Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Cinque Terre - Az Öt Föld felfedezése - csoportos körutazás

Olaszország, Körutazás Olaszországban, Körutazás Olaszországban
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
csoportos körutazás

Előfoglalási kedvezmény
3 hónappal indulás előtt: 13 000 Ft/fő


Kikötők, történelem, építészet, és minden, ami az ezredéves itáliai kultúra mögött rejlik. Körutazásunk célja, hogy minél szélesebb perspektívából tudjuk bemutatni Genova, Pisa, Carrara, Rapallo egyedülálló világát.


Dátum: 2020.  október 9-12.
Időtartam:
4 nap/3 éj
Utazás: Közvetlen menetrend szerinti diszkont légitársasági repülőjárattal
Repülési idő: kb. 1,5 óra
Elhelyezés: 3 csillagos
Ellátás: félpanzió
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Min. létszám: 20 fő

Cinque Terre, az „Öt föld” felfedezése ajánlatunk programleírása

1.nap Carrara
Elutazás Budapestről a délelőtti órákban. Érkezés Pisába. Transzfer a repülőtérről Carrarába, a világ régi „márványfővárosa”-ba. A márvány évszázadok óta megigézi a művészeket, kétszáz kőfejtőjében évente legalább egymillió tonnát bányásznak ebből a nemes kőből. A nyitott márvány múzeumok megtekintése, ahol a megismerkedhetünk a márványfejtés rejtelmeivel és egy kóstoló keretén belül a térség gasztronómia különlegességével, a toszkán zsírszalonnával. Transzfer a szállodába, szobák elfoglalása, vacsora a szállodában. Szállás Cavi (3 éj)

2.nap Cinque Terre / Manarola-Riomaggiore-Vernazza-Monterosso
Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás a Cinque Terre vidéken. Látogatás az egyedülálló természeti szépséggel bíró, meredek domboldalakba épült, autóforgalom mentes, színes kis házakból álló ligúr partszakaszon. Utazás autóbusszal Manarola-ig, a panoráma útról csodálhatjuk meg a lenyűgöző tengerpartot. Rövid városnézés, majd továbbindulás Riomaggiore-ba. Városnézés Riomaggiore-ban majd továbbutazás vonattal Monterosso-ig, az öt kisváros legnagyobbikába. Innen hajóval utazik vissza a csoport La Speziába, ahonnan visszautazás a szállodába autóbusszal, vacsora.

3. nap Genova - Rapallo – Portofino
Reggeli a szállodában. Délelőtt városnézés Ligúria fővárosában, Genovában. A tengeri kikötő korábban gyűjtőpontja volt a többféle kultúrának, hiszen számtalan országgal folytatott élénk kereskedelmet, mely tevékenység nagyban hozzájárult a város fejlődéséhez. A városban találkozhatunk mind a régi korokból származó emlékekkel, mind pedig egy modern, fejlődő európai nagyvárosra jellemző épültekkel. Rövid szabadidő, ebédelési lehetőség, majd továbbutazás Rapalloba, ahonnan hajóval a Ligúr-tengerpart keleti részének egyik legismertebb turisztikai központjába, Portofinoba utazunk tovább. A régi kis halászfalu mára igazi luxus üdülőhelyként, a számos VIP híresség kedvelt találkozóhelyeként ismert. Transzfer autóbusszal vissza a szállodába, vacsora.

4.nap Milánó
Reggeli a szállodában, transzfer Milánóba (transzferidő kb. 2,5 óra). Érkezés Milánóba, rövid szabadidő, ebédelési lehetőség, majd gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel. Milánó Olaszország második legnagyobb városa, a divat, az ipar, a kereskedelem, a pénzügyek és a szórakozás városa, Olaszország „gépterme”, mely gazdag múlttal és történelemmel, színes művészeti hagyományokkal és kultúrával várja látogatóit. Transzfer a repülőtérre. Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.
A részvételi díj tartalma: repülőjegy, kézipoggyász, fedélzeti poggyász, szállás 3 éjszakára félpanzióval, transzferek, a programban szereplő kirándulások autóbusszal, hajó- és vonatjegy, szükséges belépőjegyek, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték 28 000 Ft/fő, helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó, feladható poggyász 20 kg-s 18 000 Ft/db, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!