Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Minuetto 6

Olaszország, Lakóhajók, Lakóhajók
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Hajóút, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Minuetto 6 + Létszám: 6 | Kabin: 3
Férőhelyek száma kabinban: 6 | Szalon: 2
- 2009-2012
- GPS nyomkövető, mélységmérő
- Kényelmesen berendezett
- Légkondicionálóval felszerelt
- Tágas terasz asztallal

A Minuetto az olasz lakóhajó flotta 3 kabinos zászlóshajója: tágas belső terek és nagy napozóteraszok kívül.
Adatok:
- Férőhelyek száma: 6+2 (3 kabin + szalon)
- Fürdőszoba: 2
- Víztartály: 920 L
- Méret: 13,50 x 4,10
- Akadálymentesített (*lekérésre)
- Az egyetlen Európában, amely mélységérzékelővel is rendelkezik a nagyobb biztonság  érdekében.
Kabinok
A Minuetto minden kabinja kényelmes ágyakkal van felszerelve. Három kabinból kettőben az ágyak átalakíthatóak franciaágyas, vagy 2 külön ágyas elhelyezésre, míg a hajó orrában található franciaágyas kabin került kialakításra. Minden kabin szellőzőrendszerrel, fűtéssel és elektromos aljzatokkal van felszerelve. Minden fürdőszobában mosdó, elektromos WC, 220 V -os aljzat és külön zuhanyzó található.
Szalon/nappali
A tágas belső társalgóban található kinyitható ágy, további két személy elhelyezését biztosítja. Jól felszerelt konyha hűtőszekrénnyel, tűzhellyel, edényekkel. 220V -os elektromos aljzatok. Rádió és MP3 / USB csatlakozás.
Felső fedélzet
A nagy felső fedélzeten kényelmesen elférünk. A kormányállást és a pihenőterület napellenzővel lefedhető, míg a két nagy napozóterasz ideális azok számára, akik az utazás alkalmával élvezni szeretnék a napsütést.

Minuetto 8 + Létszám: 8 | Kabin: 4
Férőhelyek száma kabinban: 8 | Szalon: 2
- 2018-2020
- GPS nyomkövető, mélységmérő
- Kényelmesen berendezett
- Légkondicionálóval felszerelt
- Tágas terasz asztallal

A Minuetto 8+ a lakóhajók flottájának kiemelkedő tagja, melyet úgy tervezték meg, hogy a nyaralás élményét, a kényelem új szintjére emelje. Az innovatív technológiák, a jobb manőverezhetőség és a minőségi felszereltség biztosítja, hogy a fedélzeten töltött idő tökéletes legyen.
Adatok:
- Férőhelyek száma: 8+2 (4 kabin + szalon)
- Fürdőszoba: 2
- Víztartály: 800 L
- Méret: 13,80 x 4,20
Kabinok
A Minuetto 8 minden kabinja kényelmes ágyakkal van felszerelve. Két kabinban franciaágy található, kettőben 2 külön ágy került elhelyezésre, mely igény szerint franciaággyá alakítható. Minden fürdőszobában mosdó, elektromos WC, 220 V -os aljzat és külön zuhanyzó található.
Szalon/nappali
A tágas belső társalgóban, étkezőben található kinyitható ágy, további két személy elhelyezését biztosítja. A panorámaablakok tágassá, levegőssé varázsolják a helységet. A társalgóból közvetlenül elérhető a flybridge. Kiválóan felszerelt konyha nagy hűtőszekrénnyel, főzőlappal, mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel, edényekkel. 220V-os elektromos aljzatok. Rádió és MP3 / USB csatlakozás.
Fedélzet/napozóterasz
A kormányállást úgy tervezték, hogy maximális ergonómiát biztosítson, és a hajó összes fő kezelőszerve könnyen elérhető legyen. A fedélzet gyermekekkel érkezők számára is biztonságos a kialakított kapaszkodóknak és biztonsági rácsnak köszönhetően. A tágas flybridge, fix asztallal felszerelt, a szabadtéri napozóteraszon pedig kényelmes párnákon napfürdőzhetünk. A nagy felső fedélzeten mindenki kényelmesen elfér.

Minuetto Electric 8 + Létszám: 8 | Kabin: 4
Férőhelyek száma kabinban: 8 | Szalon: 2
- 2020
- Elektromos motor, GPS nyomkövető, mélységmérő
- Kényelmesen berendezett
- Légkondicionálóval felszerelt
- Tágas terasz asztallal

A Minuetto Electric 8+ lakóhajóját kifejezetten Friuli Venezia Giulia, és Veneto régiójának folyamihajózásához tervezték meg. Az innovatív technológia, a környezettudatosság jegyében biztosítja, a tökéletes kikapcsolódást mindenki számára. A hajót 48 V-os kisfeszültségű villanymotor hajtja, maximális teljesítménye 29 kW. Az elektromos motornak köszönhetően a hagyományos dízelmotorok hangja nem hallható. A fedélzeti technológiai berendezések közé tartozik többek között egy áramfejlesztő, amely szükség esetén automatikusan be-vagy kikapcsol. Akár 5 vagy 6 órát is hajózhatunk folyamatosan, és a fedélzeti számítógép aktiválja a generátort, és a lakóhajó hibrid lesz.
Adatok:
- Férőhelyek száma: 8+2 (4 kabin + szalon)
- Fürdőszoba: 3
- Víztartály: 800 L
- Méret: 13,80 x 4,20 mt
Kabinok
A Minuetto Electric 8 minden kabinja kényelmes, normál hosszúságú (2m) ágyakkal van felszerelve. Az orrban található 2 kabinból az egyik franciaágyas, míg a másik két külön ággyal rendelkezik, mely igény esetén franciaággyá alakítható. A további két kabin közül az egyik franciaággyal felszerelt, míg a negyedikben 2 külön ágy került elhelyezésre, mely igény szerint franciaággyá alakítható. Minden fürdőszobában mosdó, elektromos WC, 220 V-os aljzat és külön zuhanyzó található.
Szalon/nappali
A tágas belső társalgóban, étkezőben található kinyitható ágy, további két személy elhelyezését biztosítja. A panorámaablakok tágassá, levegőssé varázsolják a helységet. A társalgóból közvetlenül elérhető a flybridge. Kiválóan felszerelt konyha nagy hűtőszekrénnyel, főzőlappal, mikrohullámú sütővel, vízforralóval, mosogatógéppel, edényekkel. 220V -os elektromos aljzatok. Rádió és MP3 / USB csatlakozás.
Fedélzet/napozóterasz
A flybridge kormányállása tágas, kényelmesen kialakított, és rendelkezik minden fedélzeti műszerrel, valamint a navigációs térképpel a biztonságos manőverekhez. A fedélzeten van lehetőség kerékpárok, vagy sup elhelyezésére is. Két nagy napozóterasz biztosítja számunkra, hogy hajózás közben élvezhessük a napfényt a lagúnák mesés tájain hajózva. A felső fedélzet szabadtéri részen ülősarokkal és asztallal ellátott étkezősarok szolgálja a kényelmet. A nap végén, vacsoránk elfogyasztása alatt, mindannyian együtt élvezhetjük a kilátást, és a fantasztikus naplementét is. A szabadtéri napozóteraszon kényelmes ülőpárnák, valamint napellenző tartoznak a hajó felszereléséhez. A fedélzeten mindenhol rendelkezésre állnak megfelelő aljzatok a mobiltelefonok, táblagépek, számítógépek és kamerák töltéséhez.

Egyedülállóan izgalmas nyaralás, ahol a természet szépsége, csendje és békéje segít nekünk megélni a pillanat varázsát!

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!