Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Advent Nizzában és az Azúr-part

Franciaország
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus:
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

1. nap: Budapest-Nizza
Elutazás Budapestről kora hajnali órákban. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel Szlovénián, és Olaszországon keresztül Franciaország déli partvidékére. Vár a napsütötte Cote d' Azur lenyűgöző szépségű régiója.  Esti érkezés a Nizza mellett található szálláshelyre. 

2. nap: Monaco-Monte Carlo–Eze–Cap Ferrat- Nizza
A reggeli órákban Monacoba látogatunk. Megcsodáljuk a hercegi palotát és az innen nyíló felejthetetlen kilátást a luxus yachtok kikötőjére. Az Oceanográfiai Múzeumban fantasztikus utazást tehetünk a tengerek és óceánok élő világába. Buszunkkal végighaladunk a Forma 1-es pálya egyik szakaszán. Ezután Eze faluba látogatunk. A helyszín egy középkori tündérmese, ahol a sziklákkal egybeolvadt, futónövények mögé bújt házikók és a minden irányba lejtő utcácskák hálószerű szövevénye egyre beljebb csábítja a távoli utazót. Itt látogatást teszünk Franciaország legnagyobb parfümgyárában. Ezután ellátogatunk a millárdosok egyik félszigetére, a francia világhírességek kedvelt helye ez: Cap Ferrat. Pálmafái mögött húzódik meg az Ephrusi villa, amely több évezredet felölelő berendezésével és lélegzetelállító botanikus kertjeivel garantáltan ámulatba ejti a látogatót. Ezután átfogó gyalogos és buszos városnézésen veszünk részt Nizza-ban (régi kikötő, óváros, Promenade des Anglais, orosz negyed). Rövid látogatás az adventi vásárban, majd visszautazás a szálláshelyre.

3. nap: Cote D'Azur - Antibes - Cannes
Szabadidő Nizzában vagy fakultatív kirándulás. Az Azúr part egyik legfestőibb kisvárosába a Nizza és Cannes között fekvő Antibes városába utazunk. A város népszerűsége rohamosan megnőtt az elmúlt évtizedek folyamán. A hajdani Grimaldi birtok kikötője, tengerpartja, és a leghíresebb provanszál piac töretlen vonzerővel bír. Séta a hangulatos belvárosban majd délután kirándulás a Côte d’Azur világhírű üdülővárosába,  Cannes-ba, ahol sétánk folyamán megismerkedünk a Filmfesztiválok helyszíneivel (palota, La Croisette sétány, filmpalota), de felsétálunk a Suquet dombra is, amely a város középkori bölcsőjét képezi. (Ár: 20 EUR/fő) Visszautazás Nizzába, ahol elvegyülünk az adventi vásár forgatagában, majd visszautazás a szállásra.

4. nap: Nizza-Budapest
Reggeli a szállodában, majd hazautazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Magyarországra. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

BEUTAZÁSI FELTÉTELEK: Szlovénia Olaszország Franciaország

Utazás: autóbusszal     Szállás: ***szálloda      Ellátás: reggeli

Részvételi díj: 109.900,- Ft/fő, Félpanzió: 27.000,- Ft/fő, Egyágyas felár: 40.000,- Ft/fő
Biztosítás: 2.280,- Ft/fő, Sztornó biztosítás: 2%

Utazás: Az utazás emelt szintű autóbusszal történik - videó vagy DVD, büfé.

Tájékoztató a helyszínen felmerülő belépőkről:
kötelezően fizetendő audio-guide: 1.200,- Ft
Ephrussi villa 13 EUR (min. 20 fő)
Oceánográfiai Múzeum  14 EUR
Monaco, kötelező regisztrációs adó és behajtási díj 10 EUR
Idegenforgalmi adó: 1,5 EUR/fő/éj

Felszállási lehetőségek:
Budapest-Déli pu. Koronaőr köz:05:00
Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 05:50
Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 06:45
Balatonlelle-Marche: 07:15
Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:05

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!