Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Csoportos Norwegian Bliss hajóút a mexikói riviérán magyar nyelvű idegenvezetővel

Hajóutak, Mexikói hajóutak, Mexikói hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás


Csoportos Norwegian Bliss hajóút a mexikói riviérán magyar nyelvű idegenvezetővel
2022. November 18-28. Garantált indulás!

 

Mexikói körutazásaink minden egyes kikötője tele van szórakozással és kalandokkal, beleértve a kajakozást, a zip lininget, a delfinekkel való úszást, a búvárkodást és még sok mást. A Norwegian mexikói körutazásain sosincs messze egy gyönyörű tengerparttól vagy egy jó kis partitól. Fedezze fel a régi hagyományokat és a lenyűgöző városokat, amikor a mexikói Riviérára utazik az egyik legújabb körutazóhajónkon, a Norwegian Bliss-en. 

Tapasztalja meg e romantikus régió szépségét és pompáját az egyik legújabb és legizgalmasabb hajónk, a Norwegian Bliss fedélzetén. Legyen szemtanúja Cabo csodálatos naplementéinek a kilátóteremből vagy egy finom vacsora elfogyasztása közben a The Waterfronton, kizárólag a Norwegian hajóján. Ha még több izgalomra vágyik, látogasson el a szabadtéri lézerharc-arénába, vagy tegyen néhány kört az izgalmas versenypályán.

 


1. nap - Indulás Budapestről

Kalifornia sokak számára álomcélpont, és a végtelen napsütés, a helyi, luxus életmód és a rengeteg tennivaló miatt sok mindent kínál az ide látogatóknak. Kalifornia egyik legnagyobb és legnépszerűbb városa Los Angeles, és ezt a fantasztikus úti célt mindenképpen fel kell vennie a radarjára! Ha az USA nyugati partjára látogatsz, vagy ha egy új helyet keresel, amit felfedezhetsz, akkor LA-nek kell lennie!

2. nap - Los Angeles, Kalifornia
A sztárokkal teletűzdelt Hollywood Boulevardtól a hírességekben gazdag Beverly Hillsig Los Angeles ikonikus nevezetességek és emberek otthona. A Los Angeles-i hajóút előtt vagy után járja be a Warner Brothers Studios-t, és fedezze fel kedvenc tévéműsorainak díszleteit. Sétáljon végig a Venice Beach-en, ahol sportolók, szórakoztatóiparosok és alkotók találkoznak. Vagy üljön fel az óriáskerékre a Santa Monica-i mólón, és élvezze a kaliforniai naplementét az első sorból.

Akár egy új cipőre, akár egy új ruhatárra vágyik, a 3rd Street Promenade-on mindent megtalál, amire szüksége van. Vásároljon kedvenc nagynevű kiskereskedőinél, szombaton pedig sétáljon végig a legrégebbi és legnagyobb biogazdálkodói piacon. Ha készen állsz arra, hogy túllőj a célon, irány a Rodeo Drive, ahol márványpadló és aranyozott ajtók díszítik a designer butikokat. A Los Angelesből induló hajókirándulásokon a kincsek világában gyönyörködhet.

​A görög meze és az olasz lakomák között Los Angeles a globális konyha epicentruma. Kóstolja meg a világhírű séfek - például Thomas Keller, Nobu Matsuhisa és Wolfgang Puck - ételeit. Élvezze a reggeli tengerparti villásreggelit, majd kóstolja meg a késő esti falatokat egy belvárosi tetőn, vagy látogasson el az eredeti termelői piacra. Kóstolja meg a friss tengeri ételeket vagy a vegetáriánus ételeket a város bármelyik növényi alapú éttermében. Ha Los Angelesből indul hajóútra, mindenki számára van menü.

3. nap - Los Angeles, Kalifornia
Nézd meg a Venice Beach-i jelenetet. Nézzen meg egy-két hírességet a Rodeo Drive-on. Sétáljon végig a Hollywood Walk of Fame-en. Fedezze fel a La Brea Tar Pits vagy a Getty Centre-t. Tudjon meg többet és foglaljon most.

