Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Magyar fürdővárosok - Hajdúszoboszló

Magyarország, Kirándulások Belföldön, Kirándulás Belföldön
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időpont: 2021. július 11.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6:00 órától a Blaha Lujza tér Corvin áruház előtti parkoló

Indulás: 6.30 órakor

 

Elutazás reggel 6:30 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból, az európai viszonylatban is kiemelkedő fürdőkomplexumba. Strandfürdőjének különlegessége egy pálmafákkal, kalózhajóval és világítótoronnyal kialakított, Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számító, homokos „mediterrán tengerpart”. Az Aquapark (hazánk első csúszdaparadicsoma) mellett az Aqua-Palace fedett élményfürdő különleges atmoszférájú medencéi (barlang-, Gangesz-, római-, tengeri-, privát fürdő) kínálnak páratlan élményt a fürdőzőknek.

A fürdőkomplexum szolgáltatásai

Gyógyfürdő: A csarnok 3 gyógyvizes medencéje mellett 4 nyitott látványmedence áll a vendégek rendelkezésére. A termálfürdő épülete 1999-ben teljesen megújult.

Aqua-Palace Fedett Élményfürdő: Az élményfürdő egyedi fürdőélményeket nyújt minden generáció számára. Különböző korokat és helyszíneket megidéző exkluzív élménymedencék, szauna világ, baba- és családi medencék, szörf és sok-sok wellness-, fitnesz szolgáltatás várja látogatókat.

Strand: 13 medence közül minden korosztály kedvére választhat, a különböző élménymedencék, úszó-, hullám-, pezsgő- és gyermek medencék közül. A strand igazi slágere a pálmafákkal és homokos parttal övezett mediterrán tengerpart. A strandon található sportcentrumban strandröplabda-, strandfoci-, streetball-, lábtenisz- és teniszpályák várják a sportolni vágyókat.

Aquapark: A strand területén található csúszdapark, az Aquapark, melyben 15 különféle pályából választhatnak a csobbanás szerelmesei. Az apróságokat gyermek kalandmedencék, mini csúszdák, a medencében álló élethű állatfigurák, valamint játszótér kápráztatja el. A nyugodtabb élményekre vágyóknak a sodró folyót és a különböző hőfokú élménymedencéket ajánljuk.

Jelentkezéskor kérjük, jelezze értékesítő kollégáinknak, hogy a fürdő mely területét/területeit kívánják igénybe venni, illetve az utazás idejére eső életkorukat. Ez azért szükséges, mert a fürdő felé így tudjuk megigényelni a csoportos belépő árakat.

Visszaindulás Budapestre 17 órakor, várható visszaérkezés 21 óra körül.

Részvételi díj: 9.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 7.690,- Ft/fő 

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!