Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

A Marlenka csábító titkai - Nagyszombati sétával

Csehország, Körutazás Csehországban, Körutazás Csehországban
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

 

Időpont: 2022. szeptember 29.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 5.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 6.00 órakor

 

Program

Elutazás reggel 6:00 órakor a Népligetből. Utazás Csehországon keresztül, a Marlenka gyár bemutató részlegéhez. A gyárlátogatás során a cég által összeállított finomságokat kóstolhatjuk meg, illetve vásárolhatunk a termékekből.

Belépő: 130,- Kč.(mely tartalmazza a látogatást a kóstolást és egy marlenka kávét) Kérjük, hogy a programhoz cseh koronát hozzanak magukkal. A bemutató és ismertető 1,5 órát vesz igénybe.

 2003-ban vette kezdetét a Marlenka gyártás története. Az örmény nemzetiségű Gevorg és Hasmik Avetisyan alapították a MIKO INTERNACIONAL – Marlenka gyárat. A süteményeket régi örmény családi recept alapján készítették és készítik napjainkig. 2003-ban a vállalkozás csak 4 embert tudott foglalkoztatni, de évről évre növekedett ez a szám is. A cég csak a legjobb és alaposan megválogatott alapanyagokat használja fel a sütemények előállítása során. A Marlenka éppen ezért is különleges, hiszen nem tartalmaz sem mesterséges tartósítószereket, sem színező anyagokat, ennek köszönhetően bátran és kiérdemelten viseli a NATURAL PRODUCT elnevezést.

 A látogatás után elindulunk hazafelé és megállunk Nagyszombaton egy kis sétára. Nagyszombatot a Felvidék Rómájának nevezik, mivel a török uralom alatt az esztergomi érsek székhelye volt. Mesteri alkotásnak számít a Keresztelő Szent Jánosról elnevezett egyetemi templom is, melyet a Spazzio testvérek építettek a 17. században. Az építményt a római Il Gesu mintájára készítették, így jött létre a Felvidék legnagyobb temploma. Kiemelkedő épülete a 14. századból származó kéttornyú római katolikus Szt. Miklós templom. Séta után indulunk Budapestre várható haza érkezés 23 óra körül.

Beutazási feltételek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?cseh-koztarsasag

 

Részvételi díj: 22.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 16.990,- Ft/fő

 

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 1.190,- Ft/fő 
 
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!