Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

3 ÉJSZAKÁS HOSSZÚ HÉTVÉGE AZ ADRIAI-TENGER PARTJÁN, BARIN

Olaszország, Puglia, Bari
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Bari Puglia régió székhelye, Nápoly után Dél-Olaszország második legnagyobb városa, az Adriai-tenger partján fekszik.

Bari ízig-vérig kikötőváros, van egy régi és egy új kikötője is. Hajóval innen főleg Görögországba, Horvátországba vagy Albániába utaznak a kirándulók. Bár az építészetének köszönhetően a város arculata inkább történelmi, Bari mégis fiatalos, vibráló, üde, ugyanis sok diák éli itt a vidám egyetemi éveit. Nem is meglepő ezért, hogy az éjszakai élet imádói itt bizony teljesen elégedettek lehetnek. 

Bari városi és egyben legismertebb strandja a Pane e Pomodoro. Mindenki számára elérhető, azaz ingyenes. Azoknak, akik szeretik reggeltől estig a hasukat süttetni minimális testmozgással, nem lesz okuk panaszra. Homokos és kavicsos részei is vannak, valamint tartozik hozzá egy lócákkal övezett sétány, mely a naplementekor egész nyüzsgő hellyé válik.

Óvárosának keskeny és kanyargós utcáin át barangolva a történelem illata csapja meg az orrod, ha viszont inkább a testi, mint spirituális jelzésekre vagy fogékony, akkor a rengeteg hangulatos étteremé és báré. Két fő tere van, északon a Piazza San Nicola és délen a Piazza dell’Odegitria. Ha időd megengedi látogasd meg a sváb kastélyt, azaz a Castello Normanno Svevo-t, a San Nicola (Szent Miklós) bazilikát és a San Sabino-katedrálist.  

Szállás:

A Hotel Excelsior 100 méterre található Bari bevásárlónegyedétől és 3 perces sétától a vasútállomás hátsó bejáratától. Minden szoba elegáns parkettával és ingyenes wifivel felszerelt.

A reggeli édes és sós svédasztalos, felvágottakat, sajtot, croissant-t és házi süteményeket tartalmaz.

Az Excelsior szobái funkcionális, modern bútorokkal, valamint az udvarra és a magánútra néző ablakokkal rendelkező. Mindegyikhez káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval felszerelt, márvány fürdőszoba tartozik.

Az ár tartalmazza:

Szállás 3 éjszakára, 1 fő részére, standard szobában
Reggelis ellátás
Repülőjegy közvetlen járattal Budapest - Bari - Budapest járatán
Reptéri illeték
On-line check in (a visszaútra szóló beszállókártyákat csak abban az esetben tudjuk elutazás előtt odaadni, ha fix ülőhelyet vásárolnak)
Személyenként 1 db kézipoggyász (40x20x25 cm)

Az ár nem tartalmazza:

Igényelhető:
feladott poggyász (maximum. 20 kg): 25.000 Ft/db
feladott poggyász (maximum. 10 kg): 15.000 Ft/db
elsőbbségi beszállás: 12.000 Ft/fő
fix ülőhely a repülőn (3.500 Ft-tól/fő/irány), hogy az együtt utazók garantáltan egymás mellett ülhessenek. Ellenkező esetben az utasfelvételnél automatikusan kerülnek kiosztásra az ülések.
betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 790 Ft-tól/fő/nap
sztornóbiztosítás: 1,4%

Hasznos információk:

Bari szállodáiban a helyszínen üdülőhelyi díj fizetendő, melynek mértéke kb. 4 EUR/fő/éj.

Az utazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges.

Szerződéskötés után a repülőjegy kiállításra kerül, nem mondható le és nem módosítható.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!