Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Egy csepp Toszkána - csoportos körutazás

Olaszország, Körutazás Olaszországban, Körutazás Olaszországban
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
Gyönyörű tájak, nyugalom, szépség, fenséges ízek, - ez Toszkána. Amiről filmet írtak, megihletett költőket, a reneszánsz művészet tárháza. Amit egyszer mindenképpen látni kell!

Előfoglalási kedvezmény
3 hónappal indulás előtt április: 11 000 Ft/fő
3 hónappal indulás előtt május: 12 000 Ft/fő


Dátum:
2020. szeptember 4-7., október 2-5.
Időtartam
: 4 nap/3 éj
Utazás: közvetlen menetrend szerinti diszkont légitársasági járattal Pisába
Repülési idő: kb. 1,5 óra
Elhelyezés: 4 csillagos szállodában
Ellátás: Reggeli, 1 vacsora borkóstolóval
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Min. létszám: 20 fő


 Egy csepp Toszkána ajánlatunk programleírása

1.nap Utazás Pisába

Elutazás Budapestről a délelőtti órákban. Érkezés után transzfer Pisába. Gyalogos városnézés az egyedi szépségű városban, a Csodák Mezejének (Ferde torony egyénileg) megtekintése A pisai titok, amire magyarázatot kapunk maga a Ferde Torony és hogy hogyan építettek dómot 1063-ban? A városnézést követően rövid szabadidő, majd transzfer a szállodába. Szállás Firenze (3 éj)


2. nap Siena és San Gimignano

Reggeli a szállodában. Egész napos kirándulás autóbusszal Siénába – nemcsak Olaszország, de talán egész Európa legegységesebb hangulatú, legnagyszerűbb gótikus városába és San Gimignanoba, a 14 tornyáról világszerte híres középkori kisvárosba. Ha Sienának nincs folyója, akkor hogy lehetnek kútjai? Fakultatív látogatás a titkos föld alatti alagútrendszerben. A program ára 7 000 Ft/fő, kizárólag itthon, előre foglalható. Borkóstolós vacsora egy jellegzetes helyi gazdaságban, majd visszautazás a szállodába.


3.nap Firenze

Reggeli a szállodában. Gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel Firenzében. A reneszánsz fővárosában is a titkok nyomába eredünk: hogyan büntették a csaló kereskedőket, hol kell a városban a szerencsét megkísérteni és hol hagyott graffitit Michelangelo?. A városnézés „klasszikus” útvonala mellett ezekre a kérdésekre is választ kapunk. Szabad délután vagy fakultatív programlehetőség: látogatás az Uffizi Képtárban idegenvezetéssel. A program ára 23 800 Ft/fő belépővel (kizárólag itthon, előre foglalható)


4.nap Hazautazás

Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás a déli órákban Budapestre.

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, 1 kézipoggyász, 1 fedélzeti poggyász, szállás 3 éjszakára reggelivel, transzferek, a programban szereplő kirándulások autóbusszal, 1 borkóstolós vacsora, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: 28 000 Ft/fő, 20 kg-s feladott poggyász 18 000 Ft/db, belépőjegyek (kb. 30 €), a szállodában fizetendő kötelező idegenforgalmi adó (5,00 €/fő/éj), betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!