4. nap - Norwegian Bliss
Képzelje el a mámort, miközben felfedezi Alaszka vadregényes vidékeit. Képzelje el a pihenést, amikor megtalálja a paradicsom egy szeletét a Karib-tengeren. Képzelje el a boldogságot. Ezt fogja átélni, amikor a Norwegian Bliss fedélzetén nyaral. A látványosságra szabott Norwegian Bliss egy forradalmi megfigyelőteremmel rendelkezik, ahol minden lenyűgöző pillanatban gyönyörködhet, a gleccserek felett szárnyaló kopasz sasoktól a meleg türkizkék vízben csobbanó delfinekig. Jöjjön a fedélzetre, és tapasztalja meg a tenger legjobb étkezési, szórakozási és kényelmi szolgáltatásait a páratlan természeti szépségű háttér előtt. Akár a trópusi, akár a kicsit vadregényes utazást választja, egyetlen szóval lehet leírni azokat az élményeket, amelyek a Norwegian legújabb hajóinak egyikén várják: Boldogság.

5. nap - Cabo San Lucas, Mexikó
Cabo nevezetessége az El Arco ("Az ív"), egy sziklaalakzat a "Land's End" csúcsán. A Baja-félsziget ékköve híres világszínvonalú sporthorgászatáról, valamint csúcskategóriás üdülőhelyeiről és exkluzív zárt közösségekről, amelyek az egyszerűen "folyosónak" nevezett területen sorakoznak.

6. nap - Puerto Vallarta, Mexikó
Az Acapulcónál kisebb és visszafogottabb Puerto Vallarta megőrizte kis falusi báját, valamint a Banderas-öböl mentén fekvő 26 mérföldnyi látványos strandot. Sétáljon a macskaköves utcákon a Guadalupe-i Miasszonyunk-templomhoz. Vagy nézze meg a szabadtéri piacokon kínált számos helyi árut.

7. nap - Mazatlán, Mexikó
Kombináljon egy első osztályú tengerparti üdülőhelyet egy híres gyarmati múlttal rendelkező várossal, és máris megvan Mazatlán. Kortyoljon Margaritát, és élvezze az autentikus mexikói konyhát. Kocsikázzon végig a Sierra Madre-hegység lábánál. Ezután látogasson el a helyi kézműves termékeket kínáló számos üzletbe.

8. nap - Norwegian Bliss
Tapasztalja meg a puszta ámulatot forradalmi kilátótermünkből, amely a tengeren a legtágasabb kilátást kínálja. A megfigyelőváró a hajó elején található, és ugyanolyan lenyűgöző kilátást nyújt, mint a hídról nyíló panoráma. A teljes kiszolgálást biztosító bárral ellátott helyiségben a vendégek könnyedén hátradőlhetnek, lazíthatnak és gyönyörködhetnek a látványban.

9. nap - Ensenada, Mexikó
San Diegótól mindössze 90 mérföldre délre, Ensenada meleg éghajlatát és barátságos légkörét élvezheti. Látogasson el a La Bufadora nevű, egyedülálló fúvólyukhoz, majd vásároljon a helyi borászatoknál. Próbáljon szerencsét a 30-as években épült Riveriera del Pacifico üdülőhelyen és kaszinóban.

10. nap - Los Angeles, Kalifornia
Nézd meg a Venice Beach-i jelenetet. Nézzen meg egy-két hírességet a Rodeo Drive-on. Sétáljon végig a Hollywood Walk of Fame-en. Fedezze fel a La Brea Tar Pits vagy a Getty Centre-t. Tudjon meg többet és foglaljon most.

11. nap - Érkezés Budapestre

A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyet budapesti indulással · transzfereket · szállást Los Angelesben két éjszakára kétágyas elhelyezéssel, reggelivel · egész napos Los Angeles városnézést · Open Bar All Inclusive italcsomagot(1) · 250 perces wifi csomagot(2) · adókat, illetékeket · kötelező borravalót · teljes ellátást a hajón balkonos kabinban Esta vízum ügyintézést** · magyar nyelvű idegenvezetőt az utazás teljes időtartama alatt

(1) Premium Beverage Package (Open Bar): üdítőitalok, szeszes italok, koktélok, borok és sörök széles választéka, italonként 15 USD-ig.

(2) WiFi Package: kabinonként 250 perc WiFi egy 7 napos hajóúton.

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok*

További információk
​Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.

** Esta amerikai vízum ügyintézés Magyarországon született, magyar állampolgárok részére

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! 
Foglalja le ezt a csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! 
Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az árfolyamgaranciáját (!!!) is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!