Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Bali utazás a tavaszi szünetben

Indonézia, Bali, Bali
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Bali utazás a tavaszi szünetben  

2021.03.28 – 2021.04.11. (13 éj)


Indonéziában, a Java délkeleti csücskénél fekvő Bali, az ország legnépszerűbb turistacélpontja. Felejthetetlen  kulturális, gasztronómiai és akár spirituális élményekben lehet részünk, ha engedjük, hogy magával ragadjon minket a sziget hamisítatlan atmoszférája. Igazi romantikus úti cél, melyről nem hiányoznak a fiatal pároknak vagy baráti társaságoknak szánt szórakozási lehetőségek, de természetesen az egyedülállók, a családok és az idősebb generáció tagjai is megtalálják a sziget szépségeit és legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőségeit nyújtó programjait. Bali szigetén szimbolikus, de hivatalos esküvői ceremóniára is lehetőség van, és nagy hagyományokkal bír a korábban tett fogadalmak megújítása is.


Szállás: Tijili Benoa 3* (vagy hasonló)

https://tijilihotels.com/benoa/home/  

15 nap / 13 éj, reggelivel


A háromcsillagos szálloda Bali egyik legkedveltebb részén található. Kültéri medence, fitneszközpont, wellnessközpont és ingyenes elérhető internet teszi még kellemesebbé az itt töltött napokat. A szobák kényelmesek, kiválóan berendezettek, légkondicionálóval rendelkeznek. A szálloda közelében számos étterem található, érdemes kipróbálni Bali speciális helyi fogásait. 


Szállás: Legian Beach Hotel 4* (vagy hasonló)

https://www.legianbeachbali.com/  

15 nap / 13 éj, reggelivel

A Kuta Beach-en található négycsillagos Legian az egyik legjobb választás azoknak, akik igazi pihenésre vágynak. A különleges hangulatú szobákban ingyenes internet elérést biztosítanak. A szolgáltatások között - wellnessközpont, fitneszközpont, bár és szobaszervizet is találunk. A vizisport szerelmesei szörfözésben is kipróbálhatják magukat. Az étteremben a legfinomabb indonéz különlegességeket is megkóstolhatjuk. A hotel kiváló elhelyezkedése minden vendég számára lehetőséget biztosít a környék felfedezésére akár gyalogosan is. Egy kellemes sétával elérhetők a város szórakozóhelyei és éttermei is. 


Szállás: The Laguna, a Luxury Collection Resort & Spa 5* (vagy hasonló)

https://www.marriott.com/hotels/travel/dpslc-the-laguna-a-luxury-collection-resort-and-spa-nusa-dua-bali/  

15 nap / 13 éj, reggelivel


Töltse pihenését Bali egyik legjobb luxusszállodájában! 7 kültéri medence, trópusi kertek és hihetetlen környezet veszi körbe a Laguna üdülőközpontot. A közvetlen fehér homokos parttal rendelkező szálloda pazarul berendezett szobái csak még élvezetesebbé teszik az itt töltött időt. Lehetőség van extrém vízi és szárazföldi sportok kipróbálására, valamint a wellness- és fitneszközpont használatára. A különleges indonéz fogásokat senki se hagyja ki!

 

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyeket kézipoggyásszal és 23 kg-os feladható csomaggal
  • fedélzeti ellátást
  • szállást 13 éjszakára
  • étkezést leírás szerint
  • transzfereket a repülőtér – hotel – repülőtér között

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőtéri illetéket (129 900 Ft/ fő)
  • egyéb személyes kiadásokat
  • esetleges idegenforgalmi adót és depozitot a szállodában
  • COLONNADE sztornó biztosítást (a teljes részvételi díj 2%-áért köthető, az önrész mértéke 15%) (ajánlott - COVID megbetegedésre is kiterjedő biztosítás)
    Colonnade útlemondás biztosítás ismertető
  • COLONNADE baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (ajánlott - COVID megbetegedésre is kiterjedő biztosítás)
    Colonnade biztosítási feltételek és tájékoztató

VAGY

Lehetőség van önrész nélküli, kombinált útlemondási és utasbiztosítás együttes megkötésére is. A kombinált biztosítás díjtételeiről, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Az utazás hossza igény szerint meghosszabbítható, ellátás, programok felár ellenében választhatók, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Beutazási feltételek:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?indonezia  

 

 

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!