Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Görög dallamok - Csoportos MSC Musica hajóút magyar nyelvű idegenvezetéssel

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás


Görög dallamok 

Csoportos MSC Musica hajóút magyar nyelvű idegenvezetéssel
2022. Szeptember 11-18.

 

Fantasztikus tájak, hamisítatlan mediterrán ízek és életérzés sok-sok szikrázó napsütéssel megkoronázva: mi más kell még egy feledhetetlen nyaraláshoz? Talán csak egy ragyogó környezet - ez is adott a gyönyörű MSC Musica fedélzetén. Tartson velünk a Földközi-tenger keleti medencéjébe, barangoljon három mediterrán ország legszebb tájain. Két kikötő között pedig élvezze az MSC Musica luxus kényelmét és tengernyi programkínálatát! Az utazást bátran tudjuk ajánlani mindenkinek: legyen szó egy romantikus hétről, családi nyaralásról vagy jól megérdemelt pihenésről a nyári szezon elején. A végtelen programok és kimeríthetetlen szórakozási lehetőségek garantálják, hogy mindenki jól érezze magát: az is, aki önfeledt szórakozásra vágyik, vagy aki családjával vakációzna.  De a mediterrán vidék páratlan történelmi kulturális örökségének felfedezésére is remek lehetőséget nyújt ez az utazás.

 

1. nap - Indulás Budapestről

A csoport a hajnali órákban indul Budapestről Velence felé - a délutáni órákra már a kikötőbe kanyarodik be a busz. A check-int követően a hajótársaság buszaival még vár ránk némi utazás Monfalconéba, ahol viszont már a választott kabinok elfoglalása következik, majd indulhat a nagy kaland! Kezdje meg a csodálatos MSC Musica a végtelen programkínálatának felfedezését, miközben a hajó felhúzza a vasmacskát és útnak indul az olasz csizma déli partjai felé...

2. nap - MSC Musica

Irány a görög partok! Hosszú út áll az MSC Musica előtt - ön pedig élvezheti a friss tengeri levegőt, a páratlan panorámát és a szikrázó napsütést. Az út minden perce feledhetetlen élmény lesz! A csillogó luxus és mediterrán kényelem jegyében tervezett tengerjárón mindig vár egy felfedezni való újdonság és meglepetés. A központi társalgóban elhelyezett, látványos vízeséstől a függesztett kristály padlóig, melyben meg-megcsillan a medencék vize. Próbálja ki magát különböző sportokban, vegyen részt valamilyen edzésen a fitnesz teremben, vagy kényeztesse testét-lelkét a díjnyertes spa részlegen! A fedélzeten tucatnyi kávézó, étterem, lounge várja ínycsiklandozó fogásokkal és fantasztikus koktélokkal. A család fiatalabb tagjait tematikus szobák és klubbok várják, a felnőttek előtt pedig a kaszinó, diszkó ajtaja is nyitva áll. Kalandra fel!

3. nap - Katakolon, Görögország

A Peloponnészosz nyugati partvonalán található, elbűvölő település - ez Katakolon. A ragyogóan kék Ion-tenger partján álló városkában számos kihagyhatatlan látványosság található: az ikonikus világítótorony, az Agiosz Nikolaosz templom vagy éppen a hangszer múzeum. De alig 30 kilométernyire egy igazi világszenzáció, az olimpiai álom ősi bölcsője, Olümpia található. A páratlan, az UNESCO védelmét is élvező hely volt mintegy 3 ezer éve az ókori játékok színhelye. A környéken ezernyi más lenyűgöző helyszín is van: Zeusz temploma, a gymnasium (ami az ókorban nem csak a tanulás helyszíne volt) vagy a hatalmas stadion, ahol akár 45 ezer néző is helyet foglalhatott egykor.

