Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Filio Apartman - Thassos nyaralás busszal 2024

Görögország, Thassos sziget, Thassos
  • Szálláskategória: Apartman
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Az ultra first minute csomagárak 2024.03.31-ig vagy a készlet erejéig foglalhatók!

Leírás

Település: 
Thassos

Fekvése:
Skala Potamia településen, a tengerparttól kb. 400 méterre, a központtól kb. 350 található, két épületből álló apartmanház. A központban és a tengerparti úton éttermek, kávézók, bárok és üzletek várják az idelátogató vendégeket. A tengerparton napernyők és napozóágyak bérelhetők. Golden Beach (Chrisi Ammoudia) kb. 2,5 km-re, a főváros Limenas kb. 13 km-re található. 


Központtól való távolság: kb.: 350 m

Tengerparttól való távolság: kb.: 400 m

Strandtól való távolság: kb.: 400 m

Elhelyezés:
2 fős, pótágyazható, maximum 3 személy elhelyezésére alkalmas stúdiókban, 4 fős apartmanokban valamint 2 fős, pótágyazható, maximum 4 fő elhelyezésére alkalmas Családi apartmanokban. A 2 fős, pótágyazható, maximum 3 személy elhelyezésére alkalmas stúdiók mindegyike felszerelt konyhasarokkal, zuhanyzó/WC-vel, TV-vel, ingyenes WiFi-vel, légkondicionálóval felszerelt és terasszal rendelkezik. A stúdiók egylégterűek. Minden stúdió a földszinten található. A légkondicionáló használatát az árak tartalmazzák. A 4 fős apartmanok mindegyike felszerelt konyhasarokkal, zuhanyzó/WC-vel, TV-vel, ingyenes WiFi-vel, légkondicionálóval felszerelt és balkonnal rendelkezik. Az apartmanok két légtérrel, hálószobával és nappali/konyhával rendelkeznek. Az apartmanok az épület első emeletén találhatók. A légkondicionáló használatát az árak tartalmazzák. A 2 fős, pótágyazható, maximum 4 fő elhelyezésére alkalmas Családi apartmanok mindegyike felszerelt konyhasarokkal, zuhanyzó/WC-vel, TV-vel, ingyenes WiFi-vel, légkondicionálóval felszerelt és balkonnal rendelkezik. Az apartmanok két légtérrel, hálószobával és nappali/konyhával rendelkeznek és az épület első emeletén találhatók. A légkondicionáló használatát az árak tartalmazzák. Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a stúdiók és az apartmanok konyhája csak főzésre alkalmas, sütésre a külső konyhát lehet használni! A stúdiók és az apartmanok nem egy épületben találhatók.

Ellátás:
Önellátás.

Felszereltség:
Szép, gondozott kert, kerti grill, kis játszótér.

Tipp:

Előnyök: 
A központhoz közel, de csendes helyen épült apartmanház, szépen berendezett stúdiókkal és apartmanokkal. Családi apartmanok foglalhatók, melyekben két felnőtt mellett 2 gyermek szállását 16 éves korig ingyenesen biztosítjuk!

Hátrányok: 
Az apartmanháznak nincs úszómedencéje.

Az árak tartalmazzák: a szállást 7 éjszakára a megadott ellátással, valamint az utazás (autóbusz) költségét is!

Az árak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, és a helyszínen, érkezéskor, a szálláshelyen fizetendő idegenforgalmi adó összegét!

Az árak személyenként, 10 nap/7 éjszakára értendők!

Autóbusszal: Budapest-Kecskemét-Kiskunfélegyháza-Szeged-Thassos-Szeged-Kiskunfélegyháza-Kecskemét-Budapest útvonalon

Felszállási lehetőségek (felár nélkül): Budapest, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeged

Vidéki transzfer lehetőségek felár ellenében:
Szekszárd, Baja, Várpalota, Székesfehérvár = 6.000,- Ft/fő
Kaposvár, Pécs, Győr, Veszprém = 8.000,- Ft/fő

Fix ülőhely: 4.000,- Ft/fő/út

Ingyenes WiFi és légkondicionáló használat.

 

KÉRJÜK FOGLALÁSUKAT MINÉL ELŐBB TEGYÉK MEG! Az akciós helyek korlátozott számban, a készlet erejéig foglalhatóak!

 

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!