit: ősi várak, sivatagok, bibliai emlékhelyek, tengerpartok várnak felfedezésre. Felejthetetlen élmény lesz a lebegés a Holt-tenger vizében.

Dátum: 2020. május 27-június 3.
Időtartam: 8 nap/6 éj
Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: kb. 4,5 óra
Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás: Félpanzió
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő (a fakultatív program 10 fő)

Jordánia izraeli kitérővel Pünkösdkor pihenéssel Aqaba tengerpartján ajánlatunk programleírása
 

1.nap: Betlehem

Elutazás Budapestről a reggeli órákban, utazás isztambuli átszállással Tel Aviv-ba, érkezés délután transzfer Betlehembe, ahol a szállásunk és vacsoránk lesz (2 éj).


2. nap: Jeruzsálem
Elsőként a betlehemi Születés templomát látogatjuk meg, majd az Olajfák hegyéről tárul elénk Jeruzsálem városának látképe, innen indulunk Izrael egyik legjelentősebb városának felfedezésére. Séta a Gethsemane kertben, láthatjuk a Nemzetek templomát, majd a Bibliából is ismert Sion hegyen látogatjuk meg a Cenákulumot, az utolsó vacsora helyszínét. Délután a Dung kapun át jutunk az óvárosba. Jeruzsálem fallal körülvett óvárosa keresztény, zsidó, örmény és muszlim negyedekre oszlik. A Siratófal megtekintése után a Via Dolorosán teszünk egy sétát a Szent Sír templomig.


3. nap: Holt-tenger
Reggel útnak indulunk, és átlépjük a Jordán határt, majd Földünk egyik legkülönlegesebb tavához, a Holt-tengerhez látogatunk el. Magas sótartalmának köszönhetően vizének jelentős gyógyító erőt tulajdonítanak. A szobák átvétele után vacsoráig szabad program a Holt-tenger partján található szállodában (1 éj).


4. nap: Nébó-hegy, Madaba, Kerak
Első megállónk a Nébó-hegy, a Biblia szerint ide ment fel Mózes, hogy halála előtt még megpillanthassa az ígéret földjét. Következő megállónk Madaba, mely legismertebb látnivalója a Jeruzsálem és a Szentföld térképét ábrázoló 6. századi mozaik. Kerak, a Szentföld legjelentősebb keresztes vára, a 12. században épült. A magaslatról tiszta időben csodálatos kilátás nyílik a Holt-tengerre. A szállásunk Petrában lesz (1 éj).


5. nap: Petra
Az mai napot Petra felfedezésével töltjük. 1 km hosszú sziklahasadékon keresztül haladva érjük el a nabateusok egykori fővárosát, megcsodáljuk a vörös sziklából kifaragott város monumentális templomait, színházait, síremlékeit és lakóházait. Továbbutazás a Vörös-tengerhez, Aqabába (2 éj).


6. nap: Aqaba
Szabad program, kikapcsolódás Aqaba tengerpartján, vagy fakultatív program: Dzsip szafari Wadi Rum-ban: 24.900 Ft/fő.


7. nap: Aqaba
Szabad program, kijelentkezés a szobából, kikapcsolódás Aqaba tengerpartján, vagy fakultatív program: 2 órás koralles és snorkelezés üvegfenekű hajóról: 13.500 Ft/fő. Este búcsúvacsora, majd késő este transzfer a repülőtérre.


8. nap: utazás Budapestre

Elutazás kora hajnalban isztambuli átszállással, érkezés Budapestre a reggeli órákban.


A programok sorrendje változhat.

Részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, 6 éjszaka szállás félpanziós ellátással, programok a leírás szerint, magyar idegenvezetés, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 59 000 Ft/fő, kilépési illeték (helyszínen fizetendő, kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás, borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 40 USD/fő).

Közvetlen tengerparti 5 csillagos hotel felára Aqabán, kétágyas szobában (2 éj): 48 900 Ft/fő

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!