Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Karácsonyi pihenés a Zalacsányi kastélyszállóban

Magyarország, Nyugat-Dunántúl, Zalacsány
  • Szálláskategória: Kastélyszálló
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időpont: 2020. december 24 – 26.

Ellátás: félpanzió

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: Batthyány Kastélyszálló****

Találkozás: 8:30 órától a Blaha Lujza téren

Indulás: 9.00 órakor

A szálloda csendes, nyugodt, 10 hektáros parkosított környezetben, egy apró település, Zalacsány szélén fekszik. A több száz éves épületet ölelő parkban szabadtéri termálmedence, gyermekjátszótér, és teniszpályák is rendelkezésre állnak többek közt. A kastélyban 28 különböző méretű szobával, éttermekkel, belső termálmedencével, pezsgőfürdővel, szaunával, masszázs-szolgáltatásokkal várják a pihenni vágyó vendégeket. Elegáns éttermében, házias ételeink idézik vissza a hajdan volt nemesi otthon melegét, délutáni sétára a 300 éves őspark csalogat.

Program:

1. nap Folyamatos utazás Zalacsányig, útközben egy rövid pihenőt tartunk. Megérkezés után a szobák elfoglalása, majd a délután további részében lehetőség van kikapcsolódni a szálloda wellness részlegében, (a wellness részleg (kültéri –és beltéri termálmedence, jacuzzi, víz alatti élményelemek, nyakzuhany, fényterápiás 20 személyes finn szauna) és széleskörű program kínálat (szauna szeánszok, aktív programok) garantálja a főúri kényeztetést) vagy sétálni a kastély parkjában, akár a település központjában, ellátogatni a közeli Halas-tóhoz. Ünnepi svédasztalos vacsora karácsonyi műsorral a szállodában.

2. nap Egész nap igénybe lehet venni a szálloda wellness szolgáltatásait Masszázsok, beauty kezelések, páros aromafürdők, különleges testrituálék. Továbbá Fitness terem, és különféle sportolási lehetőségek állnak rendelkezésre. Ezen kívül különféle Animátor programok vehetők igénybe díjmentesen. A nap folyamán teszünk egy kirándulást Hévízre, ahol egy kellemes séta keretében ismerkedhetünk a híres fürdővárossal. Kilátogatunk az egregyi városrészbe, mely gasztronómiájáról, pincéiről, és egy bájos Árpád-kori templomról híres. Innen gyönyörű panorámában gyönyörködhetünk.

3. nap Délelőtt elhagyjuk a szállást. Útban hazafelé megállunk a közeli Kehidakustány híres fürdőjénél, ahol hazaindulásig fürdőzéssel töltjük az időt. A fürdőben mediterrán belső terekkel, 13 medencével, 94 méteres óriáscsúszdával, kinti kamikaze csúszdákkal, szabadtéri 34-36 °C fokos meleg vizes- és gyógymedencékkel, pezsgőszigettel, sodrómedencével, gyermekpancsolóval, pool bárral és még sok egyéb csábító élményelemmel várják a vendégeket. Hazánkban kimagasló kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos minősítésű kénes gyógyvizünk igazi rekreációt nyújt. A Szauna Oázis csodát művel a testtel, jót tesz a bőrnek, a vérkeringésnek, a légutaknak is. Szolgáltatások: finn szaunák; infra kabin; aromakabin; gőzfürdő; merülő medence; pezsgőfürdő; Kneipp taposó; jeges-, mézes- és tengeri sós felöntések. Várható hazaérkezés Budapestre 20 óra körül.

Részvételi díj: 99.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 64.990,- Ft/fő

Egyágyas felár: 18.000,- Ft/fő/2 éj
Belépő: https://kehidatermal.hu/arak


 Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!