Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Magyar fürdővárosok - Hévíz

Magyarország, Kirándulások Belföldön, Kirándulás Belföldön
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időpont: 2021. november 6.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6:30 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Fürdeni a Hévízi tóban különleges, varázslatos élmény, amit egyetlen medencés fürdőzés sem tud felülmúlni! A tó türkiz színe, a tavat ölelő erdő és a napsugarak tükröződése a vízfelszínről már önmagában is a természetes egészség élményét nyújtják. Frissítő és gyógyító hatása mellett a hévízi tó természeti ritkaság is egyben, hiszen ez a biológiailag is aktív tó a világ legnagyobb fürdésre is alkalmas gyógytava. Vize folyamatosan cserélődik, mozgásban van. Türkiz színű termálvizében legismertebb növény a tavirózsa. 

Program

Elutazás reggel 7.00 órakor a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett), az egész Európában gyógyvízéről híres Hévízi tófürdőhöz. A 4,4 hektáros nagyságú, 38 méter forrásmélységű tavat kén-, rádium-, és ásványanyag tartalmú forrás táplálja, mely bőséges vízhozamának köszönhetően a víz 72 órán belül teljesen kicserélődik. A hévízi tó vize egyenlő mértékben gazdag oldott és gáznemű anyagokban, egyesítve a szénsavas, a kénes, a kálcium, magnézium, hidrogén-karbonátos gyógyvizek kedvező tulajdonságait. A tófürdőben 4 órát fogunk eltölteni, melynek vízhőmérséklete 22°C alá télen sem süllyed.

Belépő ára (4 órás): 4.300,-Ft/fő (6 év alatti gyermekek részére a belépés díjmentes)

Wellness kiegészítő jegy (az érvényes Tófürdő belépőjegyhez) + 2.300,- Ft/fő

Fürdőzés után ellátogatunk az egregyi pincesorhoz, ahol betekintést nyerhetünk a helyi gasztronómiába. Az egregyi szőlőhegy szépsége, a borozósor vendégbarát pincéi és a bor éppolyan fontos eleme Hévíz kínálatának, mint a Tófürdő. Lehetőségünk nyílik a leghíresebb balatoni borvidékek pincészeteinek és borainak bemutatása sommelier vezetésével. A borkóstolókra minimum 15 fős jelentkezés szükséges, foglaláskor kérem, jelezzék. Borkóstoló ára: 3000,-Ft/fő (2020-as ár), mely tartalmaz borválogatást 5 féle borból + borkorcsolya: sajt, dió, alma, kifli karika

Részvételi díj: 8.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 5.990,- Ft/fő 

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!