Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Szentföldi körutazás misékkel

Izrael, Körutazás Izraelben, Körutazás Izraelben
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

2022. március 29 – április 3.


1. nap:    Budapest – Tel Aviv – Jaffa – Haifa 

Utazás Budapestről Tel Aviv-ba, Ben Gurion repülőtéren idegenvezetőnk fogadja a csoportot. Átutazunk Jaffaba, séta az óvárosban Szent Péter Templomban mise. Indulunk Haifára, Stella Maris karmelita kolostor következik, majd megtekintjük a mesés Bahai kerteket, innen utazás Názáretbe, a szállodába, vacsora. 

2. nap:    Genezáreti-tó – Yardenit - Tabgha – Capernaum

Reggeli, majd utazás a Genezáreti tó partján fekvő szent helyekhez: Yardenitben megtekintjük a Jordán folyó hagyományos keresztelő helyét, majd Tiberiason keresztül Mária Magdolna születési helyének érintésével a Boldog mondások hegyére, itt misén veszünk részt, majd Tabghára, a kenyér és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Utunkat Capernaumban folytatjuk, ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához. A Názáret-i szálloda elfoglalása, vacsora.

3. nap:    Cana – Názáret

Reggeli, majd Kánában a menyegző emléktemplomát láthatjuk és bor vásárlási lehetőség, kóstolóval. Názáretben az Angyali Üdvözlet templomába látogatunk.Mise. Hajókázás a Genezareti tavon, majd visszatérés a szállodába, vacsora.

4. nap:    Jeruzsálem 

Reggeli, majd egésznapos városnézés Jeruzsálemben: Olajfák hegye, a csodálatos jeruzsálemi panoráma megtekintése az Óvárossal. Szent helyek ismertetése. Pillantás a Virágvasárnap útjára és a Dominus Flevit kápolnára. Az Oroszlános kapu, Via Dolorosa, mise. Továbbhaladunk a Getszemáni kerthez és megtekintjük a Nemzetek Templomát, az Elárulás barlangját és Szûz Mária sírját. Délután a Szent Sír Templom megtekintése Szállás, vacsora Jeruzsálemben.

5. nap:    Jeruzsálem - Betlehem

Reggeli, majd városnézés Jeruzsálemben: Siratófal, Cion hegy, Dávid király sírja, Utolsó Vacsora terme, Elszenderülés temploma. Mise. Délután látogatás Betlehemben, a Születés templomának megtekintése, Szállás, vacsora Jeruzsálemben.

6. nap:    Ein Karem - Tel Aviv – Budapest

Reggeli, majd Ein Karemben Keresztelő János születési helyének megtekintése. Mise. Transzfer a repülőtérre, érkezés Budapestre.

 

Részvételi díj: 345.000,- Ft/fő

  Előfoglalási akció: 3 hónappal előbb 335.000,- Ft/fő


Az ár tartalmazza: 

  • repülőjegyet az ELAL járataita, 8 kg kézipoggyásszal
  • szállást kétágyas szobában 3 csillagos hotelekben
  • büféreggeli és menüvacsora
  • transzfereket 
  • belépőjegyeket
  • helyi légkondicionált autóbuszt 
  • helyi magyar nyelvű idegenvezetést, szervizdijakat


Az ár nem tartalmazza: 

Betegség-Baleset-Poggyászbiztosítást 840,- Ft./nap 70 év alatt
Egyágyas felár: 80.000,- Ft, Feladható csomag 16.000,- Ft./ 20 kg csomag 

Az útlevélnek 6 hónapig érvényesnek kell lenni az visszautazás dátumától számítva!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!