Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

3 ÉJSZAKÁS KIKAPCSOLÓDÁS ATHÉNBAN

Görögország, Athén és környéke, Athén
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Javasolt program egyéni városnézésre:

1. nap: Elutazás Budapestről menetrendtől függően repülőgéppel Athénba. Transzfer egyénileg a szállodába. Javasoljuk, hogy vacsoráinkat az Akropolisz közelében, jellegzetes görög tavernában fogyasszuk el.

2. nap: Reggelit követően megtekinthetjük Görögország fővárosának legfőbb nevezetességeit. Megnézzük a Parlament előtti őrségváltást, bemegyünk az első újkori olimpiának helyet adó Stadionba, majd onnan a legjelentősebb ókori színházba, a Dionuszosz-színházba érkezünk. Ezt követően az Akropolisszal ismerkedünk (múzeum és fellegvár). Szabadidőben lehetőség van további ókori nevezetességeket meglátogatni (pl. Aresz-domb, Agora), sétálni vagy vásárolni a Plakan, az Akropolisz lábánál fekvő hangulatos óvárosi negyedben, vagy akár a Parlament melletti, különféle mediterrán és szubtrópusi növényekkel beültetett Nemzeti Kertben pihenni, kávézni, élvezni a város hangulatát.

3. nap: Reggeli után egyénileg fedezhetjük fel Athén rejtett titkait, sétálhat hangulatos óvárosában 

4. nap: Athén – Budapest
Reggeli után menetrendtől függően transzfer egyénileg a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Szállás:

Az Athens One Smart Hotel étteremmel, bárral és közös társalgóval várja vendégeit Athénban. A helyszínen fitneszközpont is rendelkezésre áll. A 4 csillagos szálloda concierge-szolgáltatást és utazásszervezői pultot is kínál. A szálláshely éjjel-nappali recepciót, reptéri transzfert, szobaszervizt és egész területén ingyenes wifit biztosít.

A szobákban íróasztal, saját fürdőszoba áll rendelkezésre, a kikapcsolódásról pedig síkképernyős TV gondoskodik. Az Athens One Smart Hotel szobái légkondicionáltak és szekrénnyel rendelkeznek.

A szálloda amerikai vagy svédasztalos reggelit kínál.

A vendégek a szaunában is lazíthatnak.

A szálláshelyen kerékpár és autó bérelhető, valamint üzleti központ kínál irodai szolgáltatásokat. Napilapok is olvashatók.

A közeli, népszerű látnivalók a Görög Nemzeti Színház, az Athéni Nemzeti Régészeti Múzeum és az Omónia tér. A legközelebbi reptér a 20 km-re fekvő Elefthériosz Venizélosz repülőtér.

Az ár tartalmazza:

Szállás 3 éjszakára standard szobában
Reggelis ellátás
Repülőjegy közvetlen járattal Budapest - Athén - Budapest útvonalon
Reptéri illeték
Online check-in
Személyenként 1 db kézipoggyász (40x20x25 cm)

Az ár nem tartalmazza:

Igényelhető:
feladott poggyász (maximum 20 kg): 30.000 Ft/db
feladott poggyász (maximum 10 kg): 20.000 Ft/db
elsőbbségi beszállás: 12.000 Ft/fő mellyel garantáltan két kézipoggyász az utastérbe vihető (40x20x25 cm + 55x40x20 cm)
fix ülőhely a gépen egymás mellett: 3.500 Ft-tól/fő/irány, hogy az együtt utazók garantáltan egymás mellett ülhessenek a gépen, különben a légitársaság automatikusan osztja ki a helyeket, melyek nem egymás mellé szólnak
betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 790 Ft/fő/nap
sztornóbiztosítás
egyágyas felár külön kérésre

Hasznos információk:
Athéni szállodákban a helyszínen üdülőhelyi díj fizetendő, melynek mértéke kb. 4 EUR/fő/éj.
Az utazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!