Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

MEDITERRÁN partokon LISSZABON-ig és vissza MSC Orchestra csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás


MEDITERRÁN partokon LISSZABON-ig és vissza MSC Orchestra csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2024. Április 23. - Május 4.

Minden kikötő egy történelmi csoda, egy meglepetés és egy álom.
A mediterrán térségben a művészet, a kultúra és a konyha csábító keverékét találja. Ez a régió a franciaországi Cannes szépségét, valamint az olaszországi Velence, Róma, Nápoly, Pompeji, Toszkána és Firenze varázsát kínálja. Sokkal többet is felfedezhet, Szicíliától, Korzikától és Szardíniától a spanyolországi Barcelonáig és Mallorcáig.

A legjobb mediterrán körutazás fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy megismerkedjen a különböző országokkal és kultúrákkal anélkül, hogy a költségvetését felemésztené. Különböző tájakat is láthat, a hegyektől, mezőktől és völgyektől a tengerpartokig és a világvárosokig.

 

Április 23. - Indulás!, 1. nap

Eljött az indulás ideje! A csoport tagjai késő délután buszra szállnak, hogy másnap már Genovában legyenek, ahol az MSC Orchestra várja őket az indulásra!

Április 24. - Genoa (Portofino), Italy, 2. nap
Genova kikötővárosa, az MSC Mediterranean Cruises célállomása, Olaszország elbűvölő Riviérájának kapuja. Sétáljon végig kanyargós középkori sikátorain, nézze meg a történelmi Piazza Matteotti teret, és csodálja meg a 16. és 17. századi épületek csodálatos csoportját. Genova tengeri nagyhatalmi örökségét az 1543-ban épült La Lanterna történelmi világítótorony is bizonyítja. A városon túl romantikus városok találhatók a tengerpart mentén, köztük a gelati-színű Portofino.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Portofino
- Díszes épületek gyűjteménye 
- Bájos óváros 
 
Gyönyörködjön az MSC Cruises kirándulásán a festői Portfinóban, az olasz Riviéra híres halászfalujában. Santa Margherita Ligure városából indulva egy rövid és kényelmes hajókirándulással eljuthat Portfino partjaihoz, ahol megcsodálhatja a látványos tengeri kilátást és a csillogó jachtokkal teli kikötőt. A zöldellő dombokkal körülvett Portofino az A-listás hírességek és nemzetközi VIP-k divatos játszótere. Sétáljon végig a kikötő mentén, csodálja meg a zselatinszínű házakat, vagy fogyasszon el egy italt egy vízparti kávézóban.
 
Genova felejthetetlen élményt nyújt, és nincs is jobb módja a felfedezésének, mint egy MSC Cruises kirándulás. Sétáljon végig az óváros "carruggi" néven ismert, bájos, szűk utcáin, hogy eljusson az impozáns Piazza de Ferrari területére, ahol a Palazzo Ducale áll. Fedezze fel a genovai arisztokrácia gazdag történelmét, amelyet a Via Garibaldi elegáns negyedében a reneszánsz korszakból származó, az UNESCO Világörökség részét képező pompás épületek mutatnak be, mint például a Palazzo Bianco vagy a Palazzo Rosso, amelyekben figyelemre méltó művészeti gyűjtemények találhatók. A kikötőbe visszatérve ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megcsodálja a 16. századi Palazzo del Principe-t, Andrea Doria admirális pompás rezidenciáját.
 
Genova óvárosa ideális MSC kirándulás, ha gyalogosan szeretné felfedezni a várost. Ez a kellemes séta Genova történelmi belvárosában körbevezeti Önt a városban, amely egykor minden tengerentúli kereskedő számára fontos kereskedelmi csomópont volt. A carruggi sétát követően érje el a Piazza de Ferrari nevű főteret, és csodálja meg a Palazzo Ducale-t. Tartson egy kis szünetet, és kóstolja meg a helyi liguriai ételeket, például a focaccia-t és a bruschettát a "Cisterne del Ducale" étteremben. A hajóra való visszatérés előtt a túra a San Lorenzo székesegyház külső megtekintését is magában foglalja.

