Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Nádasdy-kastély és múzeum, Sárvári Gyógy- és Wellness fürdő

Magyarország, Kirándulások Belföldön, Kirándulás Belföldön
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időpont:  2021. december 29.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.30 órától a Blaha Lujza tér, Corvin áruház előtti parkolóból

Indulás: 8.00 órakor

Sárvár a gyönyörű nyugat – magyarországi kisváros a történelem viharaiban sokszor volt az események középpontjában. Különösen érvényes ez a XVI-XVII. századra, amely megteremtette a Nádasdy család felemelkedését. Működésük színtere, a Nádasdy-vár ma is a város szimbóluma. Itt lelt támogatóra Sylvester János, az európai hírnevet kivívó tudós, Tinódi Lantos Sebestyén, a krónikás, Szegedi Körös Gáspár orvos vagy Dévai Bíró Mátyás, a kiváló prédikátor.

Program 

A 16 000 lakosú város Vas megye második legnagyobb települése. Neve összeforrt a Nádasdyakkal. Ők építették leghíresebb látnivalóját, a kastélyt, mely ma egy igen gazdag kiállításnak ad otthont. Ennek megismerésével kezdjük programunkat. Három emeleten látogathatjuk meg az állandó és időszaki kiállításokat bemutató Nádasdy Ferenc Múzeumot. Itt talált otthonra a bajor királyi család, melynek emlékei ma is láthatók a Nádasdy- várban és a legmagyarabb fegyvernemünk, a huszárság emlékeit egyedülálló módon mutatja be a róluk készült kiállítás. A vár díszterme festett mennyezet- és oldalképeivel Magyarország egyik legszebb terével varázsolja el a múzeum látogatóit.

Délután egy önfeledt lazításra invitáljuk a Sárvári Gyógy- és Wellness fürdőbe. A fürdő évszaktól és időjárástól függetlenül minden korosztály számára maradandó élményt jelent, hírnevét nemzetközileg elismert gyógyvizének köszönheti, mely gyógyít, ellazít és pihentet. Belső, és félig fedett gyógyvizes és élménymedencék állnak rendelkezésre a gyógyfürdő szárnyban. A kétféle kiváló minőségű selymes víz átjárja a testet és lelket, feledtetve a hétköznapok gondjait, gyógyírt jelentve a fájó ízületekre, reumatikus panaszokra. Az élménymedence vízbuzgárja, a vállmasszírozója, sodrófolyosója tökéletes kikapcsolódást kínál. 18 órakor indulunk haza. Budapestre érkezés 20-21 óra között.

Belépők:1.800,- Ft/fő + fürdő: 4.200,- Ft/fő

Részvételi díj: 11.990,- Ft/fő + belépők
 Akciós ár: 8.190,- Ft/fő 

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!