Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

3 ÉJSZAKÁS KIKAPCSOLÓDÁS BARCELONÁBAN

Spanyolország, Barcelona, Barcelona
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Javasolt program egyéni városnézésre:

1.nap Elutazás menetrend függvényében Barcelonába. Utazás a szállodába egyénileg, a szobák elfoglalása. Erre a napra javasoljuk a történelmi belváros, a gótikus negyed, azaz a "Barrio Gotico" felfedezését a szűk sikátoraival, a Picasso Múzeummal és a Szent Eulália katedrálissal, valamint érdemes egy kellemes sétát tenni a híres sétálóutcán, a Ramblason. Este mindenképpen ejtsünk útba egy tapas bárt!

2.nap Reggeli után kezdjük a napot Antonio Gaudi lenyűgöző, máig befejezetlen alkotásánál a "Szent család templománál" azaz a Sagrada Familiánál. A templomon kívül még számos Gaudi remekművel büszkélkedhet a város, amiért nem érdemtelenül tartják a modernizmus fővárosának, így többek között keressük fel az egyedülálló "Casa Battlot". A délutánt töltsük a Güell park lélegzetelállító alkotásai között sétálgatva, és ha időnk engedi, látogassunk el a Tibidabo hegyre, ahol egy vidámpark is található és ahonnan fantasztikus panoráma nyílik a városra.

3.nap Reggeli után vár ránk a Montjuic-hegy, a Spanyol faluval, az 1992-es nyári olimpiai játékok számos létesítményével, többek között az Olimpiai Stadionnal. A hegyről leereszkedve kellemes sétát tehetünk a város sugárútjain, útba ejtve számos látnivalót (Plaza de Catalunya, Plaza de Espana, Diadalív stb). Délután érdemes felkeresni a kikötőt és belépőt váltani az Aquariumba is.

4.nap Reggeli után szabadprogram, majd a menetrend függvényében utazás egyénileg a repülőtérre, hazautazás Budapestre menetrend szerinti járattal.

Az ár tartalmazza:

Szállás 3 éjszakára, kétágyas szobában
Reggelis ellátás
Repülőjegy közvetlen járattal Budapest - Barcelona - Budapest járaton
Repülőtéri illeték
Személyenként 1 db kézipoggyász (40x20x25 cm)

 


Az ár nem tartalmazza:

Feladott poggyász (maxium 20kg): 25.000 Ft/db
Elsőbbségi beszállás: 9.000Ft/fő, mellyel 2db kézipoggyász garantáltan az utastérbe vihető
fix ülőhely a repülőn (3500 Ft-tól/fő/irány), hogy az együtt utazók garantáltan egymás mellett ülhessenek. Ellenkező esetben az utasfelvételnél automatikusan kerülnek kiosztásra az ülések.
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 790 Ft/fő/nap
storno biztosítás: 2% covid storno: 4,5%

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!