Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Bizánci szépség - Csoportos Costa Venezia hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás


Bizánci szépség

Csoportos Costa Venezia hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel
2022. Szeptember 18-25. Garantált indulás!

 

A legszebb városok a török riviérán, a csodálatos türkiz part - majd egy kóstoló a görög szigetvilág javából: Isztambultól Athénig és vissza. Bő egy hét a Földközi-tenger keleti medencéjében barangolva, a csodálatos Costa Venezia-val - ez a tökéletes szeptemberi program! Porold le kedvenc bőröndödet, és ne felejtsd otthon a kamerádat sem, ezen a nyaraláson olyan fotók fognak készülni, melyeket még sokáig nagy becsben fogsz tartani! A tengeri barangoláson hű kísérőd a Costa Venezia lesz - a csodálatos tengerjáró fantasztikus programkínálattal vár a fedélzetén - így két kikötő között és a tengeri napon is lesz miből válogatnod. Wellness és fitnesz, kaszinó, színház, butikok, bárok és éttermek... felsorolni is lehetetlen! Ha van kedved, egy hamisítatlan velencei karneválra is vár a hajó személyzete. Tengerre fel!

 

1. nap - Indulás Budapestről

Az első nap a csoport Budapestről menetrendszerinti járatokkal utazik Isztambulba, majd érkezés után transzfer a kikötőbe, ahol becsekkolás után beszállás a hajóra.

2. nap - Isztambul, Törökország

Isztambul - a minden tekintetben egyedülálló város Európa és Ázsia határán. Két világ találkozásánál fekvő izgalmas, pezsgő metropolisz, mely az UNESCO Világörökség listáján is szerepel. Isztambul fantasztikus történelmi műemlékekkel, közel-keleti hangulatot árasztó bazárokkal várja a látogatókat: egy igazi olvasztótégely, európai és ázsiai kulturális hatások lenyűgöző keveréke. Ne hagyd ki!

3. nap - Izmir, Törökország

A Földközi-tenger partvidékének igazi gyöngyszeme, Izmir egykoron gazdag kereskedőváros volt - nevét a Mediterráneum minden részén ismerték. Mára a szorgos kereskedők helyét mindinkább turisták népes csoportja veszi át: a gazdag történelmi örökség mellett csodálatos természeti kincsek, híres vadrezervátum és páratlan konyha várja az ide érkező látogatókat. De a város utcái is fantasztikus élményt kínálnak: a híres óratorony, a zajos piacok és az egzotikus áruk - mind-mind felfedezésre várnak!

4. nap - Bodrum, Törökország

Ősi romok, mennyei ízek, zajos piacokon kínált antik műkincsek - Bodrum feledhetetlen látnivalókat kínál mindenki számára! Napos időben a tengerpart kihagyhatatlan program - a városi tengerpartokat nemcsak fürdőzők, de búvárok is előszeretettel keresik fel.

5. nap - Mykonos, Görögország

A török partok után a görög szigetvilágot hódítják meg a kirándulók: fantasztikus tengerpart, gyönyörű tájak - Mikonosz a világ legtávolabbi pontjairól is mágnesként vonzza a turistákat. A hangulatos város ragyogóan fehér épületekkel csipkézett utcái éles kontrasztot húznak a tengerrel. A szűk sikátorokat aprócska templomok és lakóházak szegélyezik - páratlan élményekkel csábít a sziget!

6. nap - Piraeus / Athén, Görögország

A görög főváros kikötőjéből egyenes út vezet Európa egyik bölcsőjéhez - Athénba. Az évezredes város az ókori világ ezernyi csodájával vár, köztük olyan nevezetességekkel, mint az Akropolisz. Szeptemberben az időjárás is kellemesen meleg, de nem túl forró - visszajáró turisták ezekben a hetekben szeretik felkeresni a várost.

7. nap - Costa Venezia

A Velencéről elnevezett tengerjáró a mediterrán életérzés és olasz design felsőfokát kínálja - a tengereket szelve. A török partok felé közeledve egy egész napot tölthetsz a Costa Venezia fedélzetén. Élvezd a friss tengeri levegőt a hajó legfelső fedélzetén, egy medencében csobbanva vagy a parton napozva. Fedezd fel a hangulatos bárokat, vagy kóstold meg a hajó szakácsai által megálmodott ételkölteményeket az egyik fine-dining étteremben. Nem fogsz csalódni! A hajón minden korosztályra gondoltak: a fiatalabbakat tematikus játszószobák és klubok várják, az idősebbeket színház, kaszinó, diszkó vagy mozi... Biztosak vagyunk benne, hogy egy percig sem fogsz unatkozni!

8. nap - Isztambul, Törökország

A kicsekkolást követően utazás a reptérre, ahonnan menetrendszerinti járattal elindulunk Budapest felé. Bízunk abban, hogy a gazdag és változatos program után kellemesen feltöltődve érkezik vissza a csapat a magyar fővárosba. Mi biztosak vagyunk abban, hogy ez a varázslatos körutazás az Ön számára is feledhetetlen élményekkel zárul.

A részvételi díj tartalmazza:

Az utazás költségét budapesti indulással a kikötőbe oda- és visszaúton menetrendszerinti repülőjárattal, valamint elhelyezést a választott kabinkategóriában, adókat és illetékeket, kötelező borravalót, teljes ellátást a hajón**, és magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt, valamint a Costa hajótársaság Covid-19 biztosítását. A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő.

Választható opciók:

Baleset- betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási (sztornó) biztosítás, fakultatív programok* (minimum létszám: 10 fő), italcsomagok.

Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása. Aktuális információkról utazási irodánk munkatársaitól kérhet tájékoztatást, melyek mindig az adott, pillanatnyi helyzetet tükrözik, az esetleges változtatásokért nem tudunk felelősséget vállalni.

**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! 
Foglalja le ezt a csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! 
Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az árfolyamgaranciáját (!!!) is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!