Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Zanzibár utazás a tavaszi szünetben

Tanzánia, Zanzibár, Zanzibár
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Zanzibár utazás a tavaszi szünetben

  2021.03.17 – 2021.03.28. (9 éj)


A páratlan, mindig napfényben fürdő afrikai szigetre bátran tervezheti pihenését a hidegebb hónapokban is, hiszen Zanzibár egész évben a legjobb arcát mutatja. Az Indiai-óceán mesés kis területének fűszerektől illatozó világa minden utazó szívét rabul ejti. A fehér homokos partokon és kéklő vizeken túl is bőven akad látnivaló minden korosztálynak. Zanzibáron érdemes áldozni a gasztronómiának is, hiszen a sziget sajátos ízvilágát a helyi ételek kipróbálásán keresztül élvezhetjük csak igazán. Az aktív utazók számára is kifogyhatatlanok a lehetőségek – búvárkodás a Tengeri Nemzeti Park 16 hektárnyi területén, túrák a buja zöld természetben, gazdag történelmi és kulturális látnivalók, bazárok és különleges hangulatú zanzibári éjszakák. 

Szállás: Indigo Beach Zanzibar 3* (vagy hasonló)
https://indigobeachzanzibar.com/  
11 nap / 9 éj, reggelivel

A tökéletes zanzibári nyaraláshoz privát strandot és kültéri medencét kínál a Bwejuu településen található Indigo hotel. Helyi tradicinonális stílusú szobák, ingyenes interne, különböző sportolási (horgászat, vízi sportok, lovaglás és kerépározás) és szórakozási tevékenységek teszik még élvezetesebbé az ott töltött időt. Családdal érkezőknek is ideális. 

 

Szállás: Chuini Zanzibar Beach Lodge 4*  (vagy hasonló)
https://newmarkhotels.com/places/lodges/chuini-zanzibar-beach-lodge/    
11 nap / 9 éj, teljes ellátással

Az öböl egyik legszebb kilátásával rendelkező hotelje kültéri medencével és különleges hangulattal várja az oda érkezőket. Az étteremben különleges fogásokat is kipróbálhatunk, valamint igénybevehető a wellnessközpont is. A szobák jól felszereletek, valamint ingyenes internetet biztosítanak a vendégeknek. 

 

Szállás: Meliá Zanzibar 5* (vagy hasonló)

https://www.melia.com/en/hotels/tanzania/zanzibar/melia-zanzibar/  

12 nap / 9 éj, reggelivel

Kiwengwa egyik legfényesebb csillaga, a Melia Zanzibar az óceán partján a Kichwele Rezervátumtól mindössze 10 kilométerre található. Saját homokos partjával és kültéri medencéjével a legjobb helyszíne lehet a tökéletes nyaralásnak. Használjuk ki a hotel nyújtotta pazar lehetőségeket:  wellnessközpont, kenuzás, sportolási lehetőségek, fitneszközpont. A szállodában öt étterem is üzemel, így a kulináris élvezetekre vágyó utasok is kiprübálhatják a számukra tetsző fogásokat. 


A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyeket kézipoggyásszal és 23 kg-os feladható csomaggal
  • fedélzeti ellátást
  • szállást 9 éjszakára
  • étkezést leírás szerint
  • transzfereket a repülőtér – hotel – repülőtér között

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőtéri illetéket (129 900 Ft/ fő)
  • egyéb személyes kiadásokat
  • esetleges idegenforgalmi adót és depozitot a szállodában
  • COLONNADE sztornó biztosítást (a teljes részvételi díj 2%-áért köthető, az önrész mértéke 15%) (ajánlott - COVID megbetegedésre is kiterjedő biztosítás)
    Colonnade útlemondás biztosítás ismertető
  • COLONNADE baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (ajánlott - COVID megbetegedésre is kiterjedő biztosítás)
    Colonnade biztosítási feltételek és tájékoztató

VAGY

Lehetőség van önrész nélküli, kombinált útlemondási és utasbiztosítás együttes megkötésére is. A kombinált biztosítás díjtételeiről, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Az utazás hossza igény szerint meghosszabbítható, ellátás, programok felár ellenében választhatók, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Beutazási feltételek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/afrika?tanzania  

 

 

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!