Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Tavaszi és őszi utazás Észak-Itáliában: Trieszt, Verona, Bardolino, Oliva múzeum, Bologna, Ferrara

Olaszország, Körutazás Olaszországban, Körutazás Olaszországban
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás


Tavasz és Ősz

Észak-Italia, Oliva Múzeum

(Trieszt, Verona, Bardolino, Oliva múzeum, Lazise, Bologna, Ferrara)


 
Utazás:

Kényelmes, nyugati típusú autóbusszal, idegenvezetővel.
Az autóbuszon kávé, üdítő forintért kapható. Idegenvezetőnél kell jelentkezni. Idegenvezetőnk egész úton programot biztosít utasainknak (úti beszámolók, filmek, toto, stb.).
 
Indulás:
Budapest, Déli pu. mellet, az I. kerület Korona közből, reggel 5 órakor!
Találkozó az indulás helyszínén hajnali 4.30 és 4.45 között!
 
További felszállási lehetőségek: Budapest-Székesfehérvár-Balaton déli oldala-Nagykanizsa-Szlovénia felé
 

Szállás (3 éjszaka):
 
3 éjszaka Garda-tó és Padova között középkategóriájú 3-4 *szálloda 
1 ágyas Felár: 44.000,- Ft / fő, de az egyedülálló utasainknak felár nélkül megoldjuk a társítást 2-3 ágyas szobában
 
Ellátás:
Kontinentális reggeli 3 alkalommal
Vacsora igényelhető 3 estére irodánkban 7.500,- Ft / fő / este
(3 estére 22.500,- Ft / fő), helyszínen: 25,- € / fő / este
 
Program:
 
1. nap:
 
Indulás Budapestről reggel 5 órkor, utazás Szlovéniánán keresztül TRIESZTig. 1 hosszabb megálló ebédidőben Ljubljana közelében egy Marché étteremnél. Érkezés Triesztbe a kora délutáni órákban. Elsőként városnézés a Piazza Unitá d’Italia téren és környékén, amely a város központja, majd rövid szabadprogram. Továbbutazás, a szálláshelyre Abano Termébe. Szállás elfoglalása és vacsorázási lehetőség. 
 
2. nap: 
 
PADOVA Szent Antal városa reggeli utáni úticélunk. Olaszország legfontosabb zarándokhelye. A név nélküli “Szent” (Il Santo ahogy Szent Antalt nevezik), a fű nélküli völgy és az ajtó nélküli kávéház városa. A Szent városa ahogy Szent Antalt a padovaiak szeretetből nevezik, világszerte ismert, fontos egyetemi székhely is,.Városnézés (Prato della Valle, Bazilika, Egyetem, Pedrocchi kávéház, Piazza delle Erbe e Frutta), majd rövid szabadidő.
BARDOLINO városa következő úticélunk,ahol egy családi vezetésű múzeum keretében betekintést nyerhetünk az olíva olaj feldolgozásába. Kóstoló és vásárlási lehetőség. Utána rövid séta a tóparton lévő LAZISEben.
Utazás tovább a festői VERONÁba. Megtekintjük a város védőszentjének San Zeno templomát, majd belvárosi séta következik az Amfiteátrummal és a környező kis utcákkal. Szabadprogram. Szállás és vacsorázási lehetőség. 
Program ára : 60,- € / fő + belépők kb. 30,- € / fő 


3. nap: 
 
FERRARA-BOLOGNA Reggeli után elindulunk megismerkedni az Esték városával Ferrarával. A város egyike annak a számos művészeti városnak, melyeket a “Pó völgye fővárosai” néven tartanak számon. Ferrara érseki székhely és egyetemi város, az Esték idején jelentős kereskedelmi központ volt. Ennek az időszaknak az emlékei a város széles útjai,pompás reneszánsz palotái és a hatalom jelképe a Castello. A vizes árokkal körülvett várkastély és a Dóm tér nevezetességeinek megtekintése, séta a zegzugos kisutcákban. Továbbutazás Bolognába, ahol Európa legrégebbi egyeteme, a San Petronio székesegyház, Itália legstílusosabb gótikus építménye és a Santo Stefano Rotondo lesznek a legfontosabb látnivalóink. A “téglavörös” város hírnevét ízletes ételeinek is köszönheti, hiszen a legtöbb étel, ami a világon az olasz konyha specialitásaiként vált népszerűvé Bolognához köthető. Szabadprogram.
Szállás és vacsorázási lehetőség. 
Program ára: 60,- € / fő + belépők kb. 20,- € / fő + ebéd 24,- € / fő 


4. nap:
 
Reggeli után indulás hazafelé. Útközben három óránként pihenők,ebédidő Szlovénia területén. Érkezés Budapestre az esti órákban. Útközben idegenvezetőnk játékkal dvd filmek vetítéssel teszi színesebbé az utazást.

 


A részvételi díj tartalmazza:
 - a szállást reggelivel
 - utazást
 - végig magyar kísérőt, idegenvezetőt
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
 - A helyi idegenforgalmi adót
 - Vacsorákat
 - Fakultatív programokat, belépőket.
 - Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető : 890,- Ft / fő / nap 

FIGYELEM!
A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén a helyi behajtási illeték a városokra, mely a felnőtteknek 60,- € / fő, a gyerekeknek csak 50,- € / fő összesen, és ez az összeg a helyszínen fizetendő érkezéskor az idegenvezetőnél, összesen csak egy alkalommal! 

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!