Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

VIP - SÍSZAFARI III. - Hotel Posta Pederoa*** Síszafari - Olaszország, Dolomitok - Síút 2024

Olaszország, Síterepek - Olaszo, Cortina d`Ampezzo
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Síút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás


VIP - SÍSZAFARI III. - (harmadik szintű síszafari)

Helyszín: Olaszország, Dolomitok
(Val Gardena, Alta Badia, Plan de Corones, Cortina D’Ampezzo, Arabba-Marmolada, Sella Ronda)

Időpont: 2024. január 20 – 27. (8 nap/7 éjszaka) 

Szállás: Hotel Posta Pederoa***S

 

Gyere Velünk és tapasztalt oktatóinkkal, túravezetőinkkel együtt síeld át, a világ TOP10-es sílistáján szerepelő, Dolomitok legszebb sípályáit! Minden nap új pályák és új élmények várnak.

VIP - SÍSZAFARI III. - gyakorlott sízők számára ajánlott program.
Elviszünk Val Gardena pályacsodáira, a Plan de Corones süvegre, megmutatjuk Cortina másik oldalát, irányt váltunk a híres Sella Ronda-i körsín és belekóstolunk a 3000 méter fölötti pályákba Olaszország legmagasabb csúcsáról ereszkedve. Gyönyörű, kiválóan kezelt, és mégis eldugott erdei pályákat mutatunk meg, ahol hatalmas jéggé fagyott vízesések, és magasba törő sziklaormok szegélyezik majd utunkat. Túránk során a leghangulatosabb hüttékben fogyasztjuk el ebédünket, ahol az ínyenceknek is tartogat meglepetést a kiváló olasz konyha.
A pihenők és a capuccino idejét eldugott, varázslatos hangulatú hegyi refugiokban töltjük. 

Gyönyörű csúcsokra utazunk majd, nem mindennapi látványt ígérő kabinos felvonókkal, szuper hegyi vasutakkal, majd lovas szán repít át egyik pályarendszerről a másikra.
De ne gondold, hogy oktatóink a túrázás során magadra hagynak, amennyiben igényled, korrigálják, fejlesztik sítudásodat is. Koronázd meg eddigi síélményeidet és tarts velünk!

Programunkat kezdő és újrakezdő síelőknek nem ajánljuk.
Akik azonban úgy érzik, hogy sítudásuk még nem eléggé biztos a VIP Síszafarihoz, azok számára ajánljuk a Belépő- I. (első szintű) Síszafari túránkat, ez a programunk az ő számukra nyújt felejthetetlen élményeket.
Így részesei lehetnek ennek a fantasztikus élményeket kínáló síszafari programcsomagunknak.

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek...

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen, a hotelben várják a vendégeket az érkezés esetéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt történik.
A túravezető síoktatók felmérik a síszafarira jelentkezettek sítudását, és amennyiben úgy ítélik meg, hogy a síelő nincs azon a tudás vagy edzettségi szinten (gyakorlott középhaladó vagy haladó), hogy a programot biztonsággal a megfelelő idő korláton belül teljesíteni tudja, akkor a jelentkezőt eltanácsolhatják vagy csak saját felelőségére vehet részt a túrán, úgy hogy a többiek haladását, programját ne hátráltassa.

A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre.

Utazás: Egyénileg 
Távolság:
Budapesttől 690 km
Sípályáktól való távolság: változó, átlagosan kb. 15 km.
Elhelyezés:  1, 2, 3 és 4 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobákban.
Ellátás:  Félpanzió
Szolgáltatások: szauna, étterem, bár, WiFi, lift, parkoló
Minimum létszám: 22 fő

Hotel Posta Pederoa***S
 

A Hotel Posta Pederoa***s egy hagyományos szálloda Alta Badia szívében.
A hotel a 20. század elején épült és azóta is családi vállalkozásként üzemel. Barátságos, kényelmes belső enteriőr illetve a kiemelkedő vendégszeretet, ezek a tulajdonságok, amely megkülönböztetik és hírnevet hoztak a szállodának.
A Hotel Posta Pederoa kezdetben a postakocsik egyik első állomása volt Alta Badiában, a Brunico/Bruneck és Arabba közötti úton.
Így kiváló helyszínéül szolgálhat csillagtúra szerű programunkhoz a lenyűgöző Dolomitokban, ahonnan Corvara, Cortina d’Ampezzo, Arabba és Gardena/Gröden sípályáit közelíthetjük meg.
A Hotel Posta Pederoa***s nagyszerű választás, tökéletesen beleillik a VIP Síszafari programunkba. Úgy elhelyezkedése, mint elegáns berendezése, tágas szobái, kiváló konyhája és további kényelmet nyújtó szolgáltatásai, tökéletes helyszínt biztosítanak e kiemelkedő színvonalú túránknak, itt Alta Badiában, a Világörökség részét képező Dolomitokban.