4. nap - Heraklion, Görögország

Kréta fővárosa hihetetlen történelmi múlttal büszkélkedhet - de egy ízig-vérig modern, élettől pezsgő város is egyben. A közeli Yioúhtas hegy méltóságteljes látványa, az ősi Koules erőd a kikötő nyugati oldalán - már kikötőskor megkapó látvány! Keresse fel a mítoszokból ismert Knosszoszi palotát, látogasson el évszázados kolostorokba vagy templomokba. Krétán a görög szigetvilág színe-javát megismerheti!

5. nap - Szantorini, Görögország

Sokak szerint a legszebb görög sziget, a csodálatos Santorini valóban egyedülálló természeti adottságokkal rendelkezik. A mesés sziklaszirtek, a különleges, vöröses színben pompázó strand és a fehérre meszelt házikók színes kavalkádját a káprázatosan kék Égei-tenger teszi teljessé. A félhold alakú sziget mai alakját és vonalait vulkáni működés formálta, ennek egyik kézzel fogható bizonyítéka a megannyi forró vizű forrás, és a vulkáni talajon termesztett szőlő, melyből egyedülálló ízvilágú borok készülnek. Fedezze fel ezt a csodálatos szigetet!

6. nap - MSC Musica

Az MSC Musica új szintet jelent a környezetbarát tengeri utazások világában - miközben a felsőfokú kényelemből és a páratlan szórakozási lehetőségekből jótányit sem engedtek a tervezők. Fedezze fel a varázslatos világot - az utazás hatodik napján a hajó nem köt ki, így egész napot a nyílt tengeren töltheti. Barangoljon a ragyogó fedélzeteken, üljön be egy bárba egy finom ital- vagy kávékölteményre. A legfelső fedélzeten kültéri medencék, napozóágyak, és hangulatos étterem várja az utazókat. A hajón minden korosztály tucatnyi programlehetőségből válogathat: kölyökklub, játékterem a kisebbeknek, felnőttek számára spa, wellness, kaszinó, panorámás diszkó... A fedélzeten az egyetlen gondot az jelentheti, hogy el kell dönteni, mi legyen a választás!

7. nap - Bari, Olaszország

Az olasz csizma déli részén fekvő Bari fantasztikus mediterrán tájakat és az olasz vendégszeretet színe-javát kínálja az ide látogatóknak. Nápoly után a második legnépesebb város a déli régióban, ahol a történelmi hagyományok és a modern város kavalkádja egyedülálló módon ötvöződik egymással... A városban barangolva számtalan érdekes galériára, múzeumra bukkanhat, de az itt tanuló, népes diákseregnek (is) köszönhetően a szórakozási lehetőségekből sincs hiány. Az UNESCO Világörökség részét képző barlangok igazi természeti csodát jelentenek! A lélegzetelállító tengerpartjával és a világ élvonalába tartozó éttermeivel Bari mindenki szívét rabul ejti...

8. nap - Monfalcone, Olaszország

A hajó a reggeli órákban köt ki Monfalconéban. A kabinok elhagyása után már a délelőtti órákban buszra száll a csoport és elindul Budapest felé. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a kellemes mediterrán barangolás az Ön számára is feledhetetlen élményekkel zárul!

 

A részvételi díj tartalmazza: Az utazás költségét budapesti indulással a kikötőbe oda- és visszaúton légkondícionált különbusszal és/vagy repülőjárattal, valamint elhelyezést a választott kabinkategóriában, adókat és illetékeket, kötelező borravalót, MSC Covid biztosítást, teljes ellátást a hajón**, és magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt. A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő.

Választható opciók:

Baleset- betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási (sztornó) biztosítás, fakultatív programok* (minimum létszám: 10 fő), italcsomagok.

Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása. Aktuális információkról utazási irodánk munkatársaitól kérhet tájékoztatást, melyek mindig az adott, pillanatnyi helyzetet tükrözik, az esetleges változtatásokért nem tudunk felelősséget vállalni.

​**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! 
Foglalja le ezt a csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! 
Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 60. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az árfolyamgaranciáját (!!!) is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!