Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Advent Bécsben és Schönbrunnban

Ausztria, Bécs és környéke, Bécs
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időpont: 2023. dec. 9., 16.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Folyamatos utazás Bécsig, megérkezés a Belvárosba,  a Maria-Theresien térhez. Itt szállhatnak ki azok az utasaink, akik nem kívánnak a Schönbrunni kastélyhoz ellátogatni.

Innen busszal továbbutazunk a Schönbrunni kastélyhoz, ahol a 40 termet bemutató programon lehet részt venni (Grand Tour, Belépők: felnőttek: 29,00 €, Gyerekek (6-18 év): 21,00 €,

Diákok (19-25 év): 24,00 € diákigazolványt kell felmutatni, (az árak tájékoztató jellegűek, változhatnak) majd a szabadidőben a kastély előtti sajátos barokk karácsonyi vásár forgatagában, ahol a forralt bor megkóstolására is lehetőség nyílik. A kastélylátogatás után visszautazás a Belvárosba.

Ezen a napon ellátogatunk a híres bécsi Christkindlmarkthoz is, mely minden évben a Városháza előtti téren kerül megrendezésre. A Városháza aulájában ilyenkor kézműves foglalkozásokat tartanak gyerekek részére, pl. mézeskalácssütés, gyertyaöntés stb. Felnőttek részére is különös élményt jelent ide ellátogatni.

A nap további részében szabadidő, melynek keretében megtekintésre javasoljuk a következő látnivalókat: Stephansdom, Hofburg, Szépművészeti Múzeum, Károly templom, Operaház, Fogadalmi templom, Parlament, Kärtner Strasse.

Visszaindulás 17.30 órakor – forgalomtól függően – a reggeli érkezés helyéről, visszaérkezés Budapestre 21-22 óra között.

 

Részvételi díj: 12.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 10.990,- Ft/fő

 

+ városbelépő: 5,- €/fő (autóbuszon fizetendő)

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő



Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!