Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

7 ÉJSZAKÁS MÁLTAI NYARALÁS

Málta, Körutazás Máltán, Körutazás Máltán
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Málta a Földközi-tenger szívében fekszik, közel Észak-Afrika partjaihoz és mindössze 100 kilométernyire Szicíliától. A szigetcsoport a brit nemzetközösség tagja, így hát érthető, hogy sok egyéb mellett arab, olasz és angol behatások érték. A sziget az aktív kikapcsolódásra vágyók számára lehet tökéletes választás, akik a vízparti nyaralás mellett érdeklődnek a kulturális örökségek és a helyi történelem iránt. A történelmi városok zegzugos utcácskái, a katedrálisok, a barokk és reneszánsz paloták tündökölnek a mediterrán napsütésben. Hosszú, szabdalt partszakaszán hangulatos kikötők, lenyűgöző barlangok, égbe szökő sziklafalak mellett persze nagyszerű tengerpartok is találhatók. 

Javasolt programok/látnivalók:

-Valletta

-Mdina, Rabat 

-Blue Grotto motorcsónakos kirándulás 

-Marsaxlokk 

-DIngli Cliffs 

-Popeye Village 

-Sliema 

-Gozo 

-Comino

Szállás: 

A Bugibba városában található, újonnan épült, 3 csillagos Coral Hotel szálloda tetőtéri medencéjéből lenyűgöző, panorámás kilátás nyílik a környező vidékre és a tengerre.
A mindössze 100 méterre található Islet sétányon különféle üzletek és éttermek várják a vendégeket. A szálloda Bugibba buszpályaudvara és a Szent Pál-öböl között helyezkedik el. A szálláshelyen étterem, bár, játékszoba, fitneszközpont, masszázs szolgáltatás és 24 órás recepció gondoskodik a kellemes időtöltésről. Az szálláshely közös helyiségeiben csekély díj ellenében internet-hozzáférés is biztosított.

Az ár tartalmazza:

-Szállás 7 éjszakára, 1 fő részére, kétágyas standard szobában
-Reggeli
-Repülőjegy közvetlen járattal Budapest - Málta - Budapest járatán
-Reptéri illeték
-Online check in
-Személyenként 1 db kézipoggyász (40x20x25 cm)

Az ár nem tartalmazza:

-feladott poggyász (maximum. 20 kg): 25.000 Ft/db
-elsőbbségi beszállás: 16.000 Ft/fő, mellyel a kisméretű kézipoggyászon kívül egy nagyméretű kézipoggyász is felvihető a fedélzetre (55x40x20 cm)
-fix ülőhely a repülőn (3.500 Ft-tól/fő/irány), hogy az együtt utazók garantáltan egymás mellett ülhessenek. Ellenkező esetben az utasfelvételnél automatikusan kerülnek kiosztásra az ülések, melyek nem egymás mellé szólnak.
-vacsora felár ellenében kérhető
-transzfer reptér-hotel-reptér között (angol asszisztenciával): 8.990 Ft/fő
-betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 790 Ft-tól/fő/nap
-sztornóbiztosítás: 1,4%

Hasznos információk
Máltai szállodákban a helyszínen üdülőhelyi díj fizetendő, melynek mértéke kb. 1 EUR/fő/éj.

Az utazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!