Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

MESÉS NAPOK A LENYŰGÖZŐ SANTORININ

Görögország, Santorini sziget, Santorini
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Kombinált nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Fira mára Szantoríni turisztikai központjává nőtte ki magát. A turistákat szállító hajók nagy többségben Fíra lábánál kötnek ki, ahonnan felvonóval, gyalogosan vagy szamár- és öszvérháton lehet feljutni a városba 600 lépcsőfok megmászása után. A főváros bővelkedik jobbnál jobb éttermekben, szállodákban, a legolcsóbbtól a luxus kategóriáig. A város tengerpart felett elhelyezkedő ívén számos görög étterem, tavernák sorakoznak. A Szantorínin látható naplementék híresen szépek, melyek a Fírától mintegy tíz kilométerre fekvő Oiából figyelhetők meg a legjobban.

A város építészete jellegzetes görög mintát mutat. A jellegzetes házak, az üpószkafák fehérre meszelt fallal és kék kupolával, kék ajtóval és kék ablakkeretekkel mind vulkanikus kőzetből épültek. A város építészetében azonban velencei stílus is megfigyelhető, ami jelen van az egész szigeten. A velencei építészeti stílust Itáliából érkező keresztények honosították még meg a szigeten a középkorban.

 

Szállás:

Milos Villas Hotel
Main Street, Fíra, 84700, Görögország

 

A Milos Villas Hotel rendkívül csendes helyen, ugyanakkor Fíra központjától mindössze 800 méterre várja vendégeit. A hangulatos és barátságos szálláshely kilátást nyújt az Égei-tengerre.

Az úszómedence melletti kükladikus komplexumban egy eredeti szélmalom is helyet kapott, melynek teraszáról Santorini egész szigete belátható. A szálláshelyen pezsgőfürdőzésre és grillezésre is lehetőség nyílik.

A modern és kényelmes szállásegységek többek között hűtőszekrénnyel és műholdas tévével rendelkeznek. Néhányhoz tengerre néző erkély is tartozik.

Az internethasználat a komplexum egész területén ingyenes.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!