Április 25. - Marseille (Provence), France, 3. nap
A francia Riviéra látványos tengerpartján fekszik Marseille, az MSC Mediterranean Cruises egyik úti célja. Ez a hangulatos kikötőváros az utcák labirintusában és a történelmi építészetben megmutatkozó zordság és csillogás egyedülálló keverékéről ismert. Marseille karizmatikus kávézóitól és nyüzsgő Vieux Portjától mindössze néhány mérföldre lenyűgöző városok találhatók. Látogasson el Aix-en-Provence-ba, Cézanne szülőhelyére, vagy gyönyörködjön Avignon ősi szépségében.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- A félreismerhetetlen Notre-Dame de la Garde
- Aix-en-Provence
- Avignon
 
Marseille tengeri kikötője továbbra is kihagyhatatlan úti cél a kultúrája, színei és hangulata miatt. Egy MSC Cruises kirándulás elrepíti Önt egy művészettel, építészettel és konyhával teli, karakteres világba. Fedezze fel a kikötőt és annak fő nevezetességét: az 1853 és 1864 között épült neobizánci Notre-Dame-de-la-Garde bazilikát. A csúcsról hihetetlen kilátás nyílik a városra és a mélykék Földközi-tengerre. Ne hagyja ki a sétát Marseille vízpartján, az arisztokratikus Borbély-kastély és -kert mellett. Nézze meg a Longchamp-palotát a városközpontban, mielőtt a régi kikötőben töltené az idejét.
 
Látogasson el a dél-franciaországi Aix-en-Provence városába az MSC Cruises kirándulásán. Fedezze fel a Szent Megváltó katedrális vallási nevezetességét, amely egy római kori templom maradványaira épült. Az Apolló napisten tiszteletére emelt, gazdagon díszített építmény román, gótikus és barokk jegyeket mutat. Ezután tegyen egy kellemes sétát a Négy delfin szökőkúthoz és a Mazarin-negyedhez, ahol mézszínű, 17. századi kúriák állnak.
 
Ha értékeli a gazdag középkori történelmet és a kifinomult kultúrát, látogasson el az ókori Avignonba az MSC Cruises kirándulásán. Ez a csodálatos város ad otthont a Pápai Palotának, amely az UNESCO Világörökség része, és középkori gótikus építészettel büszkélkedhet. A történelmi pápák egykori rezidenciájaként megcsodálhatja az épület faliszőnyegeit és freskóit. Ezután sétáljon a lenyűgöző utcákon, és ebédeljen meg egy francia brasserie-étteremben.

Április 26.- MSC Orchestra, 4. nap
Az MSC Orchestra tágas, elegáns belső tereket és a Musica osztályunk által ismert változatosságot ötvözi, így az MSC Orchestra az Ön álomhajózását ígéri. Mert az élet a fedélzeten olyan lehet, amilyennek Ön szeretné.

Ha a pihenés a cél, a fedélzeten bőséges hely áll rendelkezésre a napozáshoz vagy a kiváló Body and Mind Spa-ban való lazításhoz, ahol kényeztető törökfürdők, szaunák és számtalan varázslatos masszázs várja.

Az aktív típusok számára egy sportközpont áll rendelkezésre edzőteremmel, 5 lenyűgöző medencével és még egy futópályával is, amely lehetővé teszi, hogy a friss tengeri szellőben zavartalanul tartsa az állandó tempót.

Április 27.- Malaga (Granada), Spain, 5. nap
Málaga, az MSC Mediterranean Cruises egyik célállomása, egy vibráló tengerparti város Spanyolország népszerű Costa del Sol partján. Ez a virágzó kikötő számos látnivalót kínál, többek között az ősi hegytetőn álló fellegvárakat - Alcazaba és Gibralfaro. Sétáljon végig a modern vízparton, vagy barangoljon az óváros macskaköves utcáin. Málaga a kapu a dicsőséges Granada és annak káprázatos arab építészete felé is.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Az andalúz paradicsom egy szelete
- Málaga: Egy gyönyörű óváros
- Alhambra Granadában
 
Andalúzia egy igazán egyedülálló régió Dél-Spanyolországban. Fedezze fel ezt a régiót egy festői, 40 perces autóbuszos utazással, amely Andalúzia vidéki részén található hagyományos spanyol fincához vezet. Kóstolja meg a fincán a helyben termesztett ételeket reggelire, és érezze magát energikusnak a fehérre meszelt kőépületeiről ismert Alora falu reggeli látogatásán. Mielőtt visszatérne a hajóra, élvezze a lenyűgöző kilátást az El Chorro-szurdok kristálytiszta vizére és mélyzöld fenyőerdeire. 
 
Az i. e. 8. században a föníciaiak által alapított Málaga egy "szabadtéri múzeum", amelyben római, arab és keresztény korból származó épületek találhatók. Az MSC Cruises kirándulásán megcsodálhatja a város legimpozánsabb nevezetességeit, és felfedezheti karakteres utcáit. Utazzon végig a macskaköves óvároson, a gyönyörű botanikus kertek mellett, amíg az ősi Alcazaba fellegvár a látóterébe nem kerül. Látogasson el a Museo Natalba, Picasso szülőházába és múzeumába, mielőtt a lélegzetelállító kilátást nyújtó Puerto de Leonba utazik. Ezután lassan ereszkedjen le a tengerpartra, ahol stílusosan vacsorázhat egy vízparti étteremben. Emlékezzenek vissza a napra, miközben az asztalukról kényelmesen nézik a hajók elhaladását.
 
Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy meglátogassa Granada andalúziai úti célját egy fantasztikus MSC Cruises kiránduláson. Élvezze a festői buszos utazást Spanyolország legdrámaibb tájain, köztük a csodálatos Sierra Nevada hegységen keresztül. Érkezzen az UNESCO világörökség részét képező Alhambra-palotához, amelyet a mórok emeltek a 13. században. Fedezze fel az iszlám szépség rendkívüli látványosságát, beleértve a kanyargós udvarokat, boltíves mennyezeteket, arabeszkeket és csempés mozaikokat.  Ezután térjen be a Palacio de Generalife épületébe, hogy megnézze hosszúkás medencéjét és elegáns boltíveit. A Naszrid uralkodók e nyári palotája tökéletes befejezése a napnak.

Április 28. - Cádiz (Seville), Spain, 6. nap
Cádiz, Andalúziában található régi spanyol település, amelyet történelmi őrtornyok sokasága jellemez. A kikötőváros kiváló strandokkal, UNESCO világörökségi helyszínekkel, ősi katedrálisokkal és lenyűgöző óvárossal jutalmazza látogatóit. Az MSC Mediterranean Cruises ezen úti célja a látványos Sevilla kapuja. Távolabb felfedezheti Andalúzia káprázatos fehér falvait a hegyek magasában.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Sevilla 
- Cádiz és a flamenco show
- Andalúzia legendás fehér falvai
 
Látogasson el a lenyűgöző Sevilla városába egy MSC Cruises kiránduláson, hogy elmerüljön a város színeiben és kultúrájában. Álljon meg a Szent Mária-templomnál, a gótikus katedrálisnál, mielőtt felfedezné a régi zsidó negyed hangulatos utcáit és teraszait. Látogasson el az Alcázarhoz, az ősi királyi palotához, hogy megpillanthassa a mudéjar építészet remek példáját. Ezután fedezze fel a Maria Luisa parkot és az ikonikus Plaza de Españát, mielőtt csatlakozik a helyiekhez egy italra és néhány tapasra.
 
Miután kikötött Cádiz kikötőjében, fedezze fel a várost, és élvezze gazdag történelmét. A város az egyik legrégebbi spanyol településnek ad otthont, és Costa De Luz szívében található. Válasszon egy MSC kirándulást, hogy felfedezze a város barokk, rokokó és neoklasszikus elemeit. A legjobbat a végére tartogatva, a túra fénypontja egy élő flamenco show. Andalúzia hagyományos táncának hiteles bemutatója zárja a túrát, mielőtt visszatérne a hajójára.
 
Tekintse meg Andalúzia legendás fehér falvait az MSC Cruises kirándulásán. Látogasson el Medina Sidonia ősi, dombtetőn fekvő városába, ahol macskaköves átjárókon keresztül vezetett túrán vehet részt. Csodálja meg a város ősi várát, középkori falait és bájos, fehérre meszelt házait. Ezután folytassa kalandját Arcos de La Fronterában, a mészkőből épült hegycsúcson fekvő faluban. Elektromos vonattal juthat el a városközpontba, ahol az arab hatású építészeti stílusú utcák labirintusában barangolhat. Végül élvezze a szabadidejét, mielőtt visszatérne a kikötőbe.

Április 29. - Lisbon (Cascais), Portugal, 7. nap
Látogasson el Lisszabonba az MSC Földközi-tengeri hajóútján, és fedezze fel a világ egyik legősibb városát, amely Athén után a második legrégebbi európai főváros. Még nem vált világvárossá, fehér kupolás katedrálisai és macskaköves sikátorai pedig jellegzetesen portugálossá teszik. Az Atlanti-óceán partján fekvő egyetlen fővárosként Lisszabon rendkívül olcsó: az ételek, italok és szórakozási lehetőségek mind kivételes ár-érték arányt kínálnak.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- A lenyűgöző Belem-torony 
- Régimódi villamosok
- Lisszabon szárazföldön és vízen
 
Az ikonikus Belem-torony, Lisszabon és talán Portugália legfelismerhetőbb műemléke. Szertartási kapunak és erődnek épült, amikor Portugália világbirodalommal rendelkezett, de látványosan nem sikerült megvédenie a várost. 1580-ban néhány óra alatt elesett a megszálló spanyol erők elől, majd a félszigeti háborúban a francia csapatok elfoglalták. Volt börtön, világítótorony és vámközpont is, ma pedig az UNESCO világörökség része. Mindenképpen nézze meg a gödröket, ahová a foglyokat dobták, és a 16. századi orrszarvú vízköpőt.
 
Lisszabon régimódi villamosai egyedülállóak a városban, és már generációk óta léteznek. A villamosok egyszerre jelentenek turisztikai látványosságot és megbízható utazási lehetőséget az ingázók számára Lisszabon városában. Szálljon fel a villamosra a Martim Moniz téren, és induljon el Lisszabon dombjai felé. Útközben láthatja az óvárost, elhalad a Graça negyed és az Alfama negyed mellett. Végül a Portas do Sol kilátónál érjük el a legmagasabb pontot, ahonnan varázslatos kilátás nyílik a metropoliszra és a Tajo folyóra.
 
Lisszabon felfedezése szárazföldön és vízen egyaránt páratlan élményt nyújt Portugália fővárosában. Ez az MSC kirándulás lehetőséget kínál arra, hogy egy kétéltű hajó fedélzetére szálljon, amely egyszerre képes a vízen és a szárazföldön is közlekedni. A túra először a szárazföldön kezdődik, és olyan főbb nevezetességeket érint, mint a Praça do Comércio, a Praça do Rossio, a Szabadság sugárút és a Marquês de Pombal tér. A túra ezután a vízen folytatódik, ahol egy 30 perces hajóútra indul a Tajo folyón. Miközben áthajózik a folyón, megcsodálhatja a festői városképet a vízpartról.

Április 30. - MSC Orchestra, 8. nap
Az MSC Orchestra izgalmas kulináris utazásra is elviszi Önt, kezdve a Shanghai kínai étteremtől az autentikus Dim Sum specialitásokon át a Four Seasons ínyenc olasz éttermi élményig és a La Piazzetta étteremig, ahol felfedezheti a Nápolyon kívüli legfinomabb pizzát.

Az ökohajó dizájnos helyszínei minden pillanatot különleges eseménnyé tesznek, akár élőzenére táncolhat a leopárd stílusú Savannah bárban, akár a Palm Beach kaszinóban csábíthatja a szerencse hölgyét, akár egy látványos előadást nézhet meg a szintén látványos Covent Garden színházban.

A gyerekek kedvükre vadulhatnak a Jungle Adventure játszószobában, míg a tiniknek saját Teen's Clubot biztosítanak. Bármilyen korúak és álmok is legyenek, biztos lehet benne, hogy azok valóra válnak Ön, barátai és családja számára egy olyan hajóúton, amelyhez foghatót az MSC Orchestra nem kínál.

Május 1.- Alicante, Spain, 9. nap
A Costa Blancán található Alicante a spanyol keleti part egyik legszebb városa. Az MSC Földközi-tengeri hajóútja során felfedezheti a tengerhez kapcsolódó, történelmében és építészetében gazdag, vibráló várost. A Santa Barbara erődtől, a város fő várától kezdve a parkokig és sugárutakig, mint például az Explanada de España, ahol élvezheti Alicante lélegzetelállítóan friss levegőjét, és hangulatos bárokban és teraszos kávézókban pihenhet.

Válassza ki a kívánt túrákat az MSC Cruises felejthetetlen kirándulásainak listájából, többek között:

- Santa Barbara kastély
- Guadalest hegyi falu
- Explanada de España

Egy MSC kirándulással felfedezheti a Santa Barbara várat, Alicante legfontosabb történelmi nevezetességét. A Sant Barbara-kastély egy impozáns középkori erődítmény, amely a város strandja fölötti kopár sziklás dombon található. A régi falakról látványos kilátás nyílik a városra és az egész öbölre.

Egy sétahajós kirándulás alkalmával felfedezheti Guadalest hegyi falut is, amely a környék egyik legnépszerűbb turisztikai látványossága. A XVI. századi mór várváros és egykori muszlim település magasan a környező sziklába épült, és egy, a hegybe vájt kapun keresztül lehet bejutni.

Kirándulásaink egyikén felfedezheti az Explanada de Españát, Alicante híres tengeri sétányát is. A kikötővel párhuzamosan fut a Plaza Puerta del Mar-tól a Parque de Canalejas-ig, és mozaikburkolata a tenger hullámait utánozza. Ez a sugárút tele van kávézókkal és teraszokkal, ahol megkóstolhatsz néhány jellegzetes ételt, vagy csak pihenhetsz, miközben élvezed a mediterrán kilátást.

Május 2. - Mahon, Spain, 10. nap
Mahon és Menorca sziget az egyik legszebb hely, amelyet az MSC Földközi-tengeri hajóútja során felfedezhet. Az érintetlen strandokkal és olyan jelenetekkel, mintha egy nyaralási képeslapról vették volna ki, Menorca tökéletes úti cél a pihenésre és a sziget kivételes természeti szépségének élvezésére, amelyet az UNESCO 1993-ban bioszféra-rezervátummá nyilvánított. A türkizkék vizeken és a lélegzetelállító tájakon túlmenően Menorca azonban egy kifinomult sziget, amelynek egyedülálló történelmi öröksége tükrözi a spanyol kultúrát és a brit befolyást - a sziget több mint 70 évig brit birtok volt.

Válassza ki a kívánt túrákat az MSC Cruises felejthetetlen kirándulásainak listájából, többek között:

- Ciutadella de Menorca
- Mont Toro
- Torralba régészeti lelőhely

Egy MSC kirándulással felfedezheti Ciutadella de Menorca-t, amely a sziget nyugati partján található. Az Es Born nevű városközpontból sétálhat Ciutadella városában, ahol palotákat, történelmi épületeket, szűk utcákat és a Santa Maria katedrálist fedezheti fel. A régi kikötő is nagyon hangulatos hely, ahol pihenhet és sétálhat, miközben megcsodálhatja a város szépségét.

A sziget közepén található a Monte Toro hegy, Menorca legmagasabb pontja, ahonnan látványos kilátás nyílik a szigetre. Egyik kirándulásunkkal feljuthat a csúcsára, és meglátogathatja a Monte Toro Szűzanyának szentelt középkori szentélyt, amely a helyiek egyik legkülönlegesebb helye.

Egy sétahajós kirándulás alkalmassá teheti a Torralba régészeti lelőhely felfedezésére is, amely a sziget egyik legnagyobb és leglátványosabb őskori települése. A település két megalitból, különböző termekből és egy taula (a Baleár-szigeteken jellemzően megtalálható őskori kőemlék) területéből áll, amely a leglátványosabb építménye.

Május 3. - Olbia, Italy, 11. nap
A partvonalba ékelődött Olbia a kapu a Smaragd-part és Gallura gyönyörű és elbűvölő strandjaihoz, amelyek mindkettő Szardínián található, az egyik legszebb természetes szigeten, ahol kiköthet az MSC mediterrán hajóútja során: egy varázslatos hely, amelyet nem szabad kihagynia! Olbia számos bárral és étteremmel rendelkezik, általában nyüzsögnek a turisták.

Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- Costa Smeralda
- Porto Cervo
- Santa Teresa di Gallura

A világ minden tájáról érkező hírességek jól ismert hotspotja, az 1960-as években a Costa Smeralda ötcsillagos fejlesztése segített átalakítani az egész sziget gazdaságát és turisztikai kínálatát. Ne hagyjon ki egy napot a tiszta kristálytiszta vizek, aranyló homok, fényűző életmód és kulturális kincsek közötti hűsölésből.

Porto Cervo, a Costa Smeralda fő üdülőhelye jellegzetes rusztikus-vörös építészetével megtestesíti az idilli mediterrán falu álmát, a valós élet minden bosszúsága nélkül. A graffitiktől és szeméttől mentes Porto Cervo exkluzivitásával, csillogó jachtkikötőjével és bevásárlóközpontjával büszkélkedhet.

Santa Teresa di Gallura Szardínia legészakibb kikötője, egy nagyon festői falu, amely nyáron rendkívül élénk. Engedje meg, hogy a legjobb mediterrán strandok és a szél által faragott csodálatos tájak inspirálják, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a mindössze 11 km-re fekvő Korzikára.

Május 4. - Genoa (Portofino), Italy, 12. nap
​A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

 

A részvételi díj tartalmazza: 

utazást légkondicionált különbusszal (felszállási helyek: felszállási helyek: Budapest, Székesfehérvár, Nagykanizsa, M7 útvonala) · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:
a helyszínen fizetendő kötelező borravalót

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés

További információk

Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! Foglalja le a fenti csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és irodánk további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 150. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az irodánk árfolyamgaranciáját is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!