Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

VARÁZSLATOS BARCELONA REPÜLŐVEL, MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

Spanyolország, Barcelona, Barcelona
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

A Földközi-tenger partján található Barcelona a világ egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja . Ez a kozmopolita város egyben Spanyolország egyik legfontosabb gazdasági, kulturális és kereskedelmi központja is , amely a világ minden tájáról vonzza a szabadidős és üzleti turizmust. Minden évben turisták ezrei keresik fel Barcelonát, hogy felfedezzék annak egyediségét, vagy részt vegyenek számos konferencián, vagy más típusú találkozón.

Turizmus Barcelonában

Barcelona tele van kultúrával . Számos híres múzeummal rendelkezik, mint például a Fundació Joan Miró vagy a Museu Picasso , de értékelni fogja a város művészet iránti szeretetét, ha egyszerűen sétál a történelemmel és bájjal teli utcákon.

Barcelonának abban a hatalmas szerencsében volt része, hogy Antonio Gaudí kezébe került, egy művésznek, aki életét annak szentelte, hogy élettel és varázslattal töltse meg a várost, olyan ikonikus építészeti alkotásokkal, mint a híres Sagrada Familia , a gyönyörű modernista La Pedrera épülete és a csodálatos Park Güell.

Program: 

1. NAP:

Gépünk délelőtt indul Budapestről. A reptéren transzferbusz vár minket. A nap hátralevő részében az egyedülálló kilátást nyújtó Monjuic hegyre utazunk., ahol megtekintjük a domb tetején álló erődöt, az Olimpiai stadiont és környékét, a Mirador de l’Alcande-t. A program után rövid buszos városnézés során érintjük a Placa Espanyát, láhatjuk a ma már plázaként működő egykori bikaviadal stadiont. Útközben megcsodáljuk a Ciutadella Parkot és az Arc de Triomfot. Este visszaindulunk szállásunkra, vacsora.

2. NAP:

Reggeli után gyalogos városnézés keretében megtekintjük a főbb látnivalókat: végig sétálunk a La Ramblán, útközben bemegyünk a világhírű Boqueria piacra, majd szabadidő a gótikus negyedben. A délután folyamán megnézzük a Kolombusz-emlékművet, majd érkezés a kikötőbe, ahol szabadidőre is lesz lehetőség. Ennek keretein belül egyénileg meglátogatható az Aquarium is. A szabadprogram után 1 órás hajókázáson (F) veszünk részt és a tenger felől csodáljuk meg Barcelonát. A program után visszaindulunk szállásunkra, vacsora.

3. NAP:

A mai napunk első programjaként a Szent Család Templomát, a Sagarada Familiát tekintjük meg (kívülről). Ezután a Gaudí által tervezett, mozaikokkal tarkított Güell parkba (F) látogatunk, majd körülbelül 15 percben egy magával ragadó 4D mozi (F) segítségével nézzük meg Gaudí munkásságát. Délután az FC Barcelona stadionját, a Camp Nou-t (F) fedezzük fel. Este szabadprogramra lesz lehetőség. Késő este igény szerint megnézzük a mágikus szökőkút varázslatos előadását (csak időszakonként működik). Este vacsora a szállodában.

4. NAP:

A délelőtt folyamán szabadprogram keretein belül lehet időt tölteni Barcelonában. Igény esetén tengerparti séta vagy a Gaudí házak felfedezése, akár a gótikus negyedben is el lehet tölteni néhány órát. Utazásunk utolsó programja a Tibidabo, ami a legmagasabb csúcsa a Collserola-hegyvonulatnak, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre. Itt található a lenyűgöző neogótikus templom, ami szinte a város bármely pontjáról látható. Buszunkkal érkezés a barcelonai reptérre a késő esti órákban, Budapesten az éjszakai órákban landol gépünk.

 

Szállás:

Ronda House
Carrer de Sant Erasme, 19, 08001 Barcelona, Spanyolország

  
A Ronda House a Ronda Sant Antoni sugárút melett található, 10 perces sétára a Las Ramblastól. A szálloda étteremmel, valamint műholdas TV-vel felszerelt szobákkal várja vendégeit.

A Hotel Ronda világos, egyszerű berendezésű szobákat kínál. A légkondicionált szobákhoz teljesen felszerelt, saját fürdőszoba tartozik.

A különböző kávékat és süteményeket is tartalmazó svédasztalos reggelit a Ronda kávézóban szolgálják fel. A vendégeket a helyszínen étterem, illetve 01:00 óráig nyitva tartó bár is fogadja.

A MACBA Művészeti Galéria mindössze 5 perces sétával elérhető. A 200 méterre található Sant Antoni metróállomásról alig 15 perc alatt olyan látnivalók is megközelíthetők, mint a Gaudí által tervezett Sagrada Familia és Casa Batlló.

Az ár tartalmazza

Repülőjegy
Reptéri illeték
Személyenként 1 db. kisméretű kézipoggyász (40x20x25 cm)
3 éjszaka szállást 3 csillagos központi elhelyezkedésű hotelben
Félpanziós ellátással
Magyar nyelvű idegenvezetést

 

Az ár nem tartalmazza

További költségek (kötelezően fizetendő):
- Belépőjegyek (F), idegenforgalmi adó, helyi bérelt busz költsége: kb. 155 €/fő
További költségek (kérhető):
- Feladandó poggyász: 10 kg-os: 13.000 Ft/db, 20 kg-os: 20.000 Ft/db (a 20 kg-osat együtt utazóknak javasoljuk)
- Elsőbbségi beszállás (a kisméretű kézipoggyászon kívül egy nagyméretű kézipoggyász (55x40x20 cm) is a fedélzetre vihető: 13.000 Ft/fő
- Fix ülőhely a gépen egymás mellett: 3.500 Ft/fő/irány
- Utasbiztosítás 4 napra: 18 éven aluliaknak: 1.580 Ft/fő felnőtteknek: 3.160 Ft/fő
- Útlemondási (storno) standard: a teljes részvételi díj (részvételi díj + választott poggyász + euros költség) 2 %-a
- Útlemondási (storno) covid kiegészítéses biztosítás: a teljes részvételi díj (részvételi díj + választott poggyász + euros költség) 4,5%-a
- Egyágyas felár külön lekérés alapján!

 

Hasznos információk
A programváltozás jogát a repülőgép menetrendjétől és a nyitvatartások függvényében fenntartjuk!

Az ajánlat nem tartalmazza a személyes kiadásokat.

A repülőjáratok menetrendjéről érdeklődjön az utazási irodánál.

Az utazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges. 

Részletfizetési lehetőség, keressen minket bizalommal!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!