A hotel filozófiája: "Meghitt wellness vakáció a Dolomitokban.
A „wellness” kifejezés hivatalosan úgy definiálható, mint „puha fizikai aktivitásból eredő jólét állapota”. Ez az, amit szeretnénk elérni a Hotel Posta Pederoában töltött üdülése során. A Dolomitokban eltöltött wellness-üdülések során minden olyan lehetőséget biztosítunk Önnek, amely a teljes kikapcsolódáshoz szükséges. Wellness részlegünket 2013-ban újítottuk fel és bővítettük, és most szaunával, gőzfürdővel és relaxációs zónával rendelkezik. Természetesen vannak más tényezők is, amelyek szintén hozzájárulnak az Ön jólétéhez,
mint például az idilli béke és csend itt Val Badia/Gadertalban, az egyedülálló hegyi táj, a tiszta, friss hegyi levegő és a kiváló kulináris választék éttermünkben. A gondtalan üdülést széleskörű, személyre szabott szolgáltatásunk garantálja.
A Dolomitokban a wellness vakáció holisztikus élmény, egy pihentető idő, távol a mindennapi élet stresszétől. A Posta Pederoa wellness vakációja a Ladin Dolomitok szívében, a jólét oázisában való kikapcsolódást jelent."
A szálloda szolgáltatásai: szauna, fürdőköpeny és papucs a tartózkodás idejére, étterem, bár, WiFi, lift, parkoló. Kóstoló a ház borából, a héten egy alkalommal. Síbuszmegálló a ház előtt.

 

Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2024. jan. 20-27.   8 nap/7 éjszaka
Felnőtt 825
10 éves kortól illetve a 3., 4. ágyon 619
Egyágyas elhelyezés esetén 925
Gyermek (0 – 1,99 éves kor között) Ingyenes
Gyermek (2 – 9,99 éves kor között) 599 EUR

A részvételi díj tartalmazza: szállást 7 éjszakára félpanziós ellátással, klubprogramokat, útlemondási biztosítást.
A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót 1,90 €/fő/éj, 14 éves kortól.
Sítúra vezetés / oktatás díját: 175 €/fő/. Törzsutas kedvezménnyel: 165 €/fő/turnus. 

A síbérlet a helyszínen fizetendő. A gyermek árak csak a 3., illetve a 4. ágyra értendők!

 

Síinfó: Dolomiti SuperSki

Sípályák Sípályák hossza Liftek száma 

Arabba – Marmolada
(1446-3342 m)

 

Cortina d’ Ampezzo
(1224-2930 m)

 

Alta Badia
(1324-2550m)

 

Civetta
(979-2100m)

76 km: 26 km kék, 35 km piros, 15 km fekete

 

 

115 km: 55 km kék, 50 km piros, 10 km fekete

 

 

130 km: 70 km kék, 52 km piros, 8 km fekete

 

 

80 km: 32 km kék, 42 km piros, 6 km fekete

38 lift: 10 kabinos, 17 ülő,- és 11 húzó

 

 

45 lift: 8 kabinos, 26 ülő,- és 11 húzó

 

 

53 lift: 11 kabinos, 30 ülő,- és 12 húzó

 

 

26 lift: 2 kabinos, 12 ülő,- és 12 húzó

 

Super Dolomiti 6 napos síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők és tájékoztató jellegűek. jan. 21 - 26. 
Felnőtt 345,- €
Junior - 2008. 01. 01 - 2016. 01. 01. között születettekre érvényes 241,- €
Senior - 1959. 01. 01. előtt születettekre érvényes 311,- €
Gyermek - 2016. 01. 01. után születettekre érvényes Ingyenes

 

Sícentrumok: Ezeken a túrákon a Dolomitok szívében, a világ TOP 10-es listáján található, fantasztikus 4 sírégiót lehet egybefüggően besíelni, ami több mint 600 km sípályát jelent. Minden nap más, egész napos túrára indulhatsz túravezetőinkkel, a tökéletes hóminőség és a határtalan élmények, kalandok garantáltak. Olyan helyekre viszünk el, amit csak nagyon nagy helyismerettel rendelkező túravezetők ismernek, akik megajándékoznak e vidék csodálatos panorámájával és fantasztikus síélményeivel. Itt található a híres Sella Ronda-i körsí, mely különlegessége, hogy ha más-más irányból síeled, mindig más élményben lesz részed. Elsőként hatalmas kabinos felvonó repít Olaszország legmagasabb csúcsára, ahonnét gleccseren tudsz lesíelni. A második az Alta Badia végeláthatatlan lejtői, amely egy igazi labirintus az idegenek számára.

Harmadik lehetőségként pedig a kevésbé gyakorlott sízők sem maradnak élmények nélkül. Ők fantasztikus környezetben, akár egy a természet alkotta díszletben, oktatóink vezetésével a régió változatos, minden tudás szintet kiszolgáló pályáinak széles körét járhatják be.


Olaszországban:
A síbérlet 8 éves korig ingyenes!
18 éves korig a bukósisak viselete kötelező.
Az olasz sípályákon, csak az síelhet, akinek a biztosítása kiterjed a felelőségbiztosításra is.
Sífelszerelés bérlésére a helyszínen is van lehetőség.

 

Síelés utáni lehetőségek: esti sí, korcsolyapálya, motorosszán, disco, étterem, kávézó, bár

Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

 